Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt sty 07, 2011 22:18 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

Iweta pisze:
iza71koty pisze:
turkusowa pisze:ja już :) i błagam, tylko nie priorytetem! szkoda kasy

Wolałabym priorytetem, boje się żeby nie zginęło.Dziękuję Pięknie :1luvu: :D . Potwierdzę wszystkie wpłaty na wątku jak juz dotrą na konto. :wink:

Wystarczy poleconym, priorytet ma przyspieszyc doręczenie ale nie koniecznie jest to szybsza przesyłka.

otóż to, polecony wystarczy. a jeszcze u mnie jest tak, że listonosz jakichkolwiek kopert poza najlżejszym rozmiarem do domu nie przyniesie, tylko następnego dnia albo jeszcze później muszę sama z awizem na pocztę, więc naprawdę nie ma najmniejszego sensu. ostatnio tak czekały na mnie 3 płaskie filmy dvd. cholery można dostać. o nie! ani grosza więcej zdziertusom!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob sty 08, 2011 1:34 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

iza71koty pisze:
viola005 pisze:Iza, kurcze, nie pozbywaj sie calej bizuterii! wiem,ze masz szczytny cel, ale czy musisz wszystko poswiecic dla tych bid kocich, zostaw sobie cos, dziewczyno, co corkom i wnuczkom podarujesz! Naprawde mi glupio, ze w takiej sytuacji sie znalazlas, prosze Cie, przemysl to. Mozna zrobic bazar z ciuchami i gadzetami, kosmetyki tez ida, dvd, cd, etc,etc. Pomysl tez o sobie!

Wiola005 nie mam córek i wnuczek. Jestem sama z Mężem. Wiem że powinnam sobie zostawić. Jednak....po ostatniej zimie kłopoty finansowe ciągnęly się za nami przez prawie cały rok. Dopiero w grudniu udało mi sie spłacić ostatnie długi. Nie moge sobie znów na to pozwolic. Wiem ze można zrobic Bazar z ciuchami. Kosmetyczny i z kocimi gadżetami własnie zakończyliśmy. Cały czas patrzę za fantami. Malować na razie nie moge, bo czasu za mało i znów sie przeziebilam. Nie mam teraz veny twórczej.Za duzo cieżkich spraw mam na głowie.Utrzymać codziennie takie stado to ogromny koszt finansowy. Zima szczególnie.Moze Ktoś bedzie miał pożytek, będzie nosił. U mnie i tak leży, bo czasu na nic nie ma. Ani na wyjscie ani na nic. A po krzakach do kotów w tym latać nie będę, bo szkoda by było zgubić.

Iza, Ty jestes malarka? Chyba jestes ode mnie mlodsza? (mam 56) Strasznie mi Ciebie zal, ze tak Ci ciezko i nie masz nawet kiedy ponosic pieknych rzeczy, tylko je wyprzedajesz dla swoich bezdomniakow. Jestes wyjatkiem w naszych nieciekawych czasach.

A propos priorytetu, to rzeczywiscie chodzi tylko o szybkosc, ja tez na wszystkich bazarkach prosze, zeby zwyklym poleconym, to dla bezpieczenstwa wystarczy, a nie spieszy mi sie przeciez, poczekam sobie na przesylke.
Co ciekawe, u nas jest ten sam system co u Iwet, listonosz tylko awizo zostawia, nawet jesli list jest lekki, i nastepnego dnia na poczte do kolejki.

viola005

Od: Nie sty 02, 2011 23:36

Post » Wto sty 11, 2011 22:35 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

Kochani proszę o Pomoc. Która z Was Iweta czy Fliege86 stała sie posiadaczką pierścionka numer 9?

Dotarły prawie wszystkie wpłaty. :1luvu: Dziękuję Wam Kochani z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jutro wysyłam fanty. :D

Wiola005 bardzo prosze na pw o adres do wysyłki. :D Prosze napisz czy mam wysłać Ci zwykłym poleconym czy inaczej?
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto sty 11, 2011 22:43 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

pierwsza zalicytowałam nr9 i moja oferta nie została przebita

poza tym dokonałam za niego wpłaty :wink:

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Wto sty 11, 2011 22:45 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

iza71koty pisze:Kochani proszę o Pomoc. Która z Was Iweta czy Fliege86 stała sie posiadaczką pierścionka numer 9?

