MYSZY -kilka nowych garści ZAMÓW I KUP TERAZ

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pt sty 21, 2011 10:00 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

:ryk: :ryk:

Karmicieli nie atakuja :lol:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pt sty 21, 2011 11:12 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

anulka111 pisze::ryk: :ryk:

Poprawka:
NIE MORDUJĄ. Ale napadają i zagryzają owszem :).
Taki pompon na czapce - to dopiero atrakcja.
Skoro TAKA mysz weszła człowiekowi na czubek głowy, to czemu kotecek by nie miał tam doopska wtaszczyć? :twisted:
A czapka i inne akcesoria zimowe położone na fotelu czy stole - to już super łatwy łup.
Ostatnio szukałam rękawiczek. Znalazłam w kociej budce, choć nie przypominam sobie, żebym je tam kładła. :evil:
Na pytanie CO RĘKAWICZKI robią w kociej twierdzy, mój mąż odpowiedział błyskotliwie: ODPOCZYWAJĄ i wygrzewają się, bo przy kaloryferze ciepło :ryk:

J.
Ostatnio edytowano Pt sty 21, 2011 11:15 przez Aldaker, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Aldaker

Od: Śro sty 12, 2005 20:45

Post » Pt sty 21, 2011 11:15 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Jesooo... ja to mam naprawdę Alzheimera. Muszę sobie przypominajke ustawić na komórce żeby wysłać Ci te wymiary. :oops: :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sty 21, 2011 12:11 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Aldaker pisze:
anulka111 pisze::ryk: :ryk:

Poprawka:
NIE MORDUJĄ. Ale napadają i zagryzają owszem :).
Taki pompon na czapce - to dopiero atrakcja.
Skoro TAKA mysz weszła człowiekowi na czubek głowy, to czemu kotecek by nie miał tam doopska wtaszczyć? :twisted:
A czapka i inne akcesoria zimowe położone na fotelu czy stole - to już super łatwy łup.
Ostatnio szukałam rękawiczek. Znalazłam w kociej budce, choć nie przypominam sobie, żebym je tam kładła. :evil:
Na pytanie CO RĘKAWICZKI robią w kociej twierdzy, mój mąż odpowiedział błyskotliwie: ODPOCZYWAJĄ i wygrzewają się, bo przy kaloryferze ciepło :ryk:

J.

:ryk: robia się, robią tylko tak rowno i sprawiedliwie, kazdemu po trochę.
Dzisiaj moja córa ma studniowkę, więc jeszcze to i spokój w domu :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt sty 21, 2011 13:52 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Cieszę się bardzo, bo u nas bieda. Wszystkie kupione myszy ROZPRUTE znalazły miejsce w śmietniku.
Grzechotki-piłki nie dają się nosić w pysku. Rzucamy więc papierowe kulki i rolki od papieru toiletnego. No i po godzinie mam podłogę zasłaną ścinkami jak z niszczarki :evil:
Na Twoje myszy czekamy więc z utęsknieniem :kotek:

J.
Obrazek

Aldaker

Post » Pt sty 21, 2011 14:21 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Co za łobuzy bojowe!!! :ryk: :ryk:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt sty 21, 2011 16:22 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

U mnie tez karton zsiekany, ale koty twierdzą,że to szczurzak i myszy winne :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt sty 21, 2011 17:26 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Aldaker pisze:Cieszę się bardzo, bo u nas bieda. Wszystkie kupione myszy ROZPRUTE znalazły miejsce w śmietniku.
Grzechotki-piłki nie dają się nosić w pysku. Rzucamy więc papierowe kulki i rolki od papieru toiletnego. No i po godzinie mam podłogę zasłaną ścinkami jak z niszczarki :evil:
Na Twoje myszy czekamy więc z utęsknieniem :kotek:

J.
A jak pileczki pingpongowe?? je nie tak latwo zalatwic...a myszy od Thorkatt to pancerne sa :ryk:

na pomysl czapki z pomponem nie wpadlam ...nie mam ochoty miec Smakusi w roli ozdoby na glowie :lol:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Pt sty 21, 2011 19:19 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

:ryk:
Myszy może nie pancerne, ale staram sie, by mocne były - wzmacniany scieg maszynowy, szyte na maszynie Housqvarna (tej samej , co to piły do ciecia drzewa :mrgreen: )z serii Viking, a wiec jak najbardziej nadajacej sie do domu z kotami norweskimi leśnymi. Wykańczane porządnymi nićmi, kupionymi u ruskich, której Tato kolezanki zakupił i nie wiedział, co z nimi zrobić, a teraz cały szczęśliwy, że sie przydają.
Na klientelę nie narzekam :ok:
Wzmacniane brzuszki ze wzgledu na Rudego powstały,który namawiał swą panią Marcelline na zakup kolejnych czyli pomagał tym pobratymcom w potrzebie :mrgreen:

