Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
zerduszko pisze:A próbowaliście na FB zorganizować zbiórkę? Ja kompletnie nie ogarniam tego portalu, nawet nie mam tam konta, ale może ktoś mógłby pomóc? Gdzie kociaki mają ogłoszenia? Nie wiem jak Wam mogę pomóc, jak dostanę wypłatę to coś postaram się wpłacić. Najchętniej to bym wzięła Willow do siebie, ale nie ten co chciał
Gem pisze:Nie wiem, jak zdrowie Fiony. Ma teraz sesję, nadrabia zaległości i kontakt z nią jest mocno utrudniony. Pisała mi w smsie, że śpi po 2 godziny na dobę, ponieważ ma mnóstwo nauki.
Do Radlinków wybiorę się może jutro.
Alyaa pisze:Gem pisze:Nie wiem, jak zdrowie Fiony. Ma teraz sesję, nadrabia zaległości i kontakt z nią jest mocno utrudniony. Pisała mi w smsie, że śpi po 2 godziny na dobę, ponieważ ma mnóstwo nauki.
Do Radlinków wybiorę się może jutro.
Znaczy się, nie powinnam sie martwić, że od środy Ilona nie odebrała PW?
zerduszko pisze:Dostałam od DS mojej tymczaski 80 zł, miałam to zostawić na kolejną kocię, ale przeznaczę na dofinansowanie zabiegu któregoś z tej dwójki. Dajcie znać, jak już będzie po i trzeba będzie płacić - podeśle na konto lecznicy.
Tak mi szkoda, że one nie maja domku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości