już piszę
Pan wydaje się rozsądny, nie ma doświadczenia ale chce go zdobyć
o umowie sam zaczął, jest jak najbardziej za
jeszcze nie dopytałam dokładnie skąd wie o umowie, ale chyba już jakiegoś kota próbował zaadoptować od kogoś, będę jeszcze rozmawiać, zapytam o wizytę
w dwóch wypadkach u mnie odbyło się bez wizyty i bez umowy, jeden to domek z forum, drugi nie, trafiło się super,
ale po mojej ostatniej nieudanej adopcji (malinki) mimo umowy - teraz chcę i wizyte i umowe
co innego na miejscu gdyby to było ale do Warszawy mam kawałeczek i nie chcę kota stresowac niepotrzebnie
trzeba przecież uwiarygodnić tego Pana, jak będzie chciał to w porządku, jak nie zechce to trudno,
w koty chyba w porządku, wczoraj Roluś po kolacji tak się miział, takie fikołki robił

cudnie, jest naprawdę kochany
nawet z Malinką się powoli zaprzyjaźniają, dają sobie noski, ale przy jedzeniu trzeba uważać, muszą być osobno
z ogłoszeniami jestem w tyle, mi ciągle brakuje czasu, allegro odnawiam na okrągło, adopcje miau gumtree
ale jest tu problem, bo p. Helena która ma piecze nad Malinką nie chce jej oddać .....
ja już o tym pisałam to jest ciężka sprawa nie da się tej pani wytłumaczyć pewnych kwestii.....
wieczorem postaram się wrzucić tez parę zdjęć nowych