Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felin pisze:Najstraszniejsze jest to, że dziennikarze usilując być "obiektywni" często rozmywają sprawę do kompletnej ambiwalencji.
biamila pisze: No a pani redaktor to już sama siebie przeszła, mało brakowało aby przytuliła tatuśka. Wkurzyłam się na ten program!
Reportaż który obejżałam dzisiaj w Uwadze był wstrzasajacy!!Jak mozna wogole wpasc na taki pomysl?!! Dzieciak powinien dostac surowa nauczke za to co zrobil!! Najbardziej to szkoda mi tych rodzicow, bo widac po nich ze sie staraja i ze sami bardzo cierpia z tego powodu co sie stalo.Naprawde bardzo mi ich szkoda, nie kazdy rodzic potrafi dopilnowac dzieci, rodzice mysla o utrzymaniu i zapewnieniu dobrego bytu dzieciom jak i wychowaniu tylko jak pogodzic to wszystko w dzisiejszych czasach??Niech sie trzymaja i walcza z tym wszystkim bo to nie ich wina!!!
Bryska4 pisze:I mamy pierwszy współczujący komentarz pod filmem na stronie TVN:Reportaż który obejżałam dzisiaj w Uwadze był wstrzasajacy!!Jak mozna wogole wpasc na taki pomysl?!! Dzieciak powinien dostac surowa nauczke za to co zrobil!! Najbardziej to szkoda mi tych rodzicow, bo widac po nich ze sie staraja i ze sami bardzo cierpia z tego powodu co sie stalo.Naprawde bardzo mi ich szkoda, nie kazdy rodzic potrafi dopilnowac dzieci, rodzice mysla o utrzymaniu i zapewnieniu dobrego bytu dzieciom jak i wychowaniu tylko jak pogodzic to wszystko w dzisiejszych czasach??Niech sie trzymaja i walcza z tym wszystkim bo to nie ich wina!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 477 gości