Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 22, 2011 8:03 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

bubor pisze:
Alyaa pisze:Bo to był błyskawiczny ślub i wiedziała, że nie dostalibyśmy urlopu i nie zdążyli na ceremonię :wink:
Ale na pewno Kasia wyglądała ślicznie :1luvu:

Generalnie urodziwa z niej niewiasta 8) :wink:

Fakt.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Sob sty 22, 2011 8:57 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

PcimOlki pisze:
bubor pisze:
Alyaa pisze:Bo to był błyskawiczny ślub i wiedziała, że nie dostalibyśmy urlopu i nie zdążyli na ceremonię :wink:
Ale na pewno Kasia wyglądała ślicznie :1luvu:

Generalnie urodziwa z niej niewiasta 8) :wink:

Fakt.

Ja bym raczej była ostrożna w tym sformułowaniu... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob sty 22, 2011 9:13 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Wielbłąd, Ty przestań sobie te NIEPOŻYWNE słodycze kupować :evil: Za tą kasę, którą przepuszczasz na Pawełki i Pierniczki obiad byś sobie ugotowała :roll:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob sty 22, 2011 10:57 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Wielbłądzio pisze:
Paweł, widzisz gdzieś jakiś problem/przeszkodę (tzn. w tym szukaniu kochanka, kiedy ma się już jednego - i tylko jednego :mrgreen: chłopa) 8) ...?

Niby nie , nawet znam wyznawców tej teorii - ja jednak jestem chyba zbyt staroświecki na takie figle :roll:

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:
Alyaa pisze:1. Bo to był błyskawiczny ślub i wiedziała, że nie dostalibyśmy urlopu i nie zdążyli na ceremonię :wink:
2. Ale na pewno Kasia wyglądała ślicznie :1luvu:

3. Generalnie urodziwa z niej niewiasta 8) :wink:

1. Zgadza się. Musiał być błyskawiczny. Nie umiałam się skutecznie zabezpieczyć, zaliczyłam wpadkę i spodziewam się następnego czarnego koczura :mrgreen:
2. Jak zawsze Kochanie, jak zawsze 8)
3. :oops:
Paweł, zakochałeś się we mnie czy co :mrgreen: ???

Czy trzeba być od razu zakochanym by móc powiedzieć urodziwej dziewczynie że jest taką w istocie ? 8) , zakochani mówią zazwyczaj dużo więcej :mrgreen:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sty 22, 2011 11:00 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

bubor pisze:

Czy trzeba być od razu zakochanym by móc powiedzieć urodziwej dziewczynie że jest taką w istocie ? 8) , zakochani mówią zazwyczaj dużo więcej :mrgreen:

Eee - tam... 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob sty 22, 2011 11:02 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Marcelibu pisze:
bubor pisze:

Eee - tam... 8)

Mówisz że to wystarczy ? 8)

bubor

Post » Sob sty 22, 2011 11:17 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

bubor pisze:
Marcelibu pisze:
bubor pisze:

Eee - tam... 8)

Mówisz że to wystarczy ? 8)

Mówię, że z prawdą się ciut mijasz... 8)

Marcelibu

Post » Sob sty 22, 2011 11:20 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Marcelibu pisze:...

...ale, że co? Do mnie odnosisz, bo niespecjalnie się fomułowałem, tylko zgodziłem się buborem.

PcimOlki

Post » Sob sty 22, 2011 11:21 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Aaaa... już wiem - powiedz lustereczko, kto jest najpiękniejszy na świecie? :D :wink:

PcimOlki

Post » Sob sty 22, 2011 11:23 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Marcelibu pisze:Mówię, że z prawdą się ciut mijasz... 8)

:roll:
Wielbłąd jaki jest każdy widzi 8)

bubor

Post » Sob sty 22, 2011 11:25 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

bubor pisze:
Marcelibu pisze:Mówię, że z prawdą się ciut mijasz... 8)

:roll:
Wielbłąd jaki jest każdy widzi 8)

Można dodać, żę tutaj mamy do czynienia z odmianą dwugarbną. :lol:

PcimOlki

Post » Sob sty 22, 2011 11:29 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

PcimOlki pisze:

...ale, że co? Do mnie odnosisz, bo niespecjalnie się fomułowałem, tylko zgodziłem się buborem.

No ja ogólnie do achów i ochów na temat urody Wielbłądzia :smokin: . No ileż to można wytrzymywać :ryk: :mrgreen: .

Marcelibu

Post » Sob sty 22, 2011 11:30 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

PcimOlki pisze:

Aaaa... już wiem - powiedz lustereczko, kto jest najpiękniejszy na świecie? :D :wink:

Ciiichooo.... :crying:

Marcelibu

Post » Sob sty 22, 2011 12:04 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

No ja ogólnie do achów i ochów na temat urody Wielbłądzia :smokin: . No ileż to można wytrzymywać :ryk: :mrgreen: .

Hmmmm... to jest najprawdopodobniej prawda. (Przynajmniej z tego co zapamiętałem z przeglądania wątku zatytułowanego "Jak wyglądamy" przed kilku laty.) Ponadto, mam wrażenie, że w niniejszym watku jest jedyny wpis na forum odnośnie mojego stanowiska wobec zagadnienia urodzy Wielbłądziej, ale rozumiem, że te tłumy wielbicieli mogą zanudzić.

PcimOlki

Post » Sob sty 22, 2011 13:48 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

PcimOlki pisze:

Hmmmm... to jest najprawdopodobniej prawda. (Przynajmniej z tego co zapamiętałem z przeglądania wątku zatytułowanego "Jak wyglądamy" przed kilku laty.) Ponadto, mam wrażenie, że w niniejszym watku jest jedyny wpis na forum odnośnie mojego stanowiska wobec zagadnienia urodzy Wielbłądziej, ale rozumiem, że te tłumy wielbicieli mogą zanudzić.

:mrgreen: :D

Marcelibu

[poprzednia][następna]