Nim będzie za późnoSchŁódź. Psysio- zły kot?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 11, 2011 20:43 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

CoolCaty pisze:
puss pisze:posłuchajcie, czy została podjęta decyzja o podjęciu kroków prawnych w stosunku do byłej opiekunki?

tak

Teraz to jest najistotniejsze.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto sty 11, 2011 20:53 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

Śpij spokojnie malutka koteńko :cry:
Tak wiele dobrych duszyczek tu zagląda, a możeby umieścić w tym wątku Adasia z przekrzywioną główką?
On też bardzo potrzebuje pomocy. :oops:

mariolatro

Od: Pon wrz 21, 2009 20:40

Post » Wto sty 11, 2011 20:58 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

Pelasiu, koteńko maleńka [*][*]

Czytałam wątek i miałam taką nadzieję, że będziesz zdrowa i poznