Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 20:00 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

I według mnie dlatego sąd wymierzył kare bo też był pod presją. Dobrze, że pokazali ich twarze. Postęp już mamy, mały ale to już coś :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sty 17, 2011 20:02 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Dobrze powiedziała na początku, że to też jest precedens, że takie sprawy pojawiają się w takich poważnych programach jak ten.
50 tys jak najbardziej ok, tylko pewnie i tak byłby umarzane ze względu na trudną syt materialną ;/ Albo " bo to jedyny żywiciel rodziny" :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon sty 17, 2011 20:04 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Jutro w UWADZE program o tym huskym. Dziennikarka z tvn-u do której dzwoniłam powiedzieć co myślę o programie o kocie, powiedziała, żebym o huskym koniecznie obejrzała bo jest zupełnie inny niż ten o Marice, bo tutaj mieli jednoznaczne dowody o ich zwyrodnialstwie....
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon sty 17, 2011 20:06 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Jutro w tvn-uwaga o haskim. :)

CatAngel

Post » Pon sty 17, 2011 20:06 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Catnaperka pisze:Jutro w UWADZE program o tym huskym. Dziennikarka z tvn-u do której dzwoniłam powiedzieć co myślę o programie o kocie, powiedziała, żebym o huskym koniecznie obejrzała bo jest zupełnie inny niż ten o Marice, bo tutaj mieli jednoznaczne dowody o ich zwyrodnialstwie....

No tak... Bo robiąc reportaż o Marice nie mieli żadnych dowodów...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon sty 17, 2011 20:07 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Swoją drogą nie skazali ich na 2 lata bo nie mieli podobno dowodów na wielokrotne znęcanie (w Polsce trzeba się wielokrotnie znęcać, i maltretować zwierzęta żeby była jakaś reakcja :evil: :evil: :evil: :evil: ) to pewnie sąsiedzi nie zeznali już przed sądem o tym psie, w którego rzucali siekierami :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon sty 17, 2011 20:07 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Catnaperka pisze:Jutro w UWADZE program o tym huskym. Dziennikarka z tvn-u do której dzwoniłam powiedzieć co myślę o programie o kocie, powiedziała, żebym o huskym koniecznie obejrzała bo jest zupełnie inny niż ten o Marice, bo tutaj mieli jednoznaczne dowody o ich zwyrodnialstwie....

A w przypadku tego gnojka nie mieli :?: :twisted: Kpina jakaś.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon sty 17, 2011 20:08 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

vega013 pisze:

No tak... Bo robiąc reportaż o Marice nie mieli żadnych dowodów...

no no słuszna uwaga
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon sty 17, 2011 20:08 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Justyna jesteś zawsze o 5sek szybsza :D

CatAngel

Post » Pon sty 17, 2011 20:09 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

felin pisze:

Podobno nie... podobno w aktach niczego nie było o stanie fizycznym zwierząt.......
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon sty 17, 2011 20:10 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

CatAngel pisze:Justyna jesteś zawsze o 5sek szybsza :D

hehe musimy nad tym jakoś zapanować i jakoś się lepiej zgrać ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon sty 17, 2011 20:13 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Dziewczyny jeżeli nadal będziemy to wszystko nagłaśniać, petycje pisać to może w końcu i to PRAWO ZMIENIMY. :!:

CatAngel

Post » Pon sty 17, 2011 20:14 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

Catnaperka pisze:
felin pisze:

Podobno nie... podobno w aktach niczego nie było o stanie fizycznym zwierząt.......

A kto mial o to zadbać? Cholerna policja zbierając dowody ma psi obowiązek przepytać wszystkich na okoliczność - schroniskowego weterynarza też. Czy im zawsze trzeba podtykać na tacy? Jezu, na co idą nasze podatki :!:

felin

Post » Pon sty 17, 2011 20:18 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

CatAngel pisze:Dziewczyny jeżeli nadal będziemy to wszystko nagłaśniać, petycje pisać to może w końcu i to PRAWO ZMIENIMY. :!:

Od początku twierdzę, że nie ma co grzecznie czekać aż wymiar sprawiedliwości pomyśli i "zrobi swoje" ani lizać butów dziennikarzom za tendencyjne przedstawienie sprawy! Wychodzi na moje - DYM, DYM, DYM i jeszcze raz DYM :mrgreen:

felin

Post » Pon sty 17, 2011 20:23 Re: Kot z YT III. I po reportażu. Kiepskim....

felin pisze:
CatAngel pisze:Dziewczyny jeżeli nadal będziemy to wszystko nagłaśniać, petycje pisać to może w końcu i to PRAWO ZMIENIMY. :!:

Od początku twierdzę, że nie ma co grzecznie czekać aż wymiar sprawiedliwości pomyśli i "zrobi swoje" ani lizać butów dziennikarzom za tendencyjne przedstawienie sprawy! Wychodzi na moje - DYM, DYM, DYM i jeszcze raz DYM :mrgreen:

uwazam ze masz racje, ja takze nie wierze w sprawiedliwosc sądu. Mamy na to wiele przykladow codzien lecz tak jak powiedzial mi sekretarz J.Muchy, tylko medialnie mozemy wplynac na sedziego :ok:
[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

[poprzednia][następna]