Marzenko Borys to duży kocur Sonia mała dziewczynka,on jak rzucał się na nia ona uszy podkulała i uciekała,ten nawet ją w kuwecie atakował,ona bała się go,widać jej dokuczył,ale zaczeła się bronić,a ja taki głupek jestem,martwię się bo ona mała on wielki,ale jak już jest lepiej to cieszę się,dzięki za porady i wsparcie moje koteczki które miałam nie różniły się tak wielkością tez się na początku biły..damy radę
Duża 5,80kg, Nutka i Notka - 2,70kg - wtedy gdy naparzały się przerażająco. Oczywiście, jesli podkula ogon to znaczy że się boi, możesz ich głaskać, ale moim zdaniem to normalne, on jej musi pokazać jaki jest układ, hierarchia w domu..
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...
też tak sobie to tłumaczę on był jedynakiem,wychuchany,spał z panią,a tu coś małego włazi na jego podusię,do koszyka..to pokazuje jej cieszę się że mała jest z nami a Borysek jak Sonia się schowa chodzi szuka i miałczy,,,,więc myślę że będą super kocią parą
JOOAŚKA jak mi prześlesz zdjęcia na email to wstawie do wątku.
No i chyba pora na zmianę tytułu, co?
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...
przeslij koniecznie Marzeni te fotki bo mnie ciekawość zjada
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
JOOAŚKA pisze:jedną fotkę z dzisiaj wysłałam Marzenko Ci na telefon
widziałam - śliczna, ale co z tego, jak mi ten telefon nie chce zgrywać na kompa... dlatego najlepiej na email.
dziewczyny fajnie byłoby jak byście trochę Jolę na duchu podtrzymały bo ona się strasznie martwi o Buri i o Tita-że Tito taki biedniutki bo Buri na niego powarkuje...już jest lepiej ale Jola i tak się martwi
JOOAŚKA pisze:już wysłałam jakieś byle jakie fotki,bo z telefonu Borys i Sońka
wstawię póxniej, bo to trochę zabawy jest, a mam pilną prace do zrobienia i na miau wpadam na chwilę co chwilę nie przesłałas mi na email tego zdjęcia co wysłałaś dzis mmsem na telefon
Kochana,z tymczasem to świetny pomysł zobacz ilu kiciom możesz pomóc-ile znajdzie szczęśliwe domki biorąc jednego-jeden ma dom a biorąc tymczaski możesz spokojnie jednego c 3 m-ce do domku wyprawiać. i ile cudownych kocich charakterów po drodze poznajesz.. tymczasowanie ma na prawdę wiele zalet , moim zdaniem .i są to zalety znacznie przewyższające wady.