Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agnieszka1565 pisze:najszczesliwsza pisze:Witam, po jakim czasie mała ma mieć zdejmowane szwy?
Czytam o amputacji, Borgis miał 30 grudnia amputację, a szwy najpierw miał mieć zdejmowane w czwartek ten co będzie, ale wet powiedział, że w poniedziałek 17 stycznia będzie okej, bo wtedy mamy transport... To nie za długo? Bo rana wygląda na zagojoną tylko nitki sterczą...
Za koteczkę
wg weta 10-14 dni, ale to zależy od szybkości gojenia - chociaż u nas to było dużo szycia
ale zbieg okoliczności nasza tez miała amputację 30 grudnia - ja mam w planie jechać do weta we wtorek albo w środę mam nadzieję, że jej zdejmą bo ją drażnią
za kota
najszczesliwsza pisze:agnieszka1565 pisze:najszczesliwsza pisze:Witam, po jakim czasie mała ma mieć zdejmowane szwy?
Czytam o amputacji, Borgis miał 30 grudnia amputację, a szwy najpierw miał mieć zdejmowane w czwartek ten co będzie, ale wet powiedział, że w poniedziałek 17 stycznia będzie okej, bo wtedy mamy transport... To nie za długo? Bo rana wygląda na zagojoną tylko nitki sterczą...
Za koteczkę
wg weta 10-14 dni, ale to zależy od szybkości gojenia - chociaż u nas to było dużo szycia
ale zbieg okoliczności nasza tez miała amputację 30 grudnia - ja mam w planie jechać do weta we wtorek albo w środę mam nadzieję, że jej zdejmą bo ją drażnią
za kota
Witam, czy szwy już zdjęte?
Borgisek będzie miał ściągane jutro, 14 dnia od amputacji.
najszczesliwsza pisze:U mnie masakra...
Borgis fajnie biega po panelach, noga tylna w ogóle go nie słucha, a jak ma wziąć zakręt to najpierw próbuje wyhamować, a potem skręca...
Tylko znaczyć mi zaczął...![]()
Czy Twoja kotka też wykonuje czymś co jej zostało ruch jakby się drapać chciała?
Bo borgis siada, po czym widać pracę mięśni (?) jakby miał się drapać, więc ja do za uchem wtedy drapię i jakoś sobie radzimy...
najszczesliwsza pisze:A czemu z zmniejszą ilością kalorii?
Czegoś nie doczytałam?
agnieszka1565 pisze:najszczesliwsza pisze:A czemu z zmniejszą ilością kalorii?
Czegoś nie doczytałam?
coby zacięzkie duupsko nie było, a po sterylce tym bardziej koty mają tendencję do tycia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google Adsense [Bot] i 825 gości