Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seja pisze:http://www.pro-wet.eu/idt/stagloban_shp.html
O tym mówisz?
To chyba jest?
Agn pisze:seja pisze:Embargo na jakieś 3 miesiące - dr tak powiedział, jak walnęłam 6 miesięcy przerwy w tymczasowaniu...
Ja z uporem maniaka będę się powtarzać.
Skoro PP jest potwierdzona, wprowadziłabym nie tyle embargo - wszystko jedno 3 miesiące, czy pół roku [to może się okazać złudne i tragiczne w skutkach] - co wprowadziłabym surowicę na wejściu.
seja pisze:2 lata udawało mi się uniknąć PP... cóż...
seja pisze:Będę teraz musiała odkazić całe mieszkanie... dr mówił, żebym lampę sobie zorganizowała...skąd ja lampę wezmę?
yammayca pisze:seja pisze:Będę teraz musiała odkazić całe mieszkanie... dr mówił, żebym lampę sobie zorganizowała...skąd ja lampę wezmę?
Asia, jak jeszcze byłam w PKDT kupiłam z kasy fundacyjnej 2 lampy przepływowe za 1400 pln każda właśnie do odkażania domów tymczasowych. Są na ruchomym stojaczku, składane i co najważniejsze przepływowe, więc nie trzeba wychodzić z domu i wynosić kotów podczas odkażania. W styczniu 2010 r. były to najlepsze dostępne lampy na rynku. Zapytaj dziewczyn, u kogo teraz są i pożyczaj.
kinga-kinia pisze:yammayca pisze:seja pisze:Będę teraz musiała odkazić całe mieszkanie... dr mówił, żebym lampę sobie zorganizowała...skąd ja lampę wezmę?
Asia, jak jeszcze byłam w PKDT kupiłam z kasy fundacyjnej 2 lampy przepływowe za 1400 pln każda właśnie do odkażania domów tymczasowych. Są na ruchomym stojaczku, składane i co najważniejsze przepływowe, więc nie trzeba wychodzić z domu i wynosić kotów podczas odkażania. W styczniu 2010 r. były to najlepsze dostępne lampy na rynku. Zapytaj dziewczyn, u kogo teraz są i pożyczaj.
Dokładnie tak jak Maja pisze ja również korzystałam kiedyś z tych lamp Asia warto żebyś ty też skorzystała w końcu po to one są by je używać.Jedna chyba na pewno jest u Sabiny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, fruzelina, Google [Bot] i 81 gości