Trzymam kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ajlon pisze:Kamari jesteś Aniołem
kamari pisze:Ajlon pisze:Kamari jesteś Aniołem
Ja bardzo proszę nie wyzywać mnie od aniołów, bo to kochane i miłe stworzenia
![]()
![]()
Ja tylko robię to co mogę i mam za to Niusie, Omisie, Amelki, Misie i parę innych futrzastych kupek pełnych miłości
![]()
A teraz do rzeczy![]()
Niusia odzyskała CAŁĄ energię małego kociaka i chce być wszędzieNo ale miednica musi sie spokojnie zrosnąć. No i mamy konflikt interesów - ona chce latać, a jej nie moge na to pozwolić.
Zamknięcie jej w klatce, zwłaszcza po tym co już przeszła....
No więc zaczęłam pytać i kombinować.
Mala ma załamanie, przy którym najlepiej gdyby siedziała / leżała na brzuchu w pozycji żabki. Jest więc potrzebny "aparat" podobny do tych zakładanych dzieciom z dysplazją.
Wczoraj były pierwsze próby
To jest jeszcze niedopracowany prototyp - działa, ale po godzinie spadaMoże ktoś robił kiedyś takie usztywnienia
magaaaa pisze:Kamari, napisz do Seji. One tam osiągnęly perfekcje w tworzeniu takich trzymajacych sie konstrukcji kiedy miały Fuksię pod opieką. Było opisywane na forum, ale kto to znajdzie.
Seja będzie pamiętać, to były jej autorstwa wynalazki.
Niusia jest prześliczna.
Zostanie u Ciebie na DS?![]()
Jesli tak, to całusy! Jeśli nie to... też
kamari pisze:Ajlon pisze:Kamari jesteś Aniołem
Ja bardzo proszę nie wyzywać mnie od aniołów, bo to kochane i miłe stworzenia
![]()
![]()
Ja tylko robię to co mogę i mam za to Niusie, Omisie, Amelki, Misie i parę innych futrzastych kupek pełnych miłości
![]()
A teraz do rzeczy![]()
Niusia odzyskała CAŁĄ energię małego kociaka i chce być wszędzieNo ale miednica musi sie spokojnie zrosnąć. No i mamy konflikt interesów - ona chce latać, a jej nie moge na to pozwolić.
Zamknięcie jej w klatce, zwłaszcza po tym co już przeszła....
No więc zaczęłam pytać i kombinować.
Mala ma załamanie, przy którym najlepiej gdyby siedziała / leżała na brzuchu w pozycji żabki. Jest więc potrzebny "aparat" podobny do tych zakładanych dzieciom z dysplazją.
Wczoraj były pierwsze próby
To jest jeszcze niedopracowany prototyp - działa, ale po godzinie spadaMoże ktoś robił kiedyś takie usztywnienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 651 gości