PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 21:33 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

Hanulka pisze:
MartynaP pisze:własnie zrobiłam Mackowi szerloka
sprawdz prosze ;)

aa... czyli mam mail z aktywacją? lecę.. :ok:

leć jeszcze raz bo robiłam pajęczynę Maciuś, Lonia, jagódka Tina
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon sty 17, 2011 21:45 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

proszę o rzuceniem okiem na pismo do Radnych Radomska oraz w miarę możliwości wysyłanie go - dotyczy poszukiwania lokalu,
viewtopic.php?f=1&t=122554&p=6951952#p6951952
Ostatnio edytowano Pon sty 17, 2011 21:57 przez pluskwa6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pon sty 17, 2011 21:53 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

poniewaz Lolek i Aron dziwnym sposobem nie maja na pajęczynie zdjec to zrobiłam im http://www.cafeanimal.pl/ w ramach przeprosin :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon sty 17, 2011 21:56 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

:piwa:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon sty 17, 2011 21:59 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

MartynaP pisze:poniewaz Lolek i Aron dziwnym sposobem nie maja na pajęczynie zdjec to zrobiłam im http://www.cafeanimal.pl/ w ramach przeprosin :mrgreen:

no cudnie :ok: dziękujemy! chłopaki przyjmują przeprosiny... a jakże :piwa:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon sty 17, 2011 22:05 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

majka2222 pisze:Amelka allegro
http://allegro.pl/bezdomna-amelka-prosi ... 61985.html
Nie zrozumiałam z wątku - czy Amelka jest w przytulisku, czy mieszka nadal pod blokiem?

I jeszcze allegro Maciusia
http://allegro.pl/kot-o-wielkim-serdusz ... 64078.html
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pon sty 17, 2011 22:12 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

pluskwa6 pisze:proszę o rzuceniem okiem na pismo do Radnych Radomska oraz w miarę możliwości wysyłanie go - dotyczy poszukiwania lokalu,

Mnie pismo wydaje się bardzo rzeczowe. Czy decyzja co do wysyłania pisma na maila przewodniczącego Rady Miejskiej już zapadła?
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pon sty 17, 2011 22:20 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

majka2222 pisze:
pluskwa6 pisze:proszę o rzuceniem okiem na pismo do Radnych Radomska oraz w miarę możliwości wysyłanie go - dotyczy poszukiwania lokalu,

Mnie pismo wydaje się bardzo rzeczowe. Czy decyzja co do wysyłania pisma na maila przewodniczącego Rady Miejskiej już zapadła?

tak :!: wysyłamy do przewodniczącego w pierwszej kolejności a potem do pozostałych radnych, których maile znajdują się na stronie - należy postępowac zgodnie z instrukcją :wink:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pon sty 17, 2011 23:00 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

Zgłaszam gotowość adopcji Lidki.
Rozmawiałam już przez pm z Hanulką, przedstawilam swoją sytuację i to, co mogę zaoferować.
Jakby co - Hanulka - spokojnie możesz przekleić tu moje pm.
W razie jeszcze jakichkolwiek pytań - służę :).
Homo sapiens non urinat in ventum.

nebesska

Od: Czw lis 18, 2010 21:00

Post » Pon sty 17, 2011 23:14 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

nebesska pisze:Zgłaszam gotowość adopcji Lidki.
Rozmawiałam już przez pm z Hanulką, przedstawilam swoją sytuację i to, co mogę zaoferować.

super :):):):)

a ja tylko wspomnę że Marcyśka jest u nas już ponad tydzień i już sobie nie wyobrażam bez niej życia :):):)
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Pon sty 17, 2011 23:29 Hurra! Lidka ma dom! :)

Trzymam teraz kciuki za resztę :D
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

Post » Wto sty 18, 2011 8:45 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

nebesska pisze:Zgłaszam gotowość adopcji Lidki.

ok, przeklejam, wyrzuciłam nr tel., bardzo Ci dziękuję za chęć adopcji Lidki :1luvu:

nebesska pisze:Haniu,
ja już się zdecydowałam. Chętnie dam DS Lidce - zakładam, że będzie się u mnie dobrze czuła.
Największym problemem będzie transport - ja sama nie jestem zmotoryzowana, ale może ktoś od Was będzie jechał w moje strony? Oczywiście będę partycypować w kosztach transportu. Ja też sama popytam, czy ktoś nie jedzie do Łodzi czy Warszawy - to chyba względnie po drodze jest? Ech.. geografia to moja piętka achillesowa :roll:
W każdym razie - działajmy!
Moja kociarnia jest zdrowa - Filka w piątek ma wyjmowane szwy z oczka, ale poza tym jest w doskonałej kondycji. Zatem jak najbardziej jesteśmy gotowi na przyjęcie nowego domownika.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za znalezienie nowego lokum i domków dla pozostałych kotów :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto sty 18, 2011 13:18 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sty 18, 2011 15:12 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

katipe pisze:
a ja tylko wspomnę że Marcyśka jest u nas już ponad tydzień i już sobie nie wyobrażam bez niej życia :):):)

Katipe, nie wiedzialam, ze Marcysia trafila do Ciebie. Super! Wiesz, ze najlepiej chowaja sie koty w towarzystwie? Moze jeszcze jeden?

Mam do Ciebie jeszcze taki temat. Wspominalam wczesniej, ale pewnie umknelo. Glosowanie w KV jakby poruszylo Radomsko w strone kotow. Moze by udalo sie rozpropagowac idee tzw "domow tymczasowych". To bylaby swietna sprawa. I dla kotow i dla KAN. Pewnie, ze zaden dom nie zostalby bez wsparcie, jeden z wetow zna te koty jak wlasna kieszen, Andzelika mialaby je rowniez pod 'nadzorem'. Slowem sporo plusow :) Pomyslisz?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto sty 18, 2011 19:06 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

kociamysza pisze:
katipe pisze:

Katipe, nie wiedzialam, ze Marcysia trafila do Ciebie. Super! Wiesz, ze najlepiej chowaja sie koty w towarzystwie? Moze jeszcze jeden?

Mam do Ciebie jeszcze taki temat. Wspominalam wczesniej, ale pewnie umknelo. Glosowanie w KV jakby poruszylo Radomsko w strone kotow. Moze by udalo sie rozpropagowac idee tzw "domow tymczasowych". To bylaby swietna sprawa. I dla kotow i dla KAN. Pewnie, ze zaden dom nie zostalby bez wsparcie, jeden z wetow zna te koty jak wlasna kieszen, Andzelika mialaby je rowniez pod 'nadzorem'. Slowem sporo plusow :) Pomyslisz?

Jeden kociak na razie wystarczy :) później się będziemy zastanawiać :) Marcysia zresztą poznaje się z Emilem, kotem moich rodziców.
Co do domów tymczasowych to jak najbardziej mogłabym to rozpropagować, tylko potrzebowałabym trochę więcej 'literatury' na ten temat ;) może gdzieś na forum jest to dokładniej opisane?
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

[poprzednia][następna]