Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jomika pisze:Witam wszystkich!
Ja trochę nie na temat ale również o Kociej Mamie.
Zawsze wydawało mi się że tego typu fundacje mają na celu dobro kocich sierot jakie było moje ogromne zdziwienie gdy w zeszłym tygodniu robiłam zakupy w sklepie zoologicznym w Tesco na Widzewie. Na samym wejściu do sklepu stoi klatka a w niej przerażony bury kotek na oko roczny może trochę więcej wciśnięty w róg klatki przerażony do granic możliwości a na klatce napis promocja. Wspaniałomyślnym fundatorem kotka w tej promocji była i jest Kocia Mama z ta różnicą że wczoraj nastąpiła wymiana towaru i teraz w klatce są małe kociaki. Taki handel kotkami z tej fundacji odbywa się od początku grudnia jak nie wcześniej.Jestem zszokowana takim traktowaniem biednych kotów które są przerażone nowym otoczeniem i ludźmi podchodzącymi do klatki.
Przepraszam jeśli narobiłam bałaganu w temacie ale nie wiedziałam w którym temacie mogła bym o tym napisać.
kasia86 pisze:Ale sobie pozwala http://kociamama.pl/?pabianice-non-stop ... oc-km,2263
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości