GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 16:17 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

no to super, że obcy już wytrzebieni :D A Gabrysia to widze, że jest chyba "córeczką tatusia" :ryk: Fajnie, jak facet tak z uczuciem do kota podchodzi... :1luvu: Co do kociego dojrzewania, to jakoś szybko Gabryśce to idzie 8O Przeciez ile ona teraz ma, jakieś 5 miesięcy...? Wydawało mi się, że to jeszcze pare miesięcy conajmniej do sterylki... :roll: Ech, alez te dzieciaki szybko dorastają... :lol:

A nie chcecie nadal Gabrysi niespodzianki zrobić, i jej kolegi bądź koleżanki z wielką czerwoną kokardą pod choinką posadzić..? :wink: Fryga nadal cierpliwie czeka, a ona jak gabrysiowa bliźniaczka (tylko z lekko ciemniejszym futerkiem ;))

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Nie gru 19, 2010 17:00 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Misia (siostra Gabrysi) ma już drugą ruję. Pierwsza była taka mini mini, ta też spokojna, ale w styczniu nie będzie wyjścia... trzeba będzie panienkę wysterylizować :( aż człowiekowi serce ściska, jak sobie pomyślę, że zaniosę Ją pociąć...
Monika

mono19

Od: Pt maja 22, 2009 16:43

Post » Pon gru 20, 2010 10:09 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

no Gabryśka w week-end to pojechała z rują po całości hehe
Krystian już mówi, że takiej kociej miłości to nie chce 8O bo co tylko do młodej zagada, to ona fik, tyłem do Niego, ogon na bok i bierz mnie :ryk: jak nic wyczuwa kto jest samcem w tym domu, bo do mnie się tylko mizia 5 razy bardziej niż zwykle, ale się całe szczęście nie nadstawia :ryk:
w sumie to strasznie mi jej szkoda, bo dziewczyna widać, że nie wie co się dzieje...też w styczniu do weta na sterylkę pojedziemy...co się dziewczyna ma męczyć :) powodzenia dla Ciebie mono i Twojej dorosłej już kocicy :!:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Od: Nie wrz 19, 2010 20:33

Post » Pon gru 20, 2010 10:49 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

karmelita pisze:no Gabryśka w week-end to pojechała z rują po całości hehe
Krystian już mówi, że takiej kociej miłości to nie chce 8O bo co tylko do młodej zagada, to ona fik, tyłem do Niego, ogon na bok i bierz mnie :ryk: jak nic wyczuwa kto jest samcem w tym domu, bo do mnie się tylko mizia 5 razy bardziej niż zwykle, ale się całe szczęście nie nadstawia :ryk:
w sumie to strasznie mi jej szkoda, bo dziewczyna widać, że nie wie co się dzieje...też w styczniu do weta na sterylkę pojedziemy...co się dziewczyna ma męczyć :) powodzenia dla Ciebie mono i Twojej dorosłej już kocicy :!:

:ryk: No ładnie ładnie 8) :lol: To trzeba będzie dziewczyny ciachnąć w styczniu, nie ma rady :kotek: Mono, pomyśl sobie, że chwilę Misia pocierpi po cięciu, ale potem za to o ile łatwiejsze, przyjemniejsze i zdrowsze życie będzie miała! :D Tak jak z wizytą u denstysty, trochę bólu, a potem jaka ulga ;) Będzie dobrze :ok:

jhet

Post » Czw gru 30, 2010 22:48 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

