BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 11:02 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Szkoda Miśkowej rodzinki, mam nadzieję, że znajdą dobrą opiekę, będziemy trzymać za nich kciuki :ok: :ok: :ok:

Rudy opędził jeszcze wczoraj drugą kolację i dzisiaj całkiem spore śniadanko :ok: No, apetyt to on ma :mrgreen:
Co do ząbków, nie wiem jak tylne, ale kiełki są mocne i ostre, ćwiczył na mnie zabijanie myszy :ryk:

Spotkanie z innymi domownikami przeszło następująco:
pierwszy jak zawsze obejrzał kota najstarszy Kitłaś. Rudy w samochodzie jechał już bez kontenerka i do domu przyniosłam go na rękach. No więc Kitłaś popatrzył na mnie :"coś ty znowu przyniosła :?: ", obwąchał spokojnie i bardzo dokładnie, znowu wymownie spojrzał: "jakiś taki...rudy ? 8O " i poszedł spać.
Potem podeszła malutka Amelka, obwąchała i pacnęła łapą - niech nowy wie, kto tu rządzi. :mrgreen:
Filipek obejrzał kikutek ze zdziwieniem :"a biegać umiesz?" i zaczął zachęcać do zabawy :D :D :D Ale podszedł Ślepciu, też popatrzył na kikutek i , jak to Ślepciu, zaczął Miśka myć :1luvu:
Reszta zgodnie olała nowy nabytek: później zobaczymy co potrafi :wink:

No i tyle. Nie wiem, gdzie rudy spał, rano majstrowali coś z Filipkiem, ale bardzo cichutko :ok:

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon sty 17, 2011 13:57 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

kamari pisze:Dziękujemy cioci Kasi za przepis watróbkowy, kolacja była pyyyszna :catmilk: Ale nie powiemy ile Misiek zjadł, bo koty tyle nie powinny jeść :ryk: :ryk: :ryk:
Jutro spróbujemy watróbkę zmieszać z mielonym indykiem :ok:

Misiek chciał napisać jeszcze coś od siebie

Obrazek

ale zasnął
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Słodziak!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon sty 17, 2011 14:05 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

:D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon sty 17, 2011 16:42 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

kamari pisze:Szkoda Miśkowej rodzinki, mam nadzieję, że znajdą dobrą opiekę, będziemy trzymać za nich kciuki :ok: :ok: :ok:

Rudy opędził jeszcze wczoraj drugą kolację i dzisiaj całkiem spore śniadanko :ok: No, apetyt to on ma :mrgreen:
Co do ząbków, nie wiem jak tylne, ale kiełki są mocne i ostre, ćwiczył na mnie zabijanie myszy :ryk:

Spotkanie z innymi domownikami przeszło następująco:
pierwszy jak zawsze obejrzał kota najstarszy Kitłaś. Rudy w samochodzie jechał już bez kontenerka i do domu przyniosłam go na rękach. No więc Kitłaś popatrzył na mnie :"coś ty znowu przyniosła :?: ", obwąchał spokojnie i bardzo dokładnie, znowu wymownie spojrzał: "jakiś taki...rudy ? 8O " i poszedł spać.
Potem podeszła malutka Amelka, obwąchała i pacnęła łapą - niech nowy wie, kto tu rządzi. :mrgreen:
Filipek obejrzał kikutek ze zdziwieniem :"a biegać umiesz?" i zaczął zachęcać do zabawy :D :D :D Ale podszedł Ślepciu, też popatrzył na kikutek i , jak to Ślepciu, zaczął Miśka myć :1luvu:
Reszta zgodnie olała nowy nabytek: później zobaczymy co potrafi :wink:

No i tyle. Nie wiem, gdzie rudy spał, rano majstrowali coś z Filipkiem, ale bardzo cichutko :ok:

Z Misia rodzinką coś zaradzimy ,najpierw chciałabym zdiagnozować koteczkę ewentualnie leczyć a następnie założyć wątek i szukać domków,obecnie są u karmicielki ,a ta Pani raczej wątku im nie założy :mrgreen: (starsza osoba)
Super że Twoja banda :mrgreen: przyjęła Misia bez większych problemów, a jak się Misiek zachowuje co do rezydentów :?: ,i czy u Ciebie też jest taki płochliwy :?: bo zdjęcia na to nie wskazują :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Pon sty 17, 2011 16:57 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Arcana pisze:Milo bylo Cie poznac, Aniu. Do Czestochowy wroce na pewno, chocby dla powtorki wedrowki Kusięta - Olsztyn lub innej trasy. Piekne okolice, o Jasnej Gorze juz nie mowie. No i frytki :mrgreen:

Arcana dziękuję i mnie było miło poznać Ciebie :)
Do Częstochowy serdecznie zapraszamy :D na frytki :mrgreen: ale również na wędrówki po Jurze ,troszkę za Olsztynem jest Złoty Potok..... bajkowe krajobrazy ....polecam :ok: :D :D
Anna Kubica

Post » Wto sty 18, 2011 9:36 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Co słychać u naszego rudego :kotek: Misiaczka?