Aldaker, mój TŻ zajrzał w moje notatki i stwierdził ,że podwójne, to mogą być pierogi, a nie uszy u wężomysza :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt sty 21, 2011 19:48 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Thorkatt pisze:
Aldaker, mój TŻ zajrzał w moje notatki i stwierdził ,że podwójne, to mogą być pierogi, a nie uszy u wężomysza :ryk:

Hehe... pierogi mogą być dołączone do myszy JAK NAJBARDZIEJ. Jestem miłośnikiem pierogów wszelkiej maści. Szczególnie sssss jagodami i kołdunów. Mniam :1luvu:
Chodziło mi o to, że jak uszy będą wycięte z jednej warstwy materiału i będą odstawać z racji wielkości, to stawiam owe uszy przeciwko ogonom, że zostaną ucięte przy samej hem hem... doopie chciałoby się rzec ;). Ewentualnie wydziurkowane niczym hafcik richelie - dlatego powiedziałam o uszach wzmocnionych.

Jeśli chodzi o czapkę z pomponem - to bym nie wpadła na to, że to taki rarytas.
Ale kiedy się kilka dni temu schyliłam wiązać buty - jakieś ryże kudłate mnie napadło i czapkę prawie ze skalpem zerwało. Po czym triumfalnie pognało przez chałupę. A za nim reszta Hunów. Bo czapka oprócz pompona, ma klapy uszatki z dodatkowymi bimbadłami-pomponami.
No i odbieranie mojej własności odbywało się przy akompaniamencie warkotów i pomruków PIĘCIU kocich gardeł. NIe powiem, jak CZARNA czapka wyglądała po takiej akcji :evil: .

J.
Obrazek

Aldaker

Post » Pt sty 21, 2011 20:05 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

No mój Mieczysław, zamiast roznosić po chałupie czapki, roznosi... moje staniki :roll: nooo csssooo... prawdziwy facet, nie? ;) :mrgreen:

No i buty rano są w pokoju bo łapie za sznurówki i ciągnie ile siły w ząbkach :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sty 22, 2011 0:38 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

aldaker, gibutkowa :ryk:

staniki?! :strach:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Sob sty 22, 2011 1:05 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Aldaker pisze:
Thorkatt pisze:

Hehe... pierogi mogą być dołączone do myszy JAK NAJBARDZIEJ. Jestem miłośnikiem pierogów wszelkiej maści. Szczególnie sssss jagodami i kołdunów. Mniam :1luvu:
Chodziło mi o to, że jak uszy będą wycięte z jednej warstwy materiału i będą odstawać z racji wielkości, to stawiam owe uszy przeciwko ogonom, że zostaną ucięte przy samej hem hem... doopie chciałoby się rzec ;). Ewentualnie wydziurkowane niczym hafcik richelie - dlatego powiedziałam o uszach wzmocnionych.

Jeśli chodzi o czapkę z pomponem - to bym nie wpadła na to, że to taki rarytas.
Ale kiedy się kilka dni temu schyliłam wiązać buty - jakieś ryże kudłate mnie napadło i czapkę prawie ze skalpem zerwało. Po czym triumfalnie pognało przez chałupę. A za nim reszta Hunów. Bo czapka oprócz pompona, ma klapy uszatki z dodatkowymi bimbadłami-pomponami.
No i odbieranie mojej własności odbywało się przy akompaniamencie warkotów i pomruków PIĘCIU kocich gardeł. NIe powiem, jak CZARNA czapka wyglądała po takiej akcji :evil: .

J.

:ryk: Klapy uszatki to czysta prowokacja.....to u mnie jednak jest spokojnie tylko Gapka dzis wykonala swoj stary numer i ukradla kolezance dwie rekawiczki jak do mnie przyszla.....potme trzeba blegac psisko ,by oddalo ,a ona niby warczy i trzyma.....i dopiero jak jej sie znudzi to oddaje :ryk: ale za to w stanie nienaruszonym hahahah

anulka111

Post » Sob sty 22, 2011 15:05 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Anulka, dla Gapci też zrobię zabawkę, żeby jej przykro nie było.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob sty 22, 2011 15:08 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Thorkatt pisze:Anulka, dla Gapci też zrobię zabawkę, żeby jej przykro nie było.
Gapka zawodowo kradnie ,takie rzeczy ,ktore nie sa dla niej przeznaczone ;) .....pilot do tv...namietnie, rekawiczki , czapki :roll: i buty :ryk: :ryk: :ryk: najfajniejsze jest to ,z enigdy nie niszczy,ale ile sie nawarczy sugerujac ,ze nie odda nigdy w zyciu :ryk: :ryk: :ryk:

anulka111

[poprzednia][następna]