Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 14, 2011 20:17 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

A próbowaliście na FB zorganizować zbiórkę? Ja kompletnie nie ogarniam tego portalu, nawet nie mam tam konta, ale może ktoś mógłby pomóc? Gdzie kociaki mają ogłoszenia? Nie wiem jak Wam mogę pomóc, jak dostanę wypłatę to coś postaram się wpłacić. Najchętniej to bym wzięła Willow do siebie, ale nie ten co chciał :(

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Sob sty 15, 2011 14:14 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

zerduszko pisze:A próbowaliście na FB zorganizować zbiórkę? Ja kompletnie nie ogarniam tego portalu, nawet nie mam tam konta, ale może ktoś mógłby pomóc? Gdzie kociaki mają ogłoszenia? Nie wiem jak Wam mogę pomóc, jak dostanę wypłatę to coś postaram się wpłacić. Najchętniej to bym wzięła Willow do siebie, ale nie ten co chciał :(

Radlinki są na FB, ale ogólnie, wraz z innymi zwierzakami, które są pod naszą opieką. Może i masz rację, pomyślimy o zrobieniu im eventu :ok:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Sob sty 15, 2011 15:10 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

rzeczywiście poważna sytuacja. Podnoszę. Hop po domki!

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Sob sty 15, 2011 16:14 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob sty 15, 2011 21:09 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sty 23, 2011 16:57 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Jak zdrowie Fiony?
Jak zdrowie Willow i Śnieżka?
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Nie sty 30, 2011 14:09 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Co u Was słychać?

zerduszko

Post » Nie sty 30, 2011 14:48 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Nie wiem, jak zdrowie Fiony. Ma teraz sesję, nadrabia zaległości i kontakt z nią jest mocno utrudniony. Pisała mi w smsie, że śpi po 2 godziny na dobę, ponieważ ma mnóstwo nauki.

Do Radlinków wybiorę się może jutro.
Obrazek

Gem

Post » Nie sty 30, 2011 18:40 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Gem pisze:Nie wiem, jak zdrowie Fiony. Ma teraz sesję, nadrabia zaległości i kontakt z nią jest mocno utrudniony. Pisała mi w smsie, że śpi po 2 godziny na dobę, ponieważ ma mnóstwo nauki.

Znaczy się, nie powinnam sie martwić, że od środy Ilona nie odebrała PW?

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie sty 30, 2011 22:14 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Alyaa pisze:
Gem pisze:Nie wiem, jak zdrowie Fiony. Ma teraz sesję, nadrabia zaległości i kontakt z nią jest mocno utrudniony. Pisała mi w smsie, że śpi po 2 godziny na dobę, ponieważ ma mnóstwo nauki.

Znaczy się, nie powinnam sie martwić, że od środy Ilona nie odebrała PW?

Nie powinnaś. Widziałem ją dzisiaj, żyje, uczy się i marudzi, że ma siedem egzaminów ;) Na forum nie była od kilku dni, ale to tylko dlatego, że nie ma czasu.
Obrazek

Gem

Post » Nie sty 30, 2011 22:22 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

W taki razie trzymam kciuki za zdrowie Ilony i za pozytywne wyniki egzaminów :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob lut 05, 2011 12:07 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Byłem w poniedziałek u Radlinków. Zapłaciłem kolejne 200 zł za hotelik :roll:

Maluchy czują się dobrze :dance2: Podrosły, a przede wszystkim nabrały trochę ciała.

Willow jest większa i bardziej żywiołowa, Śnieżek to kotek spokojny, szuka kontaktu z człowiekiem, wskakuje na kolana, przymila się i mruczy.

W przyszłym tygodniu zrobimy nowe zdjęcia :)

Niebawem trzeba będzie pomyśleć o kastracji Śnieżka i sterylizacji Willow. Tylko kompletnie nie wiem, za co :| Ja nie dam rady sfinansować i hoteliku (300 zł miesięcznie), i leczenia powracających infekcji, i kastracji/sterylizacji :( A jest przecież jeszcze stary dług, około 2 tysiące złotych za hotelik do 2 grudnia.

Gdyby ktoś zechciał wspomóc Radlinki, to przypominam dane do przelewu:

Fundusze zbieramy na koncie fundacji AFN
z dopiskiem "Ogony u Fiony-kociaki z Radlina"

Numer konta:
VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
Ul. Jagiełły 5/19
14-100 Ostróda

Mile widziana każda pomoc (Allegro, bazarki) i każda, najmniejsza nawet wpłata.
Obrazek

Gem

Post » Pt lut 11, 2011 23:58 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Dostałam od DS mojej tymczaski 80 zł, miałam to zostawić na kolejną kocię, ale przeznaczę na dofinansowanie zabiegu któregoś z tej dwójki. Dajcie znać, jak już będzie po i trzeba będzie płacić - podeśle na konto lecznicy.

Tak mi szkoda, że one nie maja domku :(

zerduszko

Post » Nie lut 13, 2011 14:21 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

zerduszko pisze:Dostałam od DS mojej tymczaski 80 zł, miałam to zostawić na kolejną kocię, ale przeznaczę na dofinansowanie zabiegu któregoś z tej dwójki. Dajcie znać, jak już będzie po i trzeba będzie płacić - podeśle na konto lecznicy.

Tak mi szkoda, że one nie maja domku :(

Bardzo dziękujemy za dofinansowanie :1luvu:
Prosiłam też o dofinansowanie na wątku kasy kastracyjnej to może wspólnymi siłami uda się w końcu załatwić kwestię sterylek :kotek:

Byliśmy z Gemem ostatnio w odwiedzinach u naszych Radlinków. Kociaki są niesamowicie przylepne i strasznie kochane. Wszelkie minusy spowodowane powikłaniami po chorobie nadrabiają swoimi superowymi harakterkami. Podobno nie można mieć wszystkiego :wink:

Mam też kilka nowych fotek :1luvu:
Najpierw Śnieżek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Nie lut 13, 2011 14:37 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Willow
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22