Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Catnaperka pisze:Jutro w UWADZE program o tym huskym. Dziennikarka z tvn-u do której dzwoniłam powiedzieć co myślę o programie o kocie, powiedziała, żebym o huskym koniecznie obejrzała bo jest zupełnie inny niż ten o Marice, bo tutaj mieli jednoznaczne dowody o ich zwyrodnialstwie....
Catnaperka pisze:Jutro w UWADZE program o tym huskym. Dziennikarka z tvn-u do której dzwoniłam powiedzieć co myślę o programie o kocie, powiedziała, żebym o huskym koniecznie obejrzała bo jest zupełnie inny niż ten o Marice, bo tutaj mieli jednoznaczne dowody o ich zwyrodnialstwie....
vega013 pisze:Catnaperka pisze:Jutro w UWADZE program o tym huskym. Dziennikarka z tvn-u do której dzwoniłam powiedzieć co myślę o programie o kocie, powiedziała, żebym o huskym koniecznie obejrzała bo jest zupełnie inny niż ten o Marice, bo tutaj mieli jednoznaczne dowody o ich zwyrodnialstwie....
No tak... Bo robiąc reportaż o Marice nie mieli żadnych dowodów...
felin pisze:Catnaperka pisze:Jutro w UWADZE program o tym huskym. Dziennikarka z tvn-u do której dzwoniłam powiedzieć co myślę o programie o kocie, powiedziała, żebym o huskym koniecznie obejrzała bo jest zupełnie inny niż ten o Marice, bo tutaj mieli jednoznaczne dowody o ich zwyrodnialstwie....
A w przypadku tego gnojka nie mieli![]()
Kpina jakaś.
CatAngel pisze:Justyna jesteś zawsze o 5sek szybsza
Catnaperka pisze:felin pisze:Catnaperka pisze:Jutro w UWADZE program o tym huskym. Dziennikarka z tvn-u do której dzwoniłam powiedzieć co myślę o programie o kocie, powiedziała, żebym o huskym koniecznie obejrzała bo jest zupełnie inny niż ten o Marice, bo tutaj mieli jednoznaczne dowody o ich zwyrodnialstwie....
A w przypadku tego gnojka nie mieli![]()
Kpina jakaś.
Podobno nie... podobno w aktach niczego nie było o stanie fizycznym zwierząt.......
CatAngel pisze:Dziewczyny jeżeli nadal będziemy to wszystko nagłaśniać, petycje pisać to może w końcu i to PRAWO ZMIENIMY.
felin pisze:CatAngel pisze:Dziewczyny jeżeli nadal będziemy to wszystko nagłaśniać, petycje pisać to może w końcu i to PRAWO ZMIENIMY.
Od początku twierdzę, że nie ma co grzecznie czekać aż wymiar sprawiedliwości pomyśli i "zrobi swoje" ani lizać butów dziennikarzom za tendencyjne przedstawienie sprawy! Wychodzi na moje - DYM, DYM, DYM i jeszcze raz DYM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 437 gości