BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 09, 2011 15:45 Re: BORGIS BEZŁAPEK NIE MA CO JEŚĆ - ZAPALENIE DZIĄSEŁ POMÓŻCIE

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie sty 09, 2011 16:56 Re: BORGIS BEZŁAPEK NIE MA CO JEŚĆ - ZAPALENIE DZIĄSEŁ POMÓŻCIE

:ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie sty 09, 2011 19:33 Re: BORGIS BEZŁAPEK NIE MA CO JEŚĆ - ZAPALENIE DZIĄSEŁ POMÓŻCIE

Borgis wciąż czeka, aż pani która uratowała mu życie skontaktuje się z jego DT w sprawie przekazania informacji odnośnie kastracji, operacji usunięcia zębów i czyszczenia z kamienia nazębnego tych, które są zdrowe.
bo nawet nie wiem, czy Pani wie o konieczności przeprowadzenia tego ostatniego...

Bardzo jestem Pani wdzięczna w imieniu Borgisa i zapraszam w odwiedziny, adres podam osobiście - mój nr. 691 777 295 lub przez Anna Kubica

Niczego poza rozmową nie oczekuję, bo czego mogłabym oczekiwać :?:

Borgis oczekuje za to sposobności by na swój koci sposób podziękować :mrgreen:

A ja się zastanawiam, bo on z tego co wiem to nie był odrobaczany, czy powinnam się upomnieć u weta o coś? Czy czekamy z tym jak już będzie wszystko zagojone? :|

Jutro Borgis jedzie na test FeLV do gabinetu na P.O.W., bo wet prowadzący nie ma testów na stanie.
Dokładnie wyjaśniam, Borgis już tam był w czwartek, ale zużyte dwa testy w ogóle nie chciały się robić, za to wyszedł FIV negatywny. A ja tam swoje wiem, że wynik będzie negatywny. Musi :ok:

Więc nerwy jeszcze są, moje koty za to już załapały, że jak chcą pić, to do wanny/zlewu, a jak jeść, to muszą poczekać, aż Borgis znajdzie się w klatce...

Aaa i Borgis zjadł w nocy około 10 ziarenek suchej karmy od Anna Kubica, synek mu wrzucił :1luvu:
W ogóle to dziecko moje wszystkim dzieli się z Borgisem :1luvu:
najszczesliwsza

Post » Pon sty 10, 2011 11:19 Re: BORGIS BEZŁAPEK ZAPALENIE DZIĄSEŁ JUTRO TEST FELV

Dla Borgiska :ok: :ok:

tamiss

Post » Pon sty 10, 2011 18:40 Re: BORGIS BEZŁAPEK ZAPALENIE DZIĄSEŁ JUTRO TEST FELV

Borgis nie pojechał dziś na test FeLV, bo mieliśmy dużo jeżdżenia w związku z chorobą teściowej :cry: :crying:

PRZEPRASZAM
najszczesliwsza

Post » Pon sty 10, 2011 20:59 Re: BORGIS BEZŁAPEK ZAPALENIE DZIĄSEŁ JUTRO TEST FELV

Jutro idę do weta który operował umówić zabieg zdjęcie szwów i kastracji i porządków w paszczy na czwartek - 14 dni od zabiegu, tak, jak wstępnie było ustalone, a ja przełożyłam na poniedziałek 17-tego.

Borgisek zaczął znaczyć teren :evil: :surprise:

Aromat taki, że pralka nie daje rady...

Potrzebne będą pieniądze na pokrycie kosztów zabiegu jeśli Borgis będzie miał usuwane zęby i czyszczoną paszczę...

W moim podpisie jest bazarek, ja naprawdę nie mam możliwości zapłacić z własnej kieszeni, w tym miesiącu jest nam tak ciężko, że brakło na podstawowe rzeczy :crying: :strach:
Nie tylko kocie, ale ludzkie, dziecięce...

Z dobrych wieści o Borgisie - sam porusza się po mieszkaniu, nad jedzeniem trzeba go pilnować, ale sam idzie do kuwety, już się nie boi, kuśtyka sobie pomału...
Z kuwetkowaniem ma mały problem, osikuje sobie łapkę która mu się ostała, wycieram chusteczkami dla niemowląt, pretensji nie ma... A zauważyłam mokre ślady prawie na nich orła wywijąjąc... :twisted:
najszczesliwsza

Post » Wto sty 11, 2011 19:01 Re: BORGIS BEZŁAPEK ZAPALENIE DZIĄSEŁ JUTRO TEST FELV

Szkoda, że nikt tu nie zagląda, Borgisowi jest przykro i schował się pod kanapę...
najszczesliwsza

Post » Wto sty 11, 2011 19:06 Re: BORGIS BEZŁAPEK ZAPALENIE DZIĄSEŁ JUTRO TEST FELV

Ależ zagląda!

tamiss

Post » Wto sty 11, 2011 20:35 Re: BORGIS BEZŁAPEK ZAPALENIE DZIĄSEŁ JUTRO TEST FELV

Ależ, zagląda!
Ja zaglądam codziennie, bo kocham bezłapki!

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Wto sty 11, 2011 21:04 Re: BORGIS BEZŁAPEK ZAPALENIE DZIĄSEŁ JUTRO TEST FELV

I ja zaglądam do Borgisa.
Czekam na negatywny wynik testu.
I trzymam kciuki za Niego!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto sty 11, 2011 21:18 Re: BORGIS BEZŁAPEK ZAPALENIE DZIĄSEŁ JUTRO TEST FELV

:ok: za domek Borgisa
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Wto sty 11, 2011 21:55 Re: BORGIS BEZŁAPEK ZAPALENIE DZIĄSEŁ JUTRO TEST FELV

najszczesliwsza pisze:
Z dobrych wieści o Borgisie - sam porusza się po mieszkaniu, nad jedzeniem trzeba go pilnować, ale sam idzie do kuwety, już się nie boi, kuśtyka sobie pomału...
Z kuwetkowaniem ma mały problem, osikuje sobie łapkę która mu się ostała, wycieram chusteczkami dla niemowląt, pretensji nie ma... A zauważyłam mokre ślady prawie na nich orła wywijąjąc... :twisted:

Kibicuję koteczkowi z całego serca :ok:

Sama przygarnęła koteńka po amputacji nóżki.
Doskonale sobie radzi i o niepełnosprawności nie może być mowy :spin2:
Śmieję się, że jest chyba najsprawniejszy z całej mojej kociej gromadki.
A już na pewno pierwszy w wyścigu do lodówki :ryk:

Borgisku, będzie dobrze :ok:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Wto sty 11, 2011 22:03 Re: BORGIS BEZŁAPEK ZAPALENIE DZIĄSEŁ JUTRO TEST FELV

Rozliczenie z tych 50 zł wpłaconych na jedzonko dla Borgisa

Obrazek
najszczesliwsza

Post » Wto sty 11, 2011 22:03 Re: BORGIS BEZŁAPEK ZAPALENIE DZIĄSEŁ JUTRO TEST FELV

WYNIK TESTÓW I WPIS W KSIĄŻECZKĘ ZDROWIA BORGISA

Obrazek
najszczesliwsza

Post » Śro sty 12, 2011 1:06 Re: BORGIS BEZŁAPEK W CZWARTEK OPERACJA BRAK FUNDUSZY

w pewnych sprawach lubimy wyniki ujemne :ok:
(jak chwycę chwilę wolną, to podeślę tą resztę z piecykowego bazarku.. :oops: )
:ok:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

[poprzednia][następna]