Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majka2222 pisze:Przyjdzcie, przyjdzcie, postawię Wam lody (lub kawę, jak wolicie).
dagmara-olga pisze:zadzwońcie do mojej mamy, ja z Kalisza nie dogadam z nią terminu a na pewno zechce pomóc jak tylko będzie mogła. jessi74 ma tel
majka2222 pisze:Pomoc dla Radomska
Radomszczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami traci 28 lutego lokal, w którym prowadziło przytulisko dla kotów. Andżelika 1952 bezskutecznie poszukuje na terenie Radomska nowego pomieszczenia. Aby jej pomóc, na forum powstał pomysł napisania pisma do radnych Rady Miejskiej w Radomsku z prośbą o pomoc. Pismo stworzyła pluskwa6 i jest ono na stronie, do której link poniżej.
Chcę także wysłać to pismo do radnych Radomska, lecz pomyślałam, że będzie miało ono większe znaczeniej, jeśli podpisze je wiele osób z Forum Miau wspólnie, których można by nazwać np. wolontariusze z Wrocławia.
Jeśli ktoś z czytających ten wątek zna Andżelikę i RTOZ z Radomska i chciałby podpisać się pod pismem, prosze dać mi znać na PW. Odpowiem, gdzie możemy się spotkać.
Pismo można także wysłać mailem, podając tylko nazwiska, lecz myślę, że lepszy byłby papier z podpisami.
Jeśli mój pomysł nie wydaje się trafny, można oczywiście wysłać pismo do Radomska tylko we własnym imieniu. Adres i instrukcja na stronie pod tekstem pisma. Powinno ono dotrzeć do Radomska do końca stycznia - mailem lub na papierze.
viewtopic.php?f=1&t=122554&p=6951952#p6951952
Wątek eksmisyjny viewtopic.php?f=1&t=122558
Gibutkowa pisze:Ta akcja jest od 12-tej do 20-tej. Moznaby się dogadać z TOZem i zostawić na stoliku list (treść) i do tego kilka kartek na podpisy (z taką tabelą: imię, nazwisko, podpis, ew. data). I odebrać to przed 20-tą.
jessi74 pisze:Wzorem Cioci Natali, na każdym urlopie trzeba sobie jakieś kotki "znaleźć"więc ja wybrałam rodzeństwo Szelmy i pomogę kotkom w podróżowaniu
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem , od jutra szukamy pilnie transportu z Wrocławia do Częstochowy viewtopic.php?f=1&t=119075
jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:Ta akcja jest od 12-tej do 20-tej. Moznaby się dogadać z TOZem i zostawić na stoliku list (treść) i do tego kilka kartek na podpisy (z taką tabelą: imię, nazwisko, podpis, ew. data). I odebrać to przed 20-tą.
Dobry pomysł - już chyba wiem z kim się skontaktujemy
jessi74 pisze:Wzorem Cioci Natali, na każdym urlopie trzeba sobie jakieś kotki "znaleźć"więc ja wybrałam rodzeństwo Szelmy i pomogę kotkom w podróżowaniu
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem , od jutra szukamy pilnie transportu z Wrocławia do Częstochowy viewtopic.php?f=1&t=119075
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 565 gości