CoolCaty pisze:puss pisze:posłuchajcie, czy została podjęta decyzja o podjęciu kroków prawnych w stosunku do byłej opiekunki?
tak
Teraz to jest najistotniejsze.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:puss pisze:posłuchajcie, czy została podjęta decyzja o podjęciu kroków prawnych w stosunku do byłej opiekunki?
tak
Shirin pisze:sylss pisze:Kurcze jak się widzi ,co się dzieje wkoło nie można pozostać obojętnym....Sama mam 2 koty w domu,w tym jednego z Fundacjii Felis:) No i ciagle dokarmiam jakies w garażu:) No i zdarzyło nam się z p.Kasią z Felisa łowić koty na sterylkę i odłowić również maluszki,które maja teraz domki:)))) A ostatnio uratowałysmy Czopka ,który przybłąkał się do mojej pracy z zerwaną skóra z całego brzuszka...Teraz Czopek juz jest wygojony i szuka najlepszego pod słońcem domku:)
Czyżbyś była z Lublina??? Zakładam, że tak, jeśli piszesz o Fundacji FelisPodaj więcej namiarów na kicia, spróbuję rozejrzeć się za jakimś porządnym domem dla niego, opcjonalnie mogę wywiesić ogłoszenie w swoim lokalu, może ktoś fajny się trafi.
Shirin pisze:
Co do tego babska - jesteśmy winni Pelasi co najmniej kroki prawne. Należałoby sprawę nagłośnić gdzie się da, tak, żeby menda jedna nie mogła się nigdzie pokazać bez worka na głowie. Nie dopuśćmy do tego, by w męczarniach odchodziły kolejne Pelasie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 108 gości