Długowłosy, rudy Czaruś.Mela, Gucia i Bohun.Czaruś chory..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 7:14 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

W przypadku takiego kota domków zgłasza się sporo.Nie ogłaszałam go, ale jest domek,,który będzie w przyszłym tygodniu sprawdzony.Wydaje się dobry.Czaruś jest kotkiem urody niezwykłej, to fakt, ale jednocześnie jednym z najmilszych kotów, jakie miałam.Jest jak dziecko, które uwielbia być na rękach, przytula się i zasypia.Tak jest z Czarusiem.Niestety, jest zadziorny w stosunku do innych kotów.Zaczepia je, atakuje.Nie robi im krzywdy, to nie jest walka, gdzie leje się krew, są jednak warkoty.To zabawa, wiem, bo młode to i głupie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw sty 20, 2011 11:07 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

Sama bym chciała takiego pięknego ;) Kolejka się pewnie ustawia.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw sty 20, 2011 11:38 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

Szkoda że nie mogę go mieć.Miałby u mnie raj na ziemi.Rozpieszczany by był niemozliwie ale widzę że jest chyba nieosiągalny. :(

KARLIE

Od: Czw sty 13, 2011 16:12

Post » Czw sty 20, 2011 11:50 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

KARLIE, to nie tak.Wiem,że Czaruś jest atrakcyjnym kotkiem, wiele osób takiego szuka.Nie ma żadnych ogłoszeń,nie stosuję żadnych innych kryteriów, aniżeli przy jakimkolwiek innym kocie. Po prostu teraz piccolo ma sprawdzić domek.Jest chora, a wiec trochę się to przesunęło w czasie.Napiszę, jak tylko będę wiedziała, czy Czaruś tam pojedzie.

ewar

Post » Czw sty 20, 2011 12:14 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

Niedawno zginął mi piekny i przecudowny kot niebieski z białymi skarpetkami.Bardzo płaczemy i żałoba w domu.Na imię miał bardzo podobnie.Charlie.Tak go kochaliśmy.Miał u nas wszystko.Był jeszcze młodziutki.Miał 8 mies.Jak Czaruś bedzie osiagalny to bardzo byśmy go chcieli.Małych dzieci w domu nie ma wiec nie byłby męczony.Pozdrawiam.

KARLIE

Post » Czw sty 20, 2011 12:20 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

A co się stało? Był wychodzący?

ewar

Post » Czw sty 20, 2011 12:52 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

Tak był wychodzący.Był wolny ale siedział przewaznie w domu.Miał kuwetę i spał tylko w domu.Jednak pewnego dnia jak wychodziłam do pracy wybiegł na dwór i niestety na ulice.Wpadł pod samochód.Tak go kochałam.Żal sciska serce.Do tej pory placze jak o nim pisze :(

KARLIE

Post » Czw sty 20, 2011 12:53 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

ale tu chętnych!!! :) aż miło :) też bym chciała, ale jak dla mnie trochę za młode to i za głupie ;) mam dość swoich Psotów ;)
trzymam kciuka za dobry domek :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw sty 20, 2011 12:57 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

ja tez się zachwycam cudakiem :1luvu:
ale jedna Ruda rozrabiara w domu zdecydowanie mi wystarczy :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw sty 20, 2011 14:38 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

KARLIE pisze:Tak był wychodzący.Był wolny ale siedział przewaznie w domu.Miał kuwetę i spał tylko w domu.Jednak pewnego dnia jak wychodziłam do pracy wybiegł na dwór i niestety na ulice.Wpadł pod samochód.Tak go kochałam.Żal sciska serce.Do tej pory placze jak o nim pisze :(

Czaruś szuka domku niewychodzącego z innym zwierzaczkiem do towarzystwa, jak wszystkie moje koty.
KARLIE, sama widzisz jak to jest z domkami wychodzącymi.Sens mają wyłącznie w bezpiecznej okolicy, anie tam, gdzie droga koło domu.W takich warunkach wychodzenie wyłącznie na smyczy.Charlie był małym kotkiem i to,że zginął to Twoja wina,

ewar

Post » Czw sty 20, 2011 15:01 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

Nie musisz mnie obwiniac.To był wypadek.U mnie koty zawsze byly wolne i robiły co chcialy.Mam dom z ogrodem i wychodza kiedy chcą.

KARLIE

Post » Czw sty 20, 2011 15:07 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

No tak, nie wyobrażam sobie kota niewychodzącego w domu z ogrodem.Niestety, jeśli blisko jest ulica, a kot w dodatku nie wykastrowany, to ryzyko duże.

ewar

Post » Czw sty 20, 2011 16:59 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

KARLIE pisze:Nie musisz mnie obwiniac.To był wypadek.U mnie koty zawsze byly wolne i robiły co chcialy.Mam dom z ogrodem i wychodza kiedy chcą.

Kolejnego kota też będziesz wypuszczać?

A potem pisać o tym jak go kochałaś i żalu nieutulonym?

Raj na ziemi dla kotów jest u Ciebie?
Szkoda tylko że taki krótki - 8 miesięcy :?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pt sty 21, 2011 1:17 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

ewar pisze:No tak, nie wyobrażam sobie kota niewychodzącego w domu z ogrodem.Niestety, jeśli blisko jest ulica, a kot w dodatku nie wykastrowany, to ryzyko duże.

A ja sobie wyobrażam dom z ogrodem i kota niewychodzącego ;)
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Pt sty 21, 2011 6:16 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.Zdrowiejemy!

Jaś&Małgosia pisze:
ewar pisze:No tak, nie wyobrażam sobie kota niewychodzącego w domu z ogrodem.Niestety, jeśli blisko jest ulica, a kot w dodatku nie wykastrowany, to ryzyko duże.

A ja sobie wyobrażam dom z ogrodem i kota niewychodzącego ;)

Co ty nie powiesz kochana :D wydaję mi się, że nawet masz dom z ogrodem i dwa cudne kotysie, które nie wychodzą do ogrodu :piwa: czyli nie są "wolne".
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia][następna]