Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 19, 2011 22:30 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

Aniu, a jak reszta gromadki? Lepiej z Samsonikiem? A co z Bolusiem i kiciem z zap. płuc?
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro sty 19, 2011 22:34 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

Gibutkowa pisze:
Anna Rylska pisze:o kurcze,
to nie ten kierunek
a może kod nie ten na przesyłce wpisany?

Kod na pewno dobry, wszystko kopiowałam, nie przepisywałam... Sklep jest w Jaworznie, może to poszło do jakiejś rejonowej placówki pod którą podlega Jaworzno :roll: albo system pocztowej wyszukiwarki coś nie tak wyszukał, bo to dopiero testowy system i działa od niedawna. Jutro jeszcze rano zajrzę, w końcu to priorytet więc powinien dość szybko dojść. W systemie był zarejestrowany we wtorek ok 17 godziny. Powiedzmy że max 3 dni na priorytet to by było najpóźniej piątek.

EDIT: Kurde, to kierunek w moją stronę... Cholera nawet w mailu im przypominałam że adres jest inny, mam nadzieję że nie pokręcili i nie wysłali do mnie... :|

Wyszla do Zabrza, czy wyjscie z Zabrza? I gdzie jest Jaworzno? :) Jesli w okolicach to najpewniej w Zabrzu jest lokalna rozdzielnia i stad taki komunikat. Spokojnie :) poczta polska ma rozne dziwne przypadlosci :)

Aniu, a czy pewna taka pocztowke dostalas?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro sty 19, 2011 22:48 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

Kociamysza kurde-flak zajrzyj-no na wątek Salar de Atacama, bo ja mam zamrożone środki w oczekiwaniu na wieści o łupaniu i kosztach ;)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro sty 19, 2011 22:50 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

kociamysza dziś dostałam właśnie, tak się domyliłam, że to od Ciebie :1luvu: dziękujemy
mój mąż mówi,że to nie do niego, że do mojego taty :mrgreen: bo pisze Rylscy, a ja oficjalnie Młynarczyk podobno po mężu jestem :mrgreen:

Samsonik nadal na kroplówkach, dostaje b12, jest cały czas dokarmiany, jeszcze słaby ale zaczyna sam skubać jedzenie.

Kocio z zapaleniem płuc zaczął dziś cykloferon, dziś była pierwsza dawka, jest lepiej ale ciągle jest na lekach i nadżerki zniknęły, a za 4 dni są znowu - daje korę wiązu na to.

Boluś jutro będzie miał pobieraną zeskrobinę, będziemy hodować, oby zbiorów nie było!
Zaczyna sam jeść ale niestety nie tyje.
W sumie miał 3 ataki padaczkowe.

Ogólnie naprawdę jest co robić i nie wiem w co ręce wkładać.
Każda pomoc bardzo mile widziana, karma, leki, żwirek, pomoc w leczeniu.
Dziękujemy, ze jesteście z nami :1luvu:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw sty 20, 2011 8:53 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

Anna Rylska pisze:mój mąż mówi,że to nie do niego, że do mojego taty :mrgreen: bo pisze Rylscy, a ja oficjalnie Młynarczyk podobno po mężu jestem :mrgreen:

Ale zmyłka :!:
Dobrze, że Ci przesyłki na poczcie wydają na stare nazwisko :mrgreen:
Obawiam się jednak, że w świadomości forumowiczów zostaniesz już "Rylska" :ryk:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw sty 20, 2011 11:05 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

Anna Rylska pisze: a ja oficjalnie Młynarczyk podobno po mężu jestem :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
Dzień dobry, Aniu! Popłakałam się ze śmiechu!
Zaczynam się martwić, jak Gibutkowa, czy moje zamówienie poszło pod dobry adres :evil: Czy nie posłali na MOJ adres :twisted: Mam nadzieję, że dzisiaj dotrze do Ciebie malutka paczuszka z lekiem...
Miłego dnia!

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Czw sty 20, 2011 11:32 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

jak tylko poczta przyniesie dam znać
mavi dziękuje za lekarstwo!

pobraliśmy dziś zeskrobinę bolusiowi, teraz czekamy

bardzo prosimy o pomoc dla młodego rudasia

Anna Rylska

Post » Czw sty 20, 2011 13:08 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

Aniu,

czy Unidox dotarł do Ciebie?
Eśkowe mruczanki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 0#p8422130
Borysowe mruczanki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=167143

Esiu [*]15.07.1995 - 02.01.2014r.... byłeś mi wschodem słońca i zachodem...
Borys [*] 2009 - 28.02.2019r. .. byłeś mi Najdroższym Towarzyszem ...

feniks32

Od: Pt gru 04, 2009 21:19

Post » Czw sty 20, 2011 13:20 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

Aniu paczka już w Grodzisku z adnotacją "Wydana doręczycielowi" z godziną 8:59 :) Uff... już się naprawdę obawiałam że wysłali do mnie :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 20, 2011 14:35 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

feniks32 pisze:Aniu,

czy Unidox dotarł do Ciebie?

niestety nie

przyszło 12 tacek animondy i lek od mavi :1luvu: dziękuje!

animondę samosonik właśnie dostał
młody rudasek również zjadł, nie mamy tej chwili żadnej karmy dla niego, więc korzysta z tego co jest co, on suchego nie jadł, nie chce pewnie też przez stan zapalny dziąseł lub nie nauczony ( smaruje dziąsła je balsamem szostakowskiego, dobry jest ale to świństwo straszliwe jest i gęste okropnie)
mus animondy jest delikatny, więc nie powinien mieć po nim Rudanio problemów z kupkami?

Rudanio ma też brać leki na odbudowę chrząstki stawowej

Anna Rylska

Post » Czw sty 20, 2011 14:45 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

Anna Rylska pisze:
Rudanio ma też brać leki na odbudowę chrząstki stawowej

Konkretne jakieś czy ogólnie "leki"? Mam jeszcze prawie całe pudełko Arthrofosu, mogę się podzielić, tzn. Mieczysław może się podzielić :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 20, 2011 15:01 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

Anna Rylska pisze:kociamysza dziś dostałam właśnie, tak się domyliłam, że to od Ciebie :1luvu: dziękujemy
mój mąż mówi,że to nie do niego, że do mojego taty :mrgreen: bo pisze Rylscy, a ja oficjalnie Młynarczyk podobno po mężu jestem :mrgreen:

A juz Twoja poczte podejrzewalam o niecne zamiary ;P Hmmm Mlynrczyk powiadasz, no to mnie ktos w maliny wpuscil :mrgreen: I co gorsza na Anne Rylska moja mamuska paczke wyslala. Wydadza bez problemow?

kociamysza

Post » Czw sty 20, 2011 15:01 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

Afatima pisze:Kociamysza kurde-flak zajrzyj-no na wątek Salar de Atacama, bo ja mam zamrożone środki w oczekiwaniu na wieści o łupaniu i kosztach ;)

kurdebalans, do lupania meska lapa byla potrzebna, widzialas jak lupnelo :)

kociamysza

Post » Czw sty 20, 2011 15:22 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

każda przesylka na oba nazwiska bez problemu przychodzi
z resztą przeciez na poczcie wydaja po adresie nie po nazwisku - tylko pytają kim ktos jest

Anna Rylska

Post » Czw sty 20, 2011 15:31 Re: Prosimy o wsparcie, karmę. Rudasek z porażeniem pupy

A dowodu Ci nie sprawdzają :?: 8O

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

[poprzednia][następna]