nie ukrywam ze ciesze sie ze pojawila sie w Poznaniu taka osoba jak Ty i zebrala wszystkich do karmienia i pomocy.
Taki koordynator jest nam potrzebny

Domy tymczasowe by sie niestety przydaly

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saggi pisze:To ja ubiegając fakty zapisuje się na karmienie na 24.01 w poniedziałekmój TŻ wraca w niedziele z Lublina więc w poniedziałek będę mogła go zabrać i pokazać gdzie są kociaki
.
Kumiko pisze:dziewczyny, ja rowniez wspolpracuje z jedna z poznanskich fundacji.Jesli moge w czym pomoc,np dowiem sie w jakiej cenie robia sterylki i szczepienia u swoich wetow, wowczas zaproponuje ze zawieziecie/my kotki na ich konto a im zwroci sie jakas czesc. Nie wiem czy to cos da ale ta fundacja wspolpracuje z trzema weterynarzami i moze nieco taniej uda sie zalatwic. Jak uwazacie? ponadto moge kupic karme po hurtowej cenie,skad bierze moja znajoma ktora ma sklep zoologiczny. Dajcie znac jesli czegos potrzeba. Ja rowniez dysponuje samochodem,duzym transporterem i moge zaproponowac wyjazd do weta
MartaK pisze:Budżet chwilowo nie wygląda kolorowo. [...] W najbliższych dniach wystawię bazarek, żeby ten dług oddać.
Etka pisze:Marta, ja mam Tobrex jesli o to Ci chodzi. To najlepsze kropelki.
prawie cala butelka, bo mialam jak Wafelek mi chorowal.
Moge oddac. Data waznosci 02-2013.
MartaK pisze:Etka pisze:Marta, ja mam Tobrex jesli o to Ci chodzi. To najlepsze kropelki.
prawie cala butelka, bo mialam jak Wafelek mi chorowal.
Moge oddac. Data waznosci 02-2013.
Na recepecie mam Tobradex - sprawdze w necie czy czymś się różnią. Jeśli nie, na pewno się zgłoszę
MartaK pisze:Kumiko pisze:dziewczyny, ja rowniez wspolpracuje z jedna z poznanskich fundacji.Jesli moge w czym pomoc,np dowiem sie w jakiej cenie robia sterylki i szczepienia u swoich wetow, wowczas zaproponuje ze zawieziecie/my kotki na ich konto a im zwroci sie jakas czesc. Nie wiem czy to cos da ale ta fundacja wspolpracuje z trzema weterynarzami i moze nieco taniej uda sie zalatwic. Jak uwazacie? ponadto moge kupic karme po hurtowej cenie,skad bierze moja znajoma ktora ma sklep zoologiczny. Dajcie znac jesli czegos potrzeba. Ja rowniez dysponuje samochodem,duzym transporterem i moge zaproponowac wyjazd do weta
Kumiko, dziękuję za ofertę pomocy! Właściwie wszystko co proponujesz, bardzo się przyda: bo i zniżki u wetów, i tańsza karma (jak na złość zamówiłam wczoraj...) i pomoc w przewozie - ta będzie szczególnie cenna, jak tylko wznowimy sterylki. Oby jak najszybciej... Może coś drgnie z domami tymczasowymi dla pozostałej w piwniczce piątki (a tak naprawdę czwórki, bo Etka bierze jednego delikwenta pod koniec tego tygodnia/na początku przyszłego). ObyW każdym razie na pewno będę pamiętała o Twojej ofercie i będę się na bieżąco odzywała, ok?
W środę mamy umówioną w piwniczce wizytę przedadopcyjną. Nie nastawiam się jednak. Zobaczymy.
Wczoraj, zgodnie z planem, Drago, Vilma, Veto i Pan Kropeczka zostali zaszczepieni. Wszyscy cykorzyli, ale paradoksalnie nabardziej najstarszy czyli Veto![]()
Przy okazji niestety okazało się, że Pan Kropeczka ma zapalenie spojówekWet zalecił Tobradex - może ktoś ma jakąś niepotrzebną już buteleczkę?
Kumiko pisze:[..] dzis przyjezdza do mnie potencjalna opiekunka dla mojej tymczaski. jesli sie na nia zdecyduje to bede mogla wziac na tymczas jednego z piwniczki.Grunt zeby nie znaczyl terenu bo tesciowa mnie utlucze
kasia_5000 pisze:Kumiko pisze:[..] dzis przyjezdza do mnie potencjalna opiekunka dla mojej tymczaski. jesli sie na nia zdecyduje to bede mogla wziac na tymczas jednego z piwniczki.Grunt zeby nie znaczyl terenu bo tesciowa mnie utlucze
I jak, wiadomo już czy Koteczka idzie do DS?
skwareek pisze:Annskr i Marta przyznaje ze w sprawie babci poleglam. Grochem o sciane. Bo zimno i co, koty sie wystrasza i pouciekaja, zmarzna i w ogole. Co prawda powiedziala cos ze 'na wiosne' ale jakos srednio wierze choc bardzo bym chciala. Tyle ze ja na wiosne jej nie pomoge bo narazie sie do Polski nie wybieram. A o tym ze zlapala kociaka do klatki nie wiedzialam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 384 gości