Hanulka pisze:MartynaP pisze:własnie zrobiłam Mackowi szerloka
sprawdz prosze
aa... czyli mam mail z aktywacją? lecę..
leć jeszcze raz bo robiłam pajęczynę Maciuś, Lonia, jagódka Tina
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:MartynaP pisze:własnie zrobiłam Mackowi szerloka
sprawdz prosze
aa... czyli mam mail z aktywacją? lecę..
MartynaP pisze:poniewaz Lolek i Aron dziwnym sposobem nie maja na pajęczynie zdjec to zrobiłam im http://www.cafeanimal.pl/ w ramach przeprosin
majka2222 pisze:Amelka allegro
http://allegro.pl/bezdomna-amelka-prosi ... 61985.html
Nie zrozumiałam z wątku - czy Amelka jest w przytulisku, czy mieszka nadal pod blokiem?
pluskwa6 pisze:proszę o rzuceniem okiem na pismo do Radnych Radomska oraz w miarę możliwości wysyłanie go - dotyczy poszukiwania lokalu,
viewtopic.php?f=1&t=122554&p=6951952#p6951952
majka2222 pisze:pluskwa6 pisze:proszę o rzuceniem okiem na pismo do Radnych Radomska oraz w miarę możliwości wysyłanie go - dotyczy poszukiwania lokalu,
viewtopic.php?f=1&t=122554&p=6951952#p6951952
Mnie pismo wydaje się bardzo rzeczowe. Czy decyzja co do wysyłania pisma na maila przewodniczącego Rady Miejskiej już zapadła?
nebesska pisze:Zgłaszam gotowość adopcji Lidki.
Rozmawiałam już przez pm z Hanulką, przedstawilam swoją sytuację i to, co mogę zaoferować.
Jakby co - Hanulka - spokojnie możesz przekleić tu moje pm.
W razie jeszcze jakichkolwiek pytań - służę.
nebesska pisze:Zgłaszam gotowość adopcji Lidki.
Rozmawiałam już przez pm z Hanulką, przedstawilam swoją sytuację i to, co mogę zaoferować.
Jakby co - Hanulka - spokojnie możesz przekleić tu moje pm.
W razie jeszcze jakichkolwiek pytań - służę.
nebesska pisze:Haniu,
ja już się zdecydowałam. Chętnie dam DS Lidce - zakładam, że będzie się u mnie dobrze czuła.
Największym problemem będzie transport - ja sama nie jestem zmotoryzowana, ale może ktoś od Was będzie jechał w moje strony? Oczywiście będę partycypować w kosztach transportu. Ja też sama popytam, czy ktoś nie jedzie do Łodzi czy Warszawy - to chyba względnie po drodze jest? Ech.. geografia to moja piętka achillesowa![]()
W każdym razie - działajmy!
Moja kociarnia jest zdrowa - Filka w piątek ma wyjmowane szwy z oczka, ale poza tym jest w doskonałej kondycji. Zatem jak najbardziej jesteśmy gotowi na przyjęcie nowego domownika.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za znalezienie nowego lokum i domków dla pozostałych kotów![]()
katipe pisze:
a ja tylko wspomnę że Marcyśka jest u nas już ponad tydzień i już sobie nie wyobrażam bez niej życia:):)
kociamysza pisze:katipe pisze:
a ja tylko wspomnę że Marcyśka jest u nas już ponad tydzień i już sobie nie wyobrażam bez niej życia:):)
Katipe, nie wiedzialam, ze Marcysia trafila do Ciebie. Super! Wiesz, ze najlepiej chowaja sie koty w towarzystwie? Moze jeszcze jeden?
Mam do Ciebie jeszcze taki temat. Wspominalam wczesniej, ale pewnie umknelo. Glosowanie w KV jakby poruszylo Radomsko w strone kotow. Moze by udalo sie rozpropagowac idee tzw "domow tymczasowych". To bylaby swietna sprawa. I dla kotow i dla KAN. Pewnie, ze zaden dom nie zostalby bez wsparcie, jeden z wetow zna te koty jak wlasna kieszen, Andzelika mialaby je rowniez pod 'nadzorem'. Slowem sporo plusowPomyslisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wix101 i 192 gości