Moderator: Estraven

Alyaa pisze:W tym całym zamieszaniu tylko kociaka szkoda![]()
), a Viki znalazła nowy dom. Jest jednak wielkie "ale"... bo Viki nie została wysterylizowana, Pani powierzyła ją znajomemu wetowi, który w ciagu 2 dni znalazł kotce dom. Ale Pani nic nie wie na temat tego domu. Co to za ludzie, czy dom czy mieszkanie (może kicia będzie wychodzić na zewnątrz
), czy nowi opiekunowie są za sterylizacją czy przeciw? Dziwne o tyle, że ta moja znajoma, która miała u siebie Viki od maleńkiej kulki, zarzekała się, że odda kotkę tylko ludziom, którzy pokochają małą tak, jak ona ją kocha. A tu nagle takie całkowite zawierzenie wetowi, który sam podjął decyzję. Najgorsze jest to, że Viki nie została wysterylizowana. Niestety duże szanse, że pójdzie w długą wraz z pierwszą rujką
Oby tylko Meva nie zaczęła teraz drzeć kotów z Pchełką lub Leo, bo dotychczas permanentnie tępiła Viki. Trzymam kciuki, by z odejściem z domu tej ostatniej, Meva się uspokoiła.joluka pisze:doczytałam właśnie.... - same smutne wieści...![]()
przykro mi z powodu Blacky'ego... ['] ['] ['] - tak się kot nacierpiał....![]()
a Viki pewnie niedługo przyczyni się do powiększenia algierskiego kotostanu...- szkoda, że jej ta znajoma nie ciachnęłą przed oddaniem.....
bekos pisze:no widzisz... taka mała beznadzieja wokół... dlatego w tym wszystkim cieszę się jak głupia z kastracji Leo. to jest naprawdę niesamowity sukces. nad przekonaniem właścicielki pracowałam razem z IH (dziewczyną b. zaanagażowaną w ratowanie bezdomnych zwierząt) ładnych parę miesięcy.joluka pisze:doczytałam właśnie.... - same smutne wieści...
przykro mi z powodu Blacky'ego... ['] ['] ['] - tak się kot nacierpiał....
a Viki pewnie niedługo przyczyni się do powiększenia algierskiego kotostanu...- szkoda, że jej ta znajoma nie ciachnęłą przed oddaniem.....
no widzisz... taka mała beznadzieja wokół... dlatego w tym wszystkim cieszę się jak głupia z kastracji Leo. to jest naprawdę niesamowity sukces. nad przekonaniem właścicielki pracowałam razem z IH (dziewczyną b. zaanagażowaną w ratowanie bezdomnych zwierząt) ładnych parę miesięcy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 25 gości