Borgis wciąż czeka, aż pani która uratowała mu życie skontaktuje się z jego DT w sprawie przekazania informacji odnośnie kastracji, operacji usunięcia zębów i czyszczenia z kamienia nazębnego tych, które są zdrowe.
bo nawet nie wiem, czy Pani wie o konieczności przeprowadzenia tego ostatniego...
Bardzo jestem Pani wdzięczna w imieniu Borgisa i zapraszam w odwiedziny, adres podam osobiście - mój nr. 691 777 295 lub przez Anna Kubica
Niczego poza rozmową nie oczekuję, bo czego mogłabym oczekiwać
Borgis oczekuje za to sposobności by na swój koci sposób podziękować
A ja się zastanawiam, bo on z tego co wiem to nie był odrobaczany, czy powinnam się upomnieć u weta o coś? Czy czekamy z tym jak już będzie wszystko zagojone?
Jutro Borgis jedzie na test FeLV do gabinetu na P.O.W., bo wet prowadzący nie ma testów na stanie.
Dokładnie wyjaśniam, Borgis już tam był w czwartek, ale zużyte dwa testy w ogóle nie chciały się robić, za to wyszedł FIV negatywny. A ja tam swoje wiem, że wynik będzie negatywny. Musi
Więc nerwy jeszcze są, moje koty za to już załapały, że jak chcą pić, to do wanny/zlewu, a jak jeść, to muszą poczekać, aż Borgis znajdzie się w klatce...
Aaa i Borgis zjadł w nocy około 10 ziarenek suchej karmy od Anna Kubica, synek mu wrzucił
W ogóle to dziecko moje wszystkim dzieli się z Borgisem