STAŚ RUDASEK Z KAN już w kochającym DOMKU w Poznaniu :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 14, 2011 21:52 STAŚ RUDASEK Z KAN już w kochającym DOMKU w Poznaniu :):)

Staś z urwaną łapką ma już kochających Dużych! Już w DOMKU w POZNANIU u merrigold77 :1luvu:

foty z DOMKU:
merrigold77 pisze:ObrazekObrazek
śpimy gdzie padniemy :1luvu:

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Staś to kolejny dramat i cierpienie młodego ok. rocznego kociaka. Andżelika otrzymała dzisiaj telefon, że jest kot z urwaną łapką i trzeba mu pomóc. Mężczyzna twierdził, że kot się do niego przybłąkał 3 dni temu i śpi w budzie psa. Może go zabrać po operacji do siebie. Kiedy zapytała, gdzie kot będzie przebywał, odpowiedział szczerze - no w budzie, bo pies tam nie chce przebywać i pozwolił mu tam zamieszkać. Nie umiała ukryć wzburzenia kiedy stwierdził, że żona jest w ciąży i nie będzie taki kot mieszkał razem z nimi. Staś jest bardzo miłym i spokojnym kociakiem. Patrzy z taką ufnością na człowieka, że aż się serce kraje.

Banerek od panikota dla przystojniaka :1luvu:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.cc/stasKANw][img]http://tiny.cc/stasKANb[/img][/url]

andzelika1952 pisze:Jutro o 9,15 operacja amputacji kikuta. Wet i ja podejrzewamy,że przyczyną urwania łapki może być silnik samochodu i to stało się już kilkanaście dni temu. Że nie wykrwawił się na śmierć. Staś to cudowny i kochany kotek. Ma szalony apetyt, ale kiedy stawiam mu jedzonko patrzy z niedowierzaniem i pomiaukuje jakby pytał czy może i czy to jego. Kiedy zacznie już jeść co chwilę ogląda się za siebie. Jest bardzo delikatny i spokojny, wręcz cichutki/nawet dobrze bo nie wszyscy byliby zadowoleni z jego pobytu w piwnicy. Śpi w dużym pudle na miękkim posłanku i widać, że cieszy go własny, ciepły kąt. :1luvu:

andzelika1952 pisze:Wet jest zadowolony z wyglądu kikucika Stasia . Twierdzi ,że nic niepokojącego nie widać. W piątek zdjęcie szwów. :ok: Staś jest kotem udającym małe dziecko , takie które jest karmione piersią :mrgreen: Leży na moich rękach do góry brzuszkiem , musi byś masowany , przytulany wtedy udaje że zasypia. Jednak patrzy na mnie jednym okiem. Niestety coraz częściej dopomina się aby wyjść z pomieszczenia , w którym jest sam i tęskni . :oops: Otrzymuje cały czas antybiotyk.

Bardzo prosimy o wsparcie w leczeniu Zuzi!

WSZELKIE INFORMACJE O STASIA I JEGO STANIE ZDROWIA:
tel. 695 752 709
e-mail: radomskotoz@o2.pl

RTOZ w Radomsku, ul. Sanicka 45
NR KONTA
70 8980 0009 2007 0049 7969 0001

z dopiskiem: STAŚ

KTO MOŻE POMÓC W LECZENIU TAK MOCNO SKRZYWDZONEMU KOTECZKOWI :?: :?:

Wpłaty na leczenie Stasia: na 07.02.2011
:arrow: mavi :1luvu: 300,- :D
:arrow: P. Agnieszka U. z Wysokiej :1luvu: 50,-
:arrow: Terra50 :1luvu: 20,-
:arrow: pucio79 :1luvu: 55,-

Razem: 425,-

Wszystkim serdecznie dziękujemy za wsparcie leczenia Stasia :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob maja 21, 2011 15:40 przez Hanulka, łącznie edytowano 13 razy
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt sty 14, 2011 22:15 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

Staś będzie miał amputowany ten kikut, tak?
Zupełnie jak mój Kefir - 3 lapek
To naprawdę w życiu kota domowego nie przeszkadza, należy jedynie zwracać uwagę na tuszę kota.
Jak się zachowuje względem kotów? Co to za uraz łapki?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt sty 14, 2011 22:23 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

Dagmara, kotek jest "z dziś", na razie ma własna piwnicę do dyspozycji...
tak, będą amputować...
andzelika odpowie na pewno, jak będzie więcej informacji.. Staś był już dziś u weta..
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt sty 14, 2011 22:24 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

poprosiłam panikota :1luvu: o banerek dla Stasia :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob sty 15, 2011 18:30 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

zaznaczę :|
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Sob sty 15, 2011 20:59 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

bidulek :(
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Nie sty 16, 2011 13:09 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

Stasiu, myślę o tobie cały czas!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie sty 16, 2011 13:16 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

to chyba sprawka kłusownika :cry:
krynia08

Post » Nie sty 16, 2011 13:18 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

albo jakaś maszyna???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie sty 16, 2011 13:24 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

wygląda jak po wnyku :roll:
krynia08

Post » Nie sty 16, 2011 13:28 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

krynia08 pisze:wygląda jak po wnyku :roll:

aaaa.. no ja tu ciemna.. sam widok mnie przeraża.. a co Staś musi czuć?? :roll:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie sty 16, 2011 13:40 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

krynia08 pisze:ech Obrazek

tak, kochany malec.. i poza tym "dobrze" wygląda, gdyby nie ta nóżka.. :evil:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie sty 16, 2011 13:43 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

Widok Stasia nie daje mi spokoju. I nie zaznam spokoju, dopóki bidulkowi nie pomogę. W tym miesiącu jestem już - jeśli chodzi o "kocie" wydatki - na zerze. Ale zapożyczę się u męża :lol: :lol: :lol: Proszę o info na pw albo na mail, ile będzie kosztować opieka nad kotkiem w najbliższym czasie. Np. ile może kosztować operacja łapki, szpitalik itp. Jestem w górach, internet tu mam fatalny. Zajrzę do internetu późnym wieczorem, po powrocie do domu!

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Nie sty 16, 2011 13:55 Re: STAŚ RUDASEK Z URWANĄ ŁAPKĄ PROSI O POMOC I DOMEK! RTOZ KAN

mavi pisze:Widok Stasia nie daje mi spokoju. I nie zaznam spokoju, dopóki bidulkowi nie pomogę. W tym miesiącu jestem już - jeśli chodzi o "kocie" wydatki - na zerze. Ale zapożyczę się u męża :lol: :lol: :lol: Proszę o info na pw albo na mail, ile będzie kosztować opieka nad kotkiem w najbliższym czasie. Np. ile może kosztować operacja łapki, szpitalik itp. Jestem w górach, internet tu mam fatalny. Zajrzę do internetu późnym wieczorem, po powrocie do domu!

mavi :1luvu: , serdecznie dziękujemy!! każdy grosz się przyda... :ok:
zapytam andzelikę i podam do wieczora :ok:

Pozdrawiam góry!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[następna]