Zaplanowałam w pierwszej połowie sierpnia Moderator: Estraven
Zaplanowałam w pierwszej połowie sierpnia 

psiama pisze:Sol, moja miła, ja wiem, że Bytomia to najcudowniejsze dla Ciebie miejsce na świecie. Uczuć urazić nie chciałam. Mieszkam w jeszcze większej dziurze, w Katowicach. Większej, wszak nie mają nawet dworca, niemal jak przysiółek
![]()
Jasdorku, oczyma duszy widze te Twoje chłepcące. To musiałą być akcja kiedy ksiądz wszedł![]()
Beciu, tak trzymać
Skwareeczku, dobrze Ci. Amsterdam ....
AYO pisze:Podobne rzeczy ze starymi kamienicami dzieja sie niestety u nas a przecież każda oryginalna na wage złota![]()
Sa całe dzielnice, które ocalały i zaraz po wojnie zasiedlano je byle kim i nie inwestowano - teraz to skanseny gdzie strach chodzic nawet w dzień. Jest wielki program rewitalizacji za unijną kase, może dożyję, że cos uratują ale serce krwawi jak sie na to patrzy
AYO pisze:AYO pisze:Podobne rzeczy ze starymi kamienicami dzieja sie niestety u nas a przecież każda oryginalna na wage złota![]()
Sa całe dzielnice, które ocalały i zaraz po wojnie zasiedlano je byle kim i nie inwestowano - teraz to skanseny gdzie strach chodzic nawet w dzień. Jest wielki program rewitalizacji za unijną kase, może dożyję, że cos uratują ale serce krwawi jak sie na to patrzy
Sol - sama sie zacytuję bo pewnie Ci umknęło z tej dyskusjio miastach

pomponmama pisze:Witajcie siostry drogie! Moje straszne dziecko sprzedało mi wirusa i musiałam iść na L4, co może spowodować nieprzedłużenie mi umowy, która za kilka dni wygasaChoć z drugiej strony wcale nie wiadomo, czy doczekam tego momentu, bo czuję się tak, że chyba mi przyjdzie wcześniej ten padół opuścić
Pościel mam do przebrania, bo w nocy po ferveksie pociłam się straszliwie. Poza wysoką gorączką, koszmarnym suchym kaszlem, bólem głowy i wszystkich mięśni, i innymi atrakcjami związanymi z przeziębieniem, strzyknęło mi coś w plecach kiedy rozkaszlałam się w pozycji leżącej, i teraz ruszam się jak robocop
Ponadto zaczęło mnie naparzać ucho
Do niedzieli mam zostać w łóżeczku, a w poniedziałek przed pracą udać się do kontroli. Czy ktoś mógłby uprzejmie mnie dobić
?

AYO pisze:Na poczatek obejrzyj sobie cykl albumów "Był sobie Gdańsk" - unikalne fotografie siegajace XIX w. z odniesieniami do dzisiejszych czasów a potem Kosycarzy [ojca i syna - ojciec to legenda gdańskiej fotografii prasowej] "Fot.Kosycarz - niezwykłe, zwykłe zdjęcia".
W tym pierwszym jest dużo odniesień do źródeł
A ja sie w tym miejscu wykażę ignorancją bo nie wiem o co chodzi z dworcem w Katowicach![]()
Dasz jakiś link?
pomponmama pisze:Witajcie siostry drogie! Moje straszne dziecko sprzedało mi wirusa i musiałam iść na L4, co może spowodować nieprzedłużenie mi umowy, która za kilka dni wygasaChoć z drugiej strony wcale nie wiadomo, czy doczekam tego momentu, bo czuję się tak, że chyba mi przyjdzie wcześniej ten padół opuścić
Pościel mam do przebrania, bo w nocy po ferveksie pociłam się straszliwie. Poza wysoką gorączką, koszmarnym suchym kaszlem, bólem głowy i wszystkich mięśni, i innymi atrakcjami związanymi z przeziębieniem, strzyknęło mi coś w plecach kiedy rozkaszlałam się w pozycji leżącej, i teraz ruszam się jak robocop
Ponadto zaczęło mnie naparzać ucho
Do niedzieli mam zostać w łóżeczku, a w poniedziałek przed pracą udać się do kontroli. Czy ktoś mógłby uprzejmie mnie dobić
?
pomponmama pisze:http://www.rp.pl/artykul/596222_Dwanascie-gniewnych----kotow--.html
Bardzo dobry artykuł - polecam
Takie rzeczy tylko w Ameryce...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], misiulka i 107 gości