K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 12, 2011 21:01 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Olivia pisze:
gosikbaum pisze:mi ona bardziej na cornisha wygląda niż na devona...

To zdecydowanie nie jest devon tylko cornish rex.
W starym typie, ale zdecydowanie cornish ;)

w końcu młodzieniaszkiem nie jest :wink: bez urazy ale dla mnie najbardziej wygląda jak baran wełnisty, kompletnie nie w moim typie :wink: ale cóż kot to kot, pomóc mu trzeba, nawet jak byłby podobny do żyrafy

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro sty 12, 2011 21:10 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

za to w moim typie jak najbardziej, ale nie mam pozwolenia na trzeciego kota, a szkoda...
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro sty 12, 2011 21:14 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

ja chcialam tylko powiedziec że kiedys tam u szefowej robilam zdjecia
wiec
mozna meczyc szefową pokaz pokaż
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro sty 12, 2011 21:28 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Sylwia, która była na kiermaszu też przyjdzie na imprezę, dałam jej znać przez fejsbuka.
A pani nade mną? ;)

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro sty 12, 2011 21:37 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

_namida_ pisze:Sylwia, która była na kiermaszu też przyjdzie na imprezę, dałam jej znać przez fejsbuka.
A pani nade mną? ;)

może Ty masz zdolność przekonywania Barbanny, z moimi uczuciami się wogóle nie liczy :wink:

a fotki mam i to jakie, barabannowe! ale nie pokażę, bo jakieś tajemnice trzeba mieć

A Rumcajs ma sklerozę większą niż moja, zapomniał od rana jakie fajne są mizianki 8O

Namida, mam dla Maszy w końcu tego propala, Robert zostawi jutro na kociarni. Tylko tam są dwa rozmiary to sprawdź, który będzie się dla Maszy nadawał

Tweety

Post » Śro sty 12, 2011 21:43 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

gosikbaum pisze:za to w moim typie jak najbardziej, ale nie mam pozwolenia na trzeciego kota, a szkoda...

też żałuję ...

Tweety

Post » Śro sty 12, 2011 23:33 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:Namida, mam dla Maszy w końcu tego propala, Robert zostawi jutro na kociarni. Tylko tam są dwa rozmiary to sprawdź, który będzie się dla Maszy nadawał

OK, dzięki, jeśli chodzi o rozmiar, to Masza jest z każdym dniem coraz grubsza .. :roll:
Mam jeszcze pytanie: Krówek/Hymen ma ciemne kropki na nosku, które mi wyglądają na grzyba, czy jest na Kocimskiej coś czym to mogę smarować?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro sty 12, 2011 23:38 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

_namida_ pisze:
Tweety pisze:Namida, mam dla Maszy w końcu tego propala, Robert zostawi jutro na kociarni. Tylko tam są dwa rozmiary to sprawdź, który będzie się dla Maszy nadawał

OK, dzięki, jeśli chodzi o rozmiar, to Masza jest z każdym dniem coraz grubsza .. :roll:
Mam jeszcze pytanie: Krówek/Hymen ma ciemne kropki na nosku, które mi wyglądają na grzyba, czy jest na Kocimskiej coś czym to mogę smarować?

jest fungiderm w szufladzie z lekami. Mam nadzieję, że ona będzie chodzić w tej uprzęży.

Noemik, czy Ty przehandlowałaś te wszystkie koty? czy nadal masz więcej chętnych niż towaru? :wink:

Tweety

Post » Śro sty 12, 2011 23:48 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

raport z kocimskiej:

klara się mizia jak wariatka :1luvu:

lusi (demonka korniszońska) to nie żaden rex, tylko T-REX, mało mi ręki nie odgryzła jak ją miziałam, baranek, baranek, szczęście, mruczenie, HAPS! 8O

pyza jest przeboska. wtuliła mi się w łokieć, potem w szyję... :1luvu: okropnie gubi włosy, i ze stresu pojawia jej się bardzo widoczny łupież. no i w życiu nie widziałam tak wielkiego kota - to zdrowe jest...?

majeranek tłucze się z katią, i demoluje klatkę, norma.

katia dostaje napadów szału jak widzi pyzę, mało swojej klatki nie rozniosła 8O popełniłam błąd wzięcia jej na ręce do podania leków PO pyzie... burczenie, bunt, kłębek pazurów i zębów, rozdarła mi grube dżinsy, rozdziobała przypadkiem szramy od truskawki z dzisiaj ranka i spierniczyła za pralkę. ze smarowania dziąseł zrezygnowałam, wystarczy, że już udo mi pogryzła. czekam hipochondrycznie na pręgi odtężcowe 8O
rujka pannie przeszła, to się zrobiła zaczepna... to ona się tłucze z majerankiem właściwie, nie on z nią. burczy. i reakcja na pyzę... 8O
już się boję niedzielnego smarowania :roll:

na kotrumie wszystko wporzo. tylko czy mi się wydawało, że sezam miał pójść, a dalej tam jest...?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro sty 12, 2011 23:51 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocuria pisze:raport z kocimskiej:

klara się mizia jak wariatka :1luvu:

lusi (demonka korniszońska) to nie żaden rex, tylko T-REX, mało mi ręki nie odgryzła jak ją miziałam, baranek, baranek, szczęście, mruczenie, HAPS! 8O

pyza jest przeboska. wtuliła mi się w łokieć, potem w szyję... :1luvu: okropnie gubi włosy, i ze stresu pojawia jej się bardzo widoczny łupież. no i w życiu nie widziałam tak wielkiego kota - to zdrowe jest...?

majeranek tłucze się z katią, i demoluje klatkę, norma.

katia dostaje napadów szału jak widzi pyzę, mało swojej klatki nie rozniosła 8O popełniłam błąd wzięcia jej na ręce do podania leków PO pyzie... burczenie, bunt, kłębek pazurów i zębów, rozdarła mi grube dżinsy, rozdziobała przypadkiem szramy od truskawki z dzisiaj ranka i spierniczyła za pralkę. ze smarowania dziąseł zrezygnowałam, wystarczy, że już udo mi pogryzła. czekam hipochondrycznie na pręgi odtężcowe 8O
rujka pannie przeszła, to się zrobiła zaczepna... to ona się tłucze z majerankiem właściwie, nie on z nią. burczy. i reakcja na pyzę... 8O
już się boję niedzielnego smarowania :roll:

na kotrumie wszystko wporzo. tylko czy mi się wydawało, że sezam miał pójść, a dalej tam jest...?

Sezam idzie w piątek.

A Ty smarkata jesteś to powinnaś mieć jeszcze ważne szczepienia p/tężcowe, 10 lat są ważne

Tweety

Post » Czw sty 13, 2011 0:16 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

gosikbaum pisze:mi ona bardziej na cornisha wygląda niż na devona...

Jeżeli to devon , to nieudany.
I szata i głowa do doopy.

Ale i tak mi się podoba - jako okaz szczególny.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw sty 13, 2011 12:31 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Rudy Archimedes w domu.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw sty 13, 2011 16:02 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Akima pisze:Rudy Archimedes w domu.

ale nie w Bystrej, mam nadzieję?

Tweety

Post » Czw sty 13, 2011 17:29 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Rudy Nosek ma cukrzycę i początek niewydolności nerek. Przynajmniej z tydzień zostanie w szpitaliku.

Queen_ink, wetka zasugerowała jeszcze dzisiaj możliwość białaczki u Dziadka Mroza, przy przerzutach do rdzenia (kurcze, chyba nic nie mieszam :roll: ) pojawia się taki paraliż.

Dostałam sms'a: "dzisiaj jest dzień zakupów dla Frania, jaką suchą karmę lubi najbardziej ...itp"
Miłe :) Chłopak idzie jutro do domu, smutno będzie ...

Potwierdzona jest adopcja Apolonii u Irminy ale ona i tak nie była ogłaszana więc tylko informacyjnie. Jutro jedzie Sezam do Kasumi i mały Fiołek od p. Anety.

Potrzebna jedna osoba biegła w angielskim do przetłumaczenia krótkich opisów dla kotów do galerii na stronie GK. Dzisiaj wysyłam koty więc jak ktoś ma jeszcze coś do dodania, świeżo zrobione, to proszę. Możemy dać wszystkie szukające domów a te które fizycznie będą w GK to mam tylko zaznaczyć, że będą osobiście

Tweety

Post » Czw sty 13, 2011 17:40 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Obrazek
Pumcia ['] 13.01.2011
:cry:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

[poprzednia][następna]