Sylwester z Bielska Podl.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 13, 2011 12:43 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Sluchaj Patmolka, bo ona sie zna na tym.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw sty 13, 2011 12:46 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

na fotosiku nieszczególnie :oops:

pod zdjęciem (powiększonym)
jest hasło "pobierz kody" klikasz

pokazują się kody
ja kopiuję "Pełen rozmiar na forum"

nie wiem czy tobie będzie się nadawał
zależy jakie parametry ustawiłaś dodając zdjęcia

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw sty 13, 2011 14:18 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

wklejam link i zobaczymy, bo jest tego sporo i nie gniewajcie sie, ale bym dluuuuugo musiała wklejac.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/de1 ... 9fa11.html
wklejam kilka

Obrazek

Obrazek

taka sliczna kita

Obrazek

Obrazek

reszta w linku. proszę dac znać, czy widoczne, a jak nie to wkleje wszystkie jakie zrobilam
miłego oglądania

jeszcze taki link z mniejszymi fotkami http://www.fotosik.pl/moje_obrazki.php?r=new
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Czw sty 13, 2011 14:25 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

cudny :1luvu:
prawdziwy futrzak :mrgreen:

Patmol

Post » Czw sty 13, 2011 14:30 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

^^hehe, i male brojarki tez sa :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jak bym u Was byla. Brak mi slow, bo chcialam ich wszystkich trzech przytulic i ukrasc.

SecretFire

Post » Sob sty 15, 2011 16:28 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Słuchajcie Sylwek nie pojechał do ds. Ciotki uznały, że jest za spokojny i za piękny. Że lepiej zeby poszedł do ds zamkniętego. Boją się, że on u nich ucieknie, albo go ktoś ukradnie - to raz. Druga sprawa to to, że on nie da sobie rady z ich psami. Dom jest otwarty, nie ma nigdzie drzwi, a on, faktycznie ucieka od psów i się boi. U mnie jest odizolowany i jak wejdzie jeden, dwa psy do niego, to jest ok, ale jak wszystkie, to ucieka gdzie pieprz rośnie.
Musimy poszukać mu domku najlepiej w bloku, albo w domku, ale zeby nie wychodził.
Odwiedziła mnie Erin i obiecała, że zrobi ogłoszenia, plakaciki i rozwiesi w lecznicy, w sklepie zoologicznym.Ja dziś ogłoszę go na Białystok online.
Tak to Sylwuś dalej u mnie.

Obrazek

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Sob sty 15, 2011 16:33 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

piękny jest rzeczywiście Obrazek

Patmol

Post » Sob sty 15, 2011 20:40 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Irenko, dziękuję za miłe przyjęcie :1luvu: Było mi bardzo przyjemnie :)
Masz cudowną gromadkę - chętnie Was jeszcze kiedyś odwiedzę.
A Sylwusiowi zrobię ogłoszenia i będziemy szukać domku.
Oto nasz cudny kić:

Obrazek

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 15, 2011 20:43 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Wcześniej na wątku chyba Edyta była zainteresowana Sylwestrem. Może....

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 15, 2011 20:48 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Tylko Edyta jest chyba z Rzeszowa? To daleko :(

Erin

Post » Sob sty 15, 2011 21:15 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Cudenko.

Kiedy teraz do domku jedzie?

SecretFire

Post » Pon sty 17, 2011 12:18 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Nie wiem kiedy pojedzie, bo tylko jeden telefon miałam z ogłoszenia na Białystok Online, bo tam ma ogłoszenie.
Proszę kochani, o kilka ogłoszeń dla niego. Czy ktoś mógłby pomóc? Może gdzies w Polsce czeka na niego domek, tylko nie wie jak go znaleźć.
Bardzo sie o niego boję, bo u mnie znowu kk atakuje. Kociaki są chore i boje się żeby on nie złapał kk. Na razie jest zdrowy, ale kto wie?
Trzeba go odizolować koniecznie, tylko gdzie?
O matko, dobrze wszystko jak nie chorują. Kiedy się zaczyna leczenie, to wysiadam normalnie. Głównie z powodu braku miejsca, żeby izolować. Przekonałam się, że jeśli są razem, to nie ma mocnych, szybko się rozprzestrzenia to paskudztwo. O matkooooo. . . . .

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Pon sty 17, 2011 12:20 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Irenko, ja zrobię Sylwusiowi ogłoszenie i rozwieszę gdzie się da.
A Ty może też mu dawaj scanomune albo rutinoscorbin tak profilaktycznie.

A w ogłoszeniu podam Twój numer telefonu, dobrze?

Erin

Post » Pon sty 17, 2011 13:33 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Bardzo mi przykro że Sylwkowi się nie udało. Ja wciąż tu jestem. A mieszkam w Tarnobrzegu.
Daleko, ale wszystkie bariery da się przekroczyć. U mnie Sylwek mieszkał by w bloku i nie byłby kotem wychodzącym bo mieszkam na 4 piętrze. Ale jak już pisałam, obawiam się jednej rzeczy, że mogli by się nie dogadać z moją suczą. Ona jest w prawdzie mniejsza od niego, więc może jakiś respekt by czuła. Nie wiem...

edytatbg

Od: Pt sty 07, 2011 11:39

Post » Pon sty 17, 2011 13:54 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Hmm, to faktycznie miałby fajnie, tylko niestety, z psami to się Sylwuś nie kocha - moja ręka coś wie na ten temat :wink:

Erin

[poprzednia][następna]