POSZUKIWANE zapięcie boczne do transportera Gulliver !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 21, 2011 10:21 POSZUKIWANE zapięcie boczne do transportera Gulliver !!!

Witam, może ktoś z forumowiczów będzie w stanie mi pomóc.

Poszukuję zapięcia bocznego do transportera typu Gulliver 2 lub 3, bo mi się jedno ułamało. Zapięcie wygląda tak:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Gdyby ktoś miał zdekompletowany taki transporter i chciałby się podzielić jednym bocznym zapięciem to bardzo proszę o kontakt - chętnie odkupię :)

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Pt sty 21, 2011 10:32 Re: POSZUKIWANE zapięcie boczne do transportera Gulliver !!!

Ja mam bez jednego takiego zapięcia, przełożyłam to z tyłu transportera i działa.
najszczesliwsza

Post » Pt sty 21, 2011 10:41 Re: POSZUKIWANE zapięcie boczne do transportera Gulliver !!!

No właśnie ja zrobiłam podobnie, tyle tylko, że ten transporter służy mi do wożenia dzikich kotów z łapanek na sterylki. A one czasami na prawdę potrafią walczyć w środku. Dlatego wolałabym, żeby transporter miał wszystkie zapięcia na miejscu...

Gosia B

Post » Pt sty 21, 2011 11:59 Re: POSZUKIWANE zapięcie boczne do transportera Gulliver !!!

W Tesco tych małych są transportery za 25 zł, albo 26 zł :)

Niestety nie Guliwer :(
najszczesliwsza

Post » Pt sty 21, 2011 12:07 Re: POSZUKIWANE zapięcie boczne do transportera Gulliver !!!

Mnie urwały się tak dwa zaczepy. Pokazałam mojemu tacie, popatrzył, zabrał, pomyślał i naprawił :D Przewiercił 2 razy po dwa otworki w każdym zaczepie i zrobił zawiasik z takich grubszych drucików. Wszystko super działa i nawet z zewnątrz nie widać, że łatane :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt sty 21, 2011 14:32 Re: POSZUKIWANE zapięcie boczne do transportera Gulliver !!!

Dzięki, ale ja niestety potrzebuję Gullivera :( Wszystkie inne transportery przegrywają w starciach z moimi dzikami, a dziki kot, który raz ucieknie z transportera, niespecjalnie chce się ponownie dać do niego wsadzić bo już wie czym to pachnie.

O naprawie też myślałam, ale nie mam specjalnie zdolności manualnych w kierunku konstrukcji. Po prostu czasem ktoś ma zdekompletowany transporter w domu, który kotom służy np. jako domek/budka, nie pełni funkcji transportowych. Miałam nadzieję, że może taka osoba będzie chętna na pozbycie się jednego zaczepu :)

Gosia B

Post » Pon lut 07, 2011 8:41 Re: POSZUKIWANE zapięcie boczne do transportera Gulliver !!!

I jak tam? Nikt nie ma zdezelowanego Gullivera używanego w domu jako budka, do którego nie potrzebuje wszystkich zaczepów? Bardzo proszę... Zaczęłam już sezon łapankowy i transportery są w ciągłym użyciu....

Gosia B

Post » Wto lut 22, 2011 8:08 Re: POSZUKIWANE zapięcie boczne do transportera Gulliver !!!

Podbiję temat - może ktoś zauważy... Zapięcie nadal potrzebne...

Gosia B