Olivia pisze:gosikbaum pisze:mi ona bardziej na cornisha wygląda niż na devona...
To zdecydowanie nie jest devon tylko cornish rex.
W starym typie, ale zdecydowanie cornish
w końcu młodzieniaszkiem nie jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olivia pisze:gosikbaum pisze:mi ona bardziej na cornisha wygląda niż na devona...
To zdecydowanie nie jest devon tylko cornish rex.
W starym typie, ale zdecydowanie cornish
_namida_ pisze:Sylwia, która była na kiermaszu też przyjdzie na imprezę, dałam jej znać przez fejsbuka.
A pani nade mną? ;)
gosikbaum pisze:za to w moim typie jak najbardziej, ale nie mam pozwolenia na trzeciego kota, a szkoda...
Tweety pisze:Namida, mam dla Maszy w końcu tego propala, Robert zostawi jutro na kociarni. Tylko tam są dwa rozmiary to sprawdź, który będzie się dla Maszy nadawał
_namida_ pisze:Tweety pisze:Namida, mam dla Maszy w końcu tego propala, Robert zostawi jutro na kociarni. Tylko tam są dwa rozmiary to sprawdź, który będzie się dla Maszy nadawał
OK, dzięki, jeśli chodzi o rozmiar, to Masza jest z każdym dniem coraz grubsza ..![]()
Mam jeszcze pytanie: Krówek/Hymen ma ciemne kropki na nosku, które mi wyglądają na grzyba, czy jest na Kocimskiej coś czym to mogę smarować?
Kocuria pisze:raport z kocimskiej:
klara się mizia jak wariatka![]()
lusi (demonka korniszońska) to nie żaden rex, tylko T-REX, mało mi ręki nie odgryzła jak ją miziałam, baranek, baranek, szczęście, mruczenie, HAPS!![]()
pyza jest przeboska. wtuliła mi się w łokieć, potem w szyję...okropnie gubi włosy, i ze stresu pojawia jej się bardzo widoczny łupież. no i w życiu nie widziałam tak wielkiego kota - to zdrowe jest...?
majeranek tłucze się z katią, i demoluje klatkę, norma.
katia dostaje napadów szału jak widzi pyzę, mało swojej klatki nie rozniosłapopełniłam błąd wzięcia jej na ręce do podania leków PO pyzie... burczenie, bunt, kłębek pazurów i zębów, rozdarła mi grube dżinsy, rozdziobała przypadkiem szramy od truskawki z dzisiaj ranka i spierniczyła za pralkę. ze smarowania dziąseł zrezygnowałam, wystarczy, że już udo mi pogryzła. czekam hipochondrycznie na pręgi odtężcowe
![]()
rujka pannie przeszła, to się zrobiła zaczepna... to ona się tłucze z majerankiem właściwie, nie on z nią. burczy. i reakcja na pyzę...![]()
już się boję niedzielnego smarowania![]()
na kotrumie wszystko wporzo. tylko czy mi się wydawało, że sezam miał pójść, a dalej tam jest...?
gosikbaum pisze:mi ona bardziej na cornisha wygląda niż na devona...
Akima pisze:Rudy Archimedes w domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 149 gości