Pozdrowienia dla całej Rodzinki Kamari :1luvu:

Amelia Poulain

Od: Nie sty 16, 2011 13:58

Post » Wto sty 18, 2011 10:25 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

kamari pisze:Dziękujemy cioci Kasi za przepis watróbkowy, kolacja była pyyyszna
:catmilk:
Ale nie powiemy ile Misiek zjadł, bo koty tyle nie powinny jeść :ryk: :ryk: :ryk:
Jutro spróbujemy watróbkę zmieszać z mielonym indykiem :ok:

Misiek chciał napisać jeszcze coś od siebie

Obrazek

ale zasnął
Obrazek

Cudny rudasku, oby wszystkie poszkodowane przez los kotki trafiały w tak opiekuńcze ramiona.

Mario - Czarodziejko o pięknym serduszku, jestem Twoją fanką :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Wto sty 18, 2011 10:33 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Kamari...błagam o kontakt jak najszybciej...tel (wykasowałam)
Poszłam do sklepu i ....przynisłam sparalizowanego kociaczka malutkiego.Najprawdopodobniej postrzelony z wiatrówki.TOZ wie....
Maleństwo jest obesrane, wystraszone.....wsadziłam go go kontenerka.Leczenie pokryjemy....trzeba go tylko ode mnie zabrać...Ja mam koty białaczkowe.....w domu....nie moge go wypuscic ......Jutro bedzie miał rtg i inne u dobrego weta(wiesz o kim pisze)Jesli mozesz wziac maleństwo ode mnie prosze zrób to...chociaz na tymczas....Jesli nie znajde mu domu w tym tygodniu musze go /ja uspic.Sama jestem b. ciezko chora....jade do szpitala.....
Ostatnio edytowano Śro sty 19, 2011 10:31 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sty 18, 2011 11:38 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

BOZENAZWISNIEWA pisze:Kamari...błagam o kontakt jak najszybciej...tel 0606354814
Poszłam do sklepu i ....przynisłam sparalizowanego kociaczka malutkiego.Najprawdopodobniej postrzelony z wiatrówki.TOZ wie....
Maleństwo jest obesrane, wystraszone.....wsadziłam go go kontenerka.Leczenie pokryjemy....trzeba go tylko ode mnie zabrać...Ja mam koty białaczkowe.....w domu....nie moge go wypuscic ......Jutro bedzie miał rtg i inne u dobrego weta(wiesz o kim pisze)Jesli mozesz wziac maleństwo ode mnie prosze zrób to...chociaz na tymczas....Jesli nie znajde mu domu w tym tygodniu musze go /ja uspic.Sama jestem b. ciezko chora....jade do szpitala.....

Kamari mam nadzieję, że to przeczytałaś!
Nie ma dnia bez kolejnej bidy...

Aniu, ja dziś zdjęcia porobię, znalazłam moją Fugę w negatywie 8O
najszczesliwsza

Post » Wto sty 18, 2011 14:19 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

zaraz przyjadę po kotkę; padła mi bateria w telefonie, chwilowo nie mam jak zadzwonić

kamari

Post » Wto sty 18, 2011 14:34 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Kamari a co u Misia?

Je ładnie?
najszczesliwsza

Post » Wto sty 18, 2011 16:51 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Strasznie się ucieszyłam, że Borgis już w swoim domku :) Miłego życia koteczku.
A jak to maleństwo?
magdajedral

Post » Wto sty 18, 2011 18:08 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Misiek je bardzo dużo i jest w świetnej formie. Dostał kropelki do oczka.

Mała bieda ma wątek tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=122923 może mi coś doradzicie.

kamari

Post » Wto sty 18, 2011 19:29 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Kamari musisz za jakiś tydzień od czwartku, czyli w ten czwartek to wypada iść do kontroli paszczy Misiaczka, bo miał oczyszczany kamień i odsłonięte szyjki czy coś, ale to się miało jakoś zasklepić samo w najbliższym czasie.
No i wet mówił, że do końca roku on wszystkie zęby straci- będzie trzeba usunąć...

Szukam go jak wstaję rano, wczoraj chciałam mu kupować wątróbkę...

Kocham go cholera jasna!
najszczesliwsza

Post » Wto sty 18, 2011 20:09 Re: BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

W podpisie mam banerek - jak Borgisek, tylko przednia łapka...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]