Betta,-bardzo mi było miło z Tobą rozmawiać-wybacz ale przyjmowałam akurat Bąbla z palucha i mółwiłam może nieskładnie
Zwirek to ja kupuję 25kg za 21 zł! więc nie przysyłaj m9i go bo szkoda go targać-zostaw sobie.(chyba że jakiś specjalny one używają)
zapytam jutro o ten stronghold i ten drugi ale wetka mówi że żaden świeżb ani żaden pasożyt nie wyłyski kota w trzy tygodnie-do tego zdolne jest tylko uczulenie.)
dlatego super że mają karmę hipoalergiczną.
ja raczej na 90% nie mam szans odebrać arcany,niestety nie mam jak się ruszyć z domu na dłużej niż dosłownie na chwilę.
Betta bardzo Cię prosze o nieduże transporterki-kicie absolunie muszą mieć własne transporterki
..a duży mi na nic bo z nim nie bedę mogla jezdzić i wyjdzie na to ze nie będę mogla z nimi jechać do weta bo nie bedę miała w czym ich zawieżć.
Mam już 3 kicie w trzech transporterkach na codzienne wizyty u wetana min 2 tyg. i nie dam rady ani ich myc ani jezdzić to weta kilka razy dziennie.to jest mój warunek-serio i mam nadzieję że mnie rozumiesz.Mam b.chore kicie, wyrwane śmierci i nie mogę ryzykować.
Jak tylko będą na tyle bezpieczne zdrowotnie że bądą mogly korzystać z moich transporterków to te 'Twoje" natychmiast Ci oddaję,ale teraz muszę je mieć takie aby transporter nie wazył więcej niz 6 kg.(jak pójde na operację kręgosłupa -tfu,tfu,tfu, to całe moje DT szlag trafi więc nie mogę sobie na to pozwolić.
buziaki