Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 14, 2011 15:39 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! Nowe fotki str.21

hop kituchny!

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pt sty 14, 2011 21:14 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! Nowe fotki str.21

Chmureczka (teraz Fela, choc dla mnie na zawsze pozostanie Chmurką) już przeszczęśliwa w swoim domku ze swoją dużą. Ma ją na własność. Przytulaśna Buri od dziś w DT u cudownej Joli, pani przeprzystojnego Tito. Próbują się dogadać i coś czuję, że będzie z nich fajna parka :)
A teraz czas na tak samo wspaniały dom dla Klary i Zosi. Domek proszony o zgłoszenie się!!!!!!!!!!
magdajedral

Post » Pt sty 14, 2011 21:42 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! Nowe fotki str.21

Dokładnie-super domek dla dziewczynek pilnie poszukiwany !!!!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sty 14, 2011 22:43 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! Nowe fotki str.21

Będę upierdliwa do bólu - domku domku koteczki Ciebie wołają!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdajedral

Post » Sob sty 15, 2011 13:37 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! Nowe fotki str.21

Koniecznie w górę koteńki :ok:
magdajedral

Post » Sob sty 15, 2011 14:48 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! Nowe fotki str.21

Zośka i Klara! Nie wygłupiać się! Przecież szkoda was, żeby tak ciągle w pralni siedzieć.
Domki - zaglądać i brać !!!! :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 15, 2011 21:10 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! Nowe fotki str.21

W górę :ok:
magdajedral

Post » Sob sty 15, 2011 21:17 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! Nowe fotki str.21

Kto chce super koteczkę, która pomaga w robieniu prania? O mało przed chwilą nie uprałam i jej 8O Wkładałam pranko do pralki, Klara na moim kolanie siedziała, odwróciłam głowę czy aby za mna nie ma jeszcze czegoś do włożenia, kicia zeskoczyła. Zamykam pralkę a tam coś się rusza..... No piewrszy raz w zyciu coś takiego mi się zdarzyło. Na co dzień pralka jest zamknięta, ale nie da się prania wyjąć i włozyć gdy drzwiczki są zamknięte..... A ja Klarę za takiego aniołeczka uważałam, a jej w łepince takie pomysły siedzą. Wczoraj na przykład z braku czasu postanowiłam iśc do nich i przy okazji wypiłować sobie paznokcie. I Klara skuteczni mi to uniemożliwiła. Skubana obgryzała drugi koniec pilniczka papierowego! Ona uwielbia towarzyszyć czlowiekowi we wszystkim.
magdajedral

Post » Nie sty 16, 2011 0:49 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! Nowe fotki str.21

Noo,Buri też była w pralni ale pralka jej nie interesowała..

ale Erneścik to już co innego-kilka razy wskakiwał do pralki-ale pustej na szczęście :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon sty 17, 2011 16:31 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! Nowe fotki str.21

Witam poniedzałkowo i przypominam, że koteczki PILNIE SZUKAJĄ DOMKU!!!!!!!!!!!!

Słuchajcie niestety muszę zacząć ogłaszać je osobno, bo obawiam się, że we dwie to one domku nogdy nie znajdą a nie mogą być u mnie na zawsze. Zresztą co to za życie w pralni...... Daję czas do końca tygodnia, a potem ruaszam z ogloszeniami osobnymi. Nie mam wyjścia. TŻ już się ciska, że są tak długo u nas. I w sumie nie mam nic na wytłumaczenie.
magdajedral

Post » Pon sty 17, 2011 17:09 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

To chyba dobry pomysł. W pojedynke będą miały większe szanse. Szkoda, ale może znajdą inne kocie towarzystwo. Przyzwyczają się . A może, jak ktoś się zdecyduje na którąś z nich i zobaczy jak się kochają to weźmie obie ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sty 17, 2011 22:49 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Koteczki do góry. Błagam o pomoc w szukaniu im domków. Ja już tracę siły i nadzieję... Ogłoszenia które miały nic nie dały. Może trudno w to uwierzyć, ale nie miałam nawet jednego telefonu ani maila w ich sprawie!!!! Nie wiem co robić. Żałuję, że się zaoferowałam na DT bo przyniosłam im tylko pecha. Nie chciałabym żyć w pralni, a one muszą.....
Znów ryczę............ :cry: :cry: :cry: :cry:
magdajedral

Post » Pon sty 17, 2011 23:33 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Madzia,nie rycz,pliz.

Ogłaszaj je osobno ale musisz wyrażnie zaznaczyć że na dokocenie.

bo rozdzielenie+samotność to dla nich pewna śmierć niestety-musimy spojrzeć prawdzie w oczy.

zrób jakieś odjazdowe portreciki-takie fotki do zakochania i muszą chwycić :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Pon sty 17, 2011 23:40 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Mi po prostu tak strasznie żal tych sierotek. one tęsknią za czowiekiem a ja mogę im dac tak niewiele od siebie..... a najgorsze, że one czują mój nastrój.
magdajedral

Post » Pon sty 17, 2011 23:50 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

a czy Ty myślisz że ja to mam czas się bawić albo przebywać ze swoimi tymczasami 8O
karmię je 2,czasem 3x/dz przy tym pogłaszczę.
mój maż jest kaowiec-czyli od zabawy ale też bywa że dzień,dwa nie ma czasu nawet do nich wpaść.

ale Twoje Sońki mają siebie i pomyśl o ile są teraz szczęśliwsze u Ciebie -co byłoby z nimi gdyby były w schronie???
dawno by nie żyły bo na bank by je rozdzielili, nie patrząc do kogo idą a im by serduszka popękały.

taki nasz los-musimy wybierać mniejsze zło i cieszyć się z tego co możemy im dać.
ważne że są bezpieczne,najedzone i spokojne-niemożliwością byłoby dać im tyle ile mogą mieć w kochającym domku stałym.

dlatego jeśli im znajdziesz domki na dokocenie to ok,ale jeśli mialyby żyć samotnie to daję głowę że wolą być u Ciebie, byle razem.

a niestety zawsze biorąc tymczaska musimy się w jakiś sposób liczyć z tym że tymczasek zostanie rezydentem,taki już nasz los..choć szukać trzeba i nadziei tracić nam nie wolno.

smarti

[poprzednia][następna]