Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Pawełek i Antoś z felv...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 10, 2011 17:15 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Z kuwetą Queen w Nowy Rok! :))

Kuweta jest naprawdę niezła. Tylko jak ja ją będę myć?

Zdjęcia Zochy brak, faktycznie, muszę to uzupełnić.

U nas same atrakcje. Landrynka dostała wczoraj rujki. Mały Buranio znowu ma kosmiczny katar. Michasia jakaś dziwna, poza tym, że ogon się rozwalił, ma dziwny brzuch, mam nadzieję, że jutro dotrzemy na usg z nią.
Kituś chyba troszkę żwawszy po aranespie i żelazie - i tu ogromne podziękowania dla Alinki6 :1luvu: , bez niej byłoby krucho...
Maciek po sterydzie ma buzię już prawie ok, a humor ma wręcz lepszy niż przedtem.

Ogólnie to aby do ferii.

W planie sterylka, kastracje, takie tam.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon sty 10, 2011 18:25 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Z kuwetą Queen w Nowy Rok! :))

anita5 pisze:Kuweta jest naprawdę niezła. Tylko jak ja ją będę myć?

Zdjęcia Zochy brak, faktycznie, muszę to uzupełnić.

U nas same atrakcje. Landrynka dostała wczoraj rujki. Mały Buranio znowu ma kosmiczny katar. Michasia jakaś dziwna, poza tym, że ogon się rozwalił, ma dziwny brzuch, mam nadzieję, że jutro dotrzemy na usg z nią.
Kituś chyba troszkę żwawszy po aranespie i żelazie - i tu ogromne podziękowania dla Alinki6 :1luvu: , bez niej byłoby krucho...
Maciek po sterydzie ma buzię już prawie ok, a humor ma wręcz lepszy niż przedtem.

Ogólnie to aby do ferii.

W planie sterylka, kastracje, takie tam.

kurczę, same atrakcje w stadzie :roll:
nie chciałabyś się trochę ponudzić? :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon sty 10, 2011 19:39 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Z kuwetą Queen w Nowy Rok! :))

Atrakcji mam co niemiara, a na nudę czasu brak.

Kituś jest jedyny - tuż obok tej nowej wielkiej kuwety załatwia się na całego. Ale on może, bo chory, biedak.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto sty 11, 2011 11:29 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Z kuwetą Queen w Nowy Rok! :))

To ja też się melduję:)

pucka69

Od: Sob maja 12, 2007 20:35

Post » Wto sty 11, 2011 11:38 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Z kuwetą Queen w Nowy Rok! :))

anita5 pisze:Kituś jest jedyny - tuż obok tej nowej wielkiej kuwety załatwia się na całego.

Czyżby kuweta była za mała i dla głowy rodu miejsca zabrakło? :wink:
A jak się Kituś miewa?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sty 12, 2011 20:28 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Z kuwetą Queen w Nowy Rok! :))

Pucka :1luvu: Czekam na świnkowe foty!

Kituś miewa się różnie, jest chudy jak szczapa, ale jakby żwawszy.

Byliśmy u weta z Michasią na szczepionce na grzyba i z Buraniem malutkim na osłuchaniu, bo znowu zaczął charczeć tragicznie. Osłuchanie się nie powiodło, bo tak mruczał, że było go słychać na cały gabinet. Mruczał te podczas mierzenia temperatury. To pokazuje, jaki to słodziak. Temperatura ok, ale znowu ma dostawać antybiotyk. Ja nie wiem, kiedy ja go zaszczepię. Na dodatek on pokochał Zochę, Zocha mu matkuje, i porzuciła dla niego Srebrnego, który pogrążył się w rozpaczy.

Szukam transportu dla Michasi do Warszawy - help!
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro sty 12, 2011 23:23 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Szukam transportu do Warszawy!

A dokładnie skąd ten transport? U mnie świnka Zofia jakoś dziwnie oddycha - jakby paliła papierosy o tak - a wetka mówi że nic nie słyszy w płucach ani w oskrzelach. I Zofia ma jakieś gulki pod szyją - ale zmniejszyły się po antybiotyku, wiec może to nic strasznego. Zofia mam już 5,5 roku - jak na świnkę to całkiem poważny wiek.

pucka69

Post » Czw sty 13, 2011 8:14 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Szukam transportu do Warszawy!

Zocha zdrajczyni :roll: Oj, bo jak Srebro się obrazi to może być źle :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw sty 13, 2011 8:35 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Szukam transportu do Warszawy!

Michasia dom znalazła? to super
Niech się transport szybko znajdzie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw sty 13, 2011 11:56 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Szukam transportu do Warszawy!

Buranio taki traktorek ? :lol:
Oby szybko wyzdrowiał :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Za transport dla Michasi i za Kitusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw sty 13, 2011 18:27 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Szukam transportu do Warszawy!

pucka69 pisze:A dokładnie skąd ten transport?

Transport może być z dowolnego miejsca na Śląsku lub z Bielska, podjechać możemy z Michasią.

Pucka, przykro mi, mam nadzieję, ze świneczka da radę. :ok:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt sty 14, 2011 10:49 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Szukam transportu do Warszawy!

Wiem że kolega jedzie z Tarnowskich Gór pociągiem, ale to chyba za daleko, co?

pucka69

Post » Pt sty 14, 2011 12:13 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Szukam transportu do Warszawy!

Mizianki dla całej Gromadki :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sty 14, 2011 13:44 Re: Moja gromadka - Joaś w DS:)) Szukam transportu do Warszawy!

pucka69 pisze:Wiem że kolega jedzie z Tarnowskich Gór pociągiem, ale to chyba za daleko, co?

Tarnowskie Góry nie są daleko. Napiszę pw.
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]