Licytujemy każdy przedmiot od 5 zł. Możliwa opcja kup teraz.
Licytacja trwa tydzień od pierwszej oferty.
Koszty wysyłki 5 zł. W przypadku opcji kup teraz lub licytacji powyżej tej kwoty, ja pokrywam koszty wysyłki.
1. Między wierszami. autorzy: Małgorzata Domagalik, Janusz Wiśniewski
304 strony, książka jest jak nowa, była przeczytana tylko raz.
Kiedyś byłam pod wrażeniem książek Wiśniewskiego. Domagalik nie znałam. Zaciekawiło mnie, o czym do siebie piszą. I nie rozczarowałam się.
Ich e-maile są bardzo osobiste i niezwykle erudycyjne. Czasem prowokujące. Czasem zwyczajnie smutne. Kryje się w nich także coś więcej? Wszak czytelnicy lubią czytać między wierszami. Polecam.

Cena wywoławcza 5 zł
Licytuje za wywoławczą

Licytacja trwa do czwartku 27 stycznia, godz. 17.13 (czas jak na forum)
2. Nie zatrzymasz mnie. Jeremy Clarkson.
Kolejny bestseller tego popularnego brytyjskiego dziennikarza. 401 stron, książka jest jak nowa, była przeczytana tylko raz. Fajny prezent dla faceta, ale kobiety też zachęcam do przeczytania, warto sprawdzić, co śmieszy naszych TŻ-tów.

Opis ze strony epiku:
Jeremy Clarkson - człowiek, którego jedynym ćwiczeniem fizycznym jest mruganie powiekami - dobrze wie, że życie to nie tylko samochody. Książka, którą trzymacie w rękach, jest koronnym dowodem tej tezy. Dowiecie się z niej: dlaczego wszyscy powinniśmy mieć prawo wyboru prezydenta Stanów Zjednoczonych, które ze wszystkich boskich stworzeń jest najgłupsze, czy warto sprawdzać swoje biorytmy i dlaczego nie wynaleziono jeszcze środka przeciwko łysieniu. Nie martwcie się, w końcu Clarkson przechodzi do samochodów, pisząc o nich tak, jak nikt inny na świecie. Niektóre dostąpią najwyższych zaszczytów. Inne zetrze w pył. Jego wyroki są nieodgadnione, nieoczywiste i nieprzewidywalne. Są tu przejmujące metafory. Są zwroty akcji. Są zaskakujące puenty. Ale przede wszystkim - mnóstwo śmiechu i dobrej zabawy.
Cena wywoławcza 5 zł
Kup teraz 15 SPRZEDANE
3. Jak rozmawiać z kotem. Sonya Fitzpatrick.
180 stron, książka czytana, stan oceniam na dobry plus.

Koty to stworzenia tajemnicze. Bywa, że najgrzeczniejszy, najukochańszy kot nagle potraktuje właściciela wyniośle i pogardliwie lub nawet bez wyraźnego powodu opuści dom, by wieść życie na wolności. Co się naprawdę dzieje w kociej głowie?
Cena wywoławcza 5 zł
Kup teraz 10 SPRZEDANE
4. Wysoko w chmurach. McCartney Paul, Dunbar Geoff, Ardagh Philip. Literatura dziecięca. Stron 96.

Książka dla dzieci autorstwa Paula McCartneya Słynny muzyk i działacz organizacji ekologicznych stworzył piękną i mądrą opowieść o walce małej wiewiórki o wolność zwierząt. Wiewiórek Wiórek stracił mamę i dom w wyniku działań okrutnej i przebiegłej Grety. Po tym strasznym wydarzeniu postanowił odnaleźć legendarną wyspę Animalię, gdzie wszystkie zwierzęta będą szczęśliwe. Pięknie ilustrowana książka sprawi radość dzieciom w każdym wieku.
Cena wywoławcza 5 zł
Kup teraz 10 SPRZEDANE
Zapraszam!