Dotarły prawie wszystkie wpłaty. :1luvu: Dziękuję Wam Kochani z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jutro wysyłam fanty. :D

Wiola005 bardzo prosze na pw o adres do wysyłki. :D Prosze napisz czy mam wysłać Ci zwykłym poleconym czy inaczej?

Fliege86, poniewaz wylicytowała wczesniej a ja nie zauwazyła i licytowałam te sama sumę. Niestety nikt nie zauwazył do końca licytacji, ze sa dwie te same kwoty.
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto sty 11, 2011 22:53 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

Dziękuję Wam Dziewczyny. :D No to teraz wszystko jasne. :D Faktycznie nie zwróciłam wcześniej uwagi na to, ze podana jest ta sama suma dwukrotnie przy jednym pierścionku. :oops:

W takim razie jutro Fliege36 pierścionki polecą do Ciebie. :D Dziekuję Wam raz jeszcze za udział w moim Bazarku. :1luvu:

iza71koty

Post » Pon sty 17, 2011 13:34 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

Iza, odebrałam pierścionki i niespodziewałam sie, że ten pierścionek nr 7 to taki olbrzym 8O . Matko toz to Guliwer wśród pierścionków :D Dziekuje slicznie :1luvu:

Iweta

Post » Pon sty 17, 2011 13:46 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

No to cieszę się że juz dotarło. :D A pasują chociaz? :roll: A jak tam u Was Dziewczyny? Dotarły juz pierścionki?

iza71koty

Post » Pon sty 17, 2011 13:52 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

iza71koty pisze:No to cieszę się że juz dotarło. :D A pasują chociaz? :roll: A jak tam u Was Dziewczyny? Dotarły juz pierścionki?

Pasuja jak ulał ale Guliwera chyba dam córce bo moje spracowane rece nie bardzo pasuja do tego pierścionka :wink: Własciwie to córce wcale nie będę musiała dawać, Ona go tylko ode mnie pożyczy jak zwykle 8)

Iweta

Post » Pon sty 17, 2011 14:10 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

O no to super. :D Tak...Guliwer jest dość ekscentryczny. :ryk:

iza71koty

Post » Pon sty 17, 2011 14:39 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

iza71koty pisze: Dotarły juz pierścionki?

dotarły :P

iza71koty pisze: A pasują chociaz? :roll: A jak tam u Was Dziewczyny? Dotarły juz pierścionki?

yyyyyyyyyyyyyyy.... :oops:

Fliege36

Post » Pon sty 17, 2011 14:46 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

Nie pasują?

iza71koty

Post » Pon sty 17, 2011 14:59 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

oj ciocia Iza ten Twój rozmiar 13-14 to tak na prawdę 20-tka - to np. ten z greckim wzorem

ten z brązowym oczkiem jest jeszcze większy ;-)

będziem ciocia Iza bić!!!

Fliege36

Post » Pon sty 17, 2011 17:52 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

O kurcze. :| I co teraz? :roll: Wystawię dzisiaj w nocy jak wrócę, srebrną obrożę i kilka pierścionków. To jak mam pomierzyć? Nie mam miarki jubilerskiej. :roll: No obroża to pewnie nie będzie za mała czy za duża.Kurcze wkurzyłam sie. :|

iza71koty

Post » Pon sty 17, 2011 17:56 Re: Srebrne pierścionki dla 130 szczecińskich kotów.KONIEC.

nie martw się, przecież nie będę kiciusiom żałowała

mierz linijką śr wewnętrzną w mm

rozmiary jubilerskie się poustala:
http://www.vercon.sote.pl/go/_info/rozmiary.htm

zrobimy to komisyjnie razem z Iwetą :P

Fliege36

[poprzednia][następna]