Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sliver_87 pisze:wszystko zdane, nawet jedno zwolnienie z egzaminu wpadło
możecie puścić kciukidziękuję Wam :*
teraz chwila relaksiku z siostra Lulejka pod bokiem
shalom pisze:Jak kot niszczy to chyba generalnie atrakcji mu brak. Wiem ze je bawisz, mają super drapak i takie tam, ale zawsze czytam że to oznaka nudów.Ale nerwów. Może trzeba mu czegos więcej? może Weihaiwej już coś wyczytała w magicznej książce?ja się dopiero za lekturę zabiorę. Zorganizuj coś dla Xelmo co będzie mógł niszczyć do woli, cos co lubi. My naszym daliśmy skrawki wykładziny, drapią porządnie. Konan ostatnio wspina się po jeszcze zapakowanych w folie rurach, siedział już na samym szczycie
Weihaiwej pisze:shalom pisze:Jak kot niszczy to chyba generalnie atrakcji mu brak. Wiem ze je bawisz, mają super drapak i takie tam, ale zawsze czytam że to oznaka nudów.Ale nerwów. Może trzeba mu czegos więcej? może Weihaiwej już coś wyczytała w magicznej książce?ja się dopiero za lekturę zabiorę. Zorganizuj coś dla Xelmo co będzie mógł niszczyć do woli, cos co lubi. My naszym daliśmy skrawki wykładziny, drapią porządnie. Konan ostatnio wspina się po jeszcze zapakowanych w folie rurach, siedział już na samym szczycie
Shalom, to znaczy, że drapak niedługo powstanie?
Nie mam przy sobie książek, bo muszę się skupić na czymś innym bedąc u rodziców. A na razie czytałam o zmysłach, odczuwaniu - o tym, jak kot postrzega świat. Do tych neurotycznych zachowań nie doszłam![]()
Ale na pewno koty potrzebują zmian i atrakcji. Moje obecnie szaleją na punkcie papierka po czekoladzie, chowam im często zabawki i wyciągam inne - żeby odpoczęły od tamtych. Sliver, nie pamiętam, czy Ty masz laserek - może można by Xelma wymęczyć w ten sposób? Cookie goni za czerwoną kropką do upadłego. Muszę przerywać zabawę, bo chłopak dostaje zadyszkiAle on akurat jest grzecznym kotem, niczego nie niszczy.
podziwiam, że chce to robić w czasie urlopushalom pisze:Niedługo, jakoś na początku lutego H ma mieć urlop i spędzić go na konstrukcjach![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 29 gości