Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 11, 2011 22:09 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

horacy 7 pisze:Dzisiaj telefonowała pani z Lidzbarka Warmińskiego z którą rozmawiałam jakiś czas temu ,ale pani nie miała jak przyjechać po kota.Zadeklarowałam ,że mogę kota dowieść do Olsztyna czyli połowę drogi ,jeżeli syn pani zgodzi się na drugą połowę z Olsztyna do Lidzbarka to Feluś będzie miał dom.Troszkę mnie martwi ,że pani mieszka na parterze i koty u niej wychodzą.Jednak chyba mają u pani dobrze skoro jeden żył 14 lat ,a został jeszcze 10 letni rudzielec.Więc czekamy i trzymamy kciuki .

Ojej, no to trzymam kciuki :ok:

Ja wiem, że w nas - domach niewychodzących ;) - perspektywa wychodzenia kota przeraża, ale i na forum są super domki, które są właśnie wychodzące. Nie musi być więc wcale tak źle ;)

A ja idę wygłaskać moje fuuutrrraaa. Przeczytałam powyżej Twoje przejścia i stwierdziłam, że moje to ideały 8O Nigdy bym ich o to nie podejrzewała ;) Buniowi można podać każdą tabletkę. Chwilę temu skończyliśmy leczenie kamieni w moczu. Ufff, poszły już precz. Ale wcześniej między innymi 2 razy dziennie dostawał tabletkę.Siadałam przy nim, otwierałam mu buzię i po prostu wkładałam. A Bunio połykał :lol: Przy obcninaniu pazurków też siedzi sobie najspokojniej w świecie.
Maja już bardziej charakterna ;)

ehh, podsumowując, i tak wszystkie koty są kochane :lol: Kocham je miłością bezwarunkową.
po_prostu_kaska

Post » Śro sty 12, 2011 14:58 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

tysiące kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Śro sty 12, 2011 20:24 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Kasiu skąd Ty takiego cudownego Bunia masz ,że łyka tabletki.Moje dziś też się broniły ale tym razem były zawinięte w ręcznik kąpielowy i było bez skutków ubocznych.Feluś też spryciarz jest.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw sty 13, 2011 20:52 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Nie spadamy Felusiu.Feluś i Falusia kotka z mojej pracy, która zimą przebywa u mnie w piwnicy otrzymali dzisiaj w prezencie 30 zł od pani Agnieszki z Rybna ,która adoptowała czarnego Maza.Dziękujemy ,akurat dzisiaj zakupiłam 10kg karmy Royal więc bardzo się przydały.

horacy 7

Post » Czw sty 13, 2011 22:49 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

W górę Feluś !

A jak tam z Panią z Lidzbarka? Jest jakaś decyzja?
po_prostu_kaska

Post » Pt sty 14, 2011 15:41 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Oby domek z Lidzbarka znalazł transport,najgorsze jest,że teraz drogi są okropne i ta pogoda.....od nas do Olsztyna droga kręta i nie jedzie się zbyt fajnie.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Pt sty 14, 2011 19:45 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Felusiu-do góry :kotek: :ok: :ok: :ok:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Pt sty 14, 2011 21:16 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Feluś najprawdopodobniej jutro jedzie do ds do Lidzbarka Warmińskiego ,z domkiem mamy się spotkać w Olsztynie .Wstępnie umówiłyśmy się na 17 tą.Ja jak zwykle już boję się rozstania z Felkiem i tego ,że znów będę tęsknić.A wiem ,że tak musi być.

horacy 7

Post » Pt sty 14, 2011 22:42 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

horacy 7 pisze:Feluś najprawdopodobniej jutro jedzie do ds do Lidzbarka Warmińskiego ,z domkiem mamy się spotkać w Olsztynie .Wstępnie umówiłyśmy się na 17 tą.Ja jak zwykle już boję się rozstania z Felkiem i tego ,że znów będę tęsknić.A wiem ,że tak musi być.

Feluniu gratulacje :ok: To musi być ten dom. Będzie dobrze.

Ale wiem, że i trochę smutno... Czy na pewno będzie mu dobrze, czy zadbają tak jak Ty dbałaś. :roll: Ale tak już jest z tymi tymczaskami, muszą iść na swoje... Poza tym kolejka innych bied czeka na szansę..

Czekam z niecierpliwością na wieści :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt sty 14, 2011 22:51 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Tak ta kolejka innych bied powoduje ,że muszę się kierować resztką rozsądku ,który mi pozostał.Do schroniska wręcz boję się zajrzeć.Oczywiście jak będą wieści zaraz napiszę.Feluś właśnie szaleje w kuchni .

horacy 7

Post » Sob sty 15, 2011 15:25 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

wybieramy się w podróż do nowego domku Felusia.Wrócę to napiszę.

horacy 7

Post » Sob sty 15, 2011 15:52 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

tak trzymać czekamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Sob sty 15, 2011 16:08 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Też jestem i czekam :ok: Spokojnej drogi :kotek:
po_prostu_kaska

Post » Sob sty 15, 2011 19:37 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Feluś teraz Rufus dojechał już do nowego domku do Lidzbarka.Właśnie przed chwilą rozmawiałam z dużą Rufusa ,na razie zwiedza mieszkanie .Zapoznał się z kotem rezydentem obwąchały się ,nie było syczenia.Był u pani syn z psem i Rufus z nim też się poznał bo często będą się spotykać.Domek wydaje się świetny i doświadczony.Dziękuję Kasiu za ogłoszenia ,ogromną pomoc i trwanie z nami do końca ,wszystkim za kciuki i zaglądanie do nas.Wieści z domku mają być .Asiu proszę o zmianę w tytule.Kasieńko czy jak coś wypatrzę w schronie to mogę Cię poprosić o pomoc. :cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Sob sty 15, 2011 21:11 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Sob sty 15, 2011 21:07 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]