kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 10:30 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

Marzenko Borys to duży kocur Sonia mała dziewczynka,on jak rzucał się na nia ona uszy podkulała i uciekała,ten nawet ją w kuwecie atakował,ona bała się go,widać jej dokuczył,ale zaczeła się bronić,a ja taki głupek jestem,martwię się bo ona mała on wielki,ale jak już jest lepiej to cieszę się,dzięki za porady i wsparcie :1luvu: moje koteczki które miałam nie różniły się tak wielkością tez się na początku biły..damy radę

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Pon sty 17, 2011 10:32 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

Duża 5,80kg, Nutka i Notka - 2,70kg - wtedy gdy naparzały się przerażająco.
Oczywiście, jesli podkula ogon to znaczy że się boi, możesz ich głaskać, ale moim zdaniem to normalne, on jej musi pokazać jaki jest układ, hierarchia w domu..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 17, 2011 10:50 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

też tak sobie to tłumaczę on był jedynakiem,wychuchany,spał z panią,a tu coś małego włazi na jego podusię,do koszyka..to pokazuje jej :D cieszę się że mała jest z nami :1luvu: a Borysek jak Sonia się schowa chodzi szuka i miałczy,,,,więc myślę że będą super kocią parą

JOOAŚKA

Post » Pon sty 17, 2011 11:25 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

JOOAŚKA jak mi prześlesz zdjęcia na email to wstawie do wątku.

No i chyba pora na zmianę tytułu, co? :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sty 17, 2011 11:35 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

przeslij koniecznie Marzeni te fotki bo mnie ciekawość zjada :D
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 17, 2011 11:42 kocurek znalazł swoją koteczkę:)

jedną fotkę z dzisiaj wysłałam Marzenko Ci na telefon :D

JOOAŚKA

Post » Pon sty 17, 2011 11:47 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)

JOOAŚKA pisze:jedną fotkę z dzisiaj wysłałam Marzenko Ci na telefon :D

widziałam - śliczna, ale co z tego, jak mi ten telefon nie chce zgrywać na kompa... :evil: dlatego najlepiej na email.

Marzenia11

Post » Pon sty 17, 2011 12:02 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

a ja cały czas czytam i kibicuję :D

dziewczyny fajnie byłoby jak byście trochę Jolę na duchu podtrzymały bo ona się strasznie martwi o Buri i o Tita-że Tito taki biedniutki bo Buri na niego powarkuje...już jest lepiej ale Jola i tak się martwi :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 17, 2011 12:33 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

już wysłałam jakieś byle jakie fotki,bo z telefonu :wink: Borys i Sońka :1luvu:

JOOAŚKA

Post » Pon sty 17, 2011 13:05 Re: dam dom młodej kotce zgadzającej się z kocurkiem

JOOAŚKA pisze:już wysłałam jakieś byle jakie fotki,bo z telefonu :wink: Borys i Sońka :1luvu:

wstawię póxniej, bo to trochę zabawy jest, a mam pilną prace do zrobienia i na miau wpadam na chwilę co chwilę :D nie przesłałas mi na email tego zdjęcia co wysłałaś dzis mmsem na telefon :?: :evil:

Marzenia11

Post » Pon sty 17, 2011 17:27 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)

dosłałam zdjęcie Marzenia11,jak znajdzie czas to wstawi :ryk: dziękuję za pomoc

JOOAŚKA

Post » Pon sty 17, 2011 19:01 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)

kocur kastrat6miesięcy skończone,koteczka2'5miesiąca :D jeszcze znajdzie się miejsce dla jednego maluszka...ale kot czy kotka PORADZCIE!!!!

JOOAŚKA

Post » Pon sty 17, 2011 19:05 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)

PO ROZMOWIE Z MĘŻEM zastanawialiśmy się nad jeszcze jednym kociakiem nie wiem czy się zdecydujemy ale może :?: :?: kot czy kotka :?: POMOCY

JOOAŚKA

Post » Pon sty 17, 2011 19:08 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)

a może na tymczas coś?i u nas poszukamy domku????

JOOAŚKA

Post » Pon sty 17, 2011 19:29 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)

Kochana,z tymczasem to świetny pomysł :ok: :ok: :ok:
zobacz ilu kiciom możesz pomóc-ile znajdzie szczęśliwe domki :!: :!:
biorąc jednego-jeden ma dom a biorąc tymczaski możesz spokojnie jednego c 3 m-ce do domku wyprawiać.
i ile cudownych kocich charakterów po drodze poznajesz..
tymczasowanie ma na prawdę wiele zalet , moim zdaniem .i są to zalety znacznie przewyższające wady.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]