no to ciachnęliśmy Gabi jeszcze przed nowym rokiem, dziś byliśmy na zabiegu...
kurde jak ja nienawidzę pierwszej doby po sterylizacji, jak kotka jest taka chłodna i otumaniona, chce biegać, skakać jak zwykle i się przewraca, a ja nic nie mogę zrobić :cry: buuu
Gabi jest taka ufna, nie chowa się, nie siedzi w samotności, tylko wtula w nas, jakby potrzebowała naszego ciepła i zapachu, kochana malutka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jutro już na pewno będzie lepiej
trzymajcie kciuki za nasza małą królewnę :kotek: :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Czw gru 30, 2010 23:01 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: . Sterylka kotki jeszcze przede mną. Nawet kastracji kocurków nienawidzę... wiem, że tak lepiej i tak trzeba.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw gru 30, 2010 23:15 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Kochana Gabi :1luvu: :1luvu: :1luvu: .Trzymamy ogromne kciuki słodki skrzacie. :ok: :ok: Zawsze te pierwsze dni są cholernie stresujące,dla bidulek i kochających Dużych.U mnie często cała reszta futrzastych też czuwała przy "ciachniętym".Wszystko będzie dobrze,Gabuś to dla twojego dobra. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt gru 31, 2010 10:23 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Oooo, Gabryśka już po zabiegu! To teraz kciuki trzymam za szybki powrót do pełni zdrowia :ok: Pierwsze dni są zawsze najtrudniejsze, aż się chwilami płakać chce, jak się widzi taką kupkę nieszczęścia obolałą... Kciuki :D :ok: :ok: :ok:

jhet

Post » Nie sty 02, 2011 1:20 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

I jak Gabi się czuje po zabiegu..? Wróciło jej już dobre samopoczucie? :D

jhet

Post » Nie sty 02, 2011 13:58 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Jest już ok :ok: Kubraczek powoduje, że chodzi śmiesznie na sztywnych tylnych nogach, ale czuje się dobrze, wcina jedzonko, nawet już trochę kica. Wczoraj była w siódmym niebie, bo byli u nas znajomi i Gabiśka była w centrum zainteresowania, przechodziła z jednych kolan na drugie i wszyscy ją miziali i tarmosili i w ogóle było bosko hihi :1luvu:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Czw sty 13, 2011 11:28 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Garbryśka już po zdjęciu szwów po sterylce :) Nie wiem jak to zrobiła :?: ale mimo kaftanika dostała się jakim cudem do szwów i trochę je tam wylizała, ale na szczęście niegroźnie i ich nie porozrywała :ok:
W ogóle jakaś taka duża mi się teraz wydaje, jakby się wydłużyła :mrgreen: ;) Ona chyba wcale nie będzie taką drobną koteczką jak mi się wydawało, tylko po prostu będzie smukła na długich nogach, czyli to co mi się najbardziej w kotach podoba :lol: oczywiście o ile Jej nie zapasiemy, ale staram się jak mogę, żeby miała właściwą dietę i trzymała linię :ryk: Na razie odpukać się udaje i od kiedy nie ma obcych, to brzuszek się już nie wzdyma i wygląda jak prawdziwy dziki kot :kotek: :ok: :!: Choć dzikość włącza się u Niej tylko czasami....wtedy robi sprężynę i musimy się ganiać po całej chacie jak głupki, bo jak nie to mały złośnik podgryza nas dopóki się z Nią nie wyszalejemy :)
Achhhh moja dziewczynka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Czw sty 13, 2011 11:44 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

zdjęcia,plizzzzzz :D

tak tesknie za widokiem słodkiej Gabrysi :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 13, 2011 13:07 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

a ja dostałam smsa od Gabi i widziałam ją w tymczasowym niebieskawym kubraczku :mrgreen: Urosła panna, urosła, a jaka piękna jest :1luvu: Więc też się dołaczam do prośby o więcej zdjęć :twisted:

jhet

Post » Czw sty 13, 2011 14:08 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Ok, postaram sie coś wrzucić jak najszybciej.
Ehhhh mój banerek na dole właśnie mi przypomniał, że Gabi jest już u nas ponad 3 miesiące, czyli połowę swojego kociego życia? :ryk: Ale ten czas leci 8O
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Sob sty 29, 2011 9:49 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

A ja chciałam tylko powiedzieć, że Misia - siostra Gabi też już jest po sterylizacji. Była operowana we wtorek. Póki co nitki jeszcze z brzuszka wystają.
Pani doktor powiedziała, że miała wszystko rozwinięte jak dojrzała kotka. Stąd te 3 rujki. Ach ta dzisiejsza młodzież ;))
Pozdrawiamy
Misia i Monika

mono19

Od: Pt maja 22, 2009 16:43

[poprzednia][następna]