H&M+L.Meo umarł. Proszę o zamknięcie wątku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 12, 2011 10:48 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Teraz wydaje mi się, że on po prostu dostał mocną premedykację: zsikał się w nocy na kołderkę (dobrze, że nie spaliśmy w pościeli). Jeszcze wieczorem poleciałam z nim na Rosoła i podałam kroplówkę. Ta kupa wylatująca to było to samo, co z nieopanowaniem sikania, bo rano znalazłam jego kupkę już w kuwecie. Próbowałam jeszcze rano na mokro przetrzeć mu dupencję, ale nie pozwalał za mocno. Dopominał się jedzenia - dałam, pawia nie było. Spałam jak zabita, stres widocznie i niedospanie wyszło. Na godz. 13,30 jadę na rozmowę kwalifikacyjną - a jestem nie do życia.
Lizio dostaje Linco z zaskoczenia - już dwa razy po moim przyjściu z pracy leżał w łazience (najcieplej) na koszu na brudną bieliznę - to ja go "sruuu...". Dziąsła już sa różowe, a nie czerwone.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro sty 12, 2011 11:04 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

kocurzyca41 pisze:Ty i tak dla mnie jesteś jak Herkules :mrgreen: .Faktycznie po tej parafinie może teraz się odetkał i są tego rezultaty.

Siłę ta Monika ma, faktycznie, niesamowitą 8O
Meosiek, miałeś przestać zdziwiać, bo Monia dostanie dyspensę na przetrzepanie futra ...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro sty 12, 2011 13:26 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Monia pojechała na rozmowę w sprawie pracy.
Trzymajmy mocno :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sty 12, 2011 14:06 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Za całokształt :ok: i żeby Moni starczyło sił na to wszystko :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro sty 12, 2011 17:14 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro sty 12, 2011 17:32 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Moniu, masz tysiąckrotne prawo być zmęczona. Wręcz podejrzewałabym, że jesteś jakimś kosmitą, gdybyś zmęczona nie była.
Cały czas podziwiam, że dajesz sobie radę z tym wszystkim, ja bym chyba umarła ze strachu.
Kciuki trzymam :ok: :ok: :ok:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro sty 12, 2011 18:15 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Kciuki za rozmowę :ok: :ok: :ok:

Kciuki za Meo :ok: :ok: :ok:

Kciuki za Monię :ok: :ok: :ok:

I za wszystko dobre inne też :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro sty 12, 2011 18:52 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro sty 12, 2011 19:28 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Za caloksztalt:

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro sty 12, 2011 19:40 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Monia, za rozmowe i dobra prace w efekcie :ok:
Za meosia to caly czas :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro sty 12, 2011 20:13 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Kochani, dzięki, dzięki wielkie :D . Już dziś Meo lepiej. Tylko zarasta mu się powoli ta wyszyta dziurka w szyjce, którą odcharkuje. Profesor powiedział, że byłoby dobrze, gdyby ta dziurka jak najdłużej była drożna. Pewnie chodzi o to, żeby spływająca ślina i śluz z drzewa oskrzelowego nie zalegał, bo zrobi się zapalenie płuc i będzie niedobrze. Tzn. ja tak myślę.

Rozmowa o pracę bardzo dobrze, tylko bez sensu w moim przypadku pół etatu - a taki jest wymiar czasu akurat na to stanowisko w tej firmie (i tak bym szukała na cały, więc urwałabym się im szybko, a w grę wchodzą 3-miesięczne szkolenia w Danii). Ale na prośbę rekrutujących pozwoliłam o odłożenie mojej aplikacji, i chyba zrobiłam dobre wrażenie, bo HR-ka powiedziała, gdyby się trafiło coś innego, to już biorą mnie bez żadnej rekrutacji. Panie powiedziały, że mam bardzo dobre kwalifikacje i bardzo im się podobałam i że szkoda. Ale ja za połowę pensji nie wyżyję, więc tak czy inaczej szukałabym dalej, czego na końcu rozmowy już nie ukrywałam, żeby ich nie oszukiwać. To był dobry trening.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro sty 12, 2011 20:41 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

A te pol etatu nie zadowoliloby cie na jakis czas chociaz? W sumie to lepiej niz w ogole nie miec pracy chyba :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro sty 12, 2011 20:55 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Ale tu chodzi o to, że firma nie chce brać osoby, która za niedługi czas zechce odejść do innej pracy.

Monia, będzie dobrze! :ok:

Erin

Post » Czw sty 13, 2011 10:41 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Dziś musimy powiększyć dziurkę tracheostomijną. Jest niedobrze, bo ta istniejąca zarasta i zaczyna się kłopot z oddechem, bo Meo nie ma jak odkrztusić spływającej śliny i się dusi.Próbowałam otwór Meonikowi poszerzyć, dziabam strzykawką, ale to za mało. Dziś jeszcze próbowałam dać mu odetchnąć przez rurkę (poprzednią) i poszerzyć, ale Meo bardzo drapie i gryzie. Profesor oddzwonił - ma czas tylko dzisiaj, potem trzeba by czekać do wtorku, bo jest zawalony i bardzo zajęty. Znowu brzuch ściśnięty, już naprawdę brakuje mi sił, do tego dochodzi nieustanny stres - dzień i noc.

Marcelibu

Post » Czw sty 13, 2011 10:48 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Trzymam bardzo mocno przez cały czas :ok: :ok: :ok:

Erin

[poprzednia][następna]