Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Anna Rylska pisze:o kurcze,
to nie ten kierunek
a może kod nie ten na przesyłce wpisany?
Kod na pewno dobry, wszystko kopiowałam, nie przepisywałam... Sklep jest w Jaworznie, może to poszło do jakiejś rejonowej placówki pod którą podlega Jaworznoalbo system pocztowej wyszukiwarki coś nie tak wyszukał, bo to dopiero testowy system i działa od niedawna. Jutro jeszcze rano zajrzę, w końcu to priorytet więc powinien dość szybko dojść. W systemie był zarejestrowany we wtorek ok 17 godziny. Powiedzmy że max 3 dni na priorytet to by było najpóźniej piątek.
EDIT: Kurde, to kierunek w moją stronę... Cholera nawet w mailu im przypominałam że adres jest inny, mam nadzieję że nie pokręcili i nie wysłali do mnie...
Anna Rylska pisze:mój mąż mówi,że to nie do niego, że do mojego tatybo pisze Rylscy, a ja oficjalnie Młynarczyk podobno po mężu jestem
![]()
Anna Rylska pisze: a ja oficjalnie Młynarczyk podobno po mężu jestem![]()
feniks32 pisze:Aniu,
czy Unidox dotarł do Ciebie?
Anna Rylska pisze:
Rudanio ma też brać leki na odbudowę chrząstki stawowej
Anna Rylska pisze:kociamysza dziś dostałam właśnie, tak się domyliłam, że to od Ciebiedziękujemy
mój mąż mówi,że to nie do niego, że do mojego tatybo pisze Rylscy, a ja oficjalnie Młynarczyk podobno po mężu jestem
![]()
Afatima pisze:Kociamysza kurde-flak zajrzyj-no na wątek Salar de Atacama, bo ja mam zamrożone środki w oczekiwaniu na wieści o łupaniu i kosztach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Georgewealt i 49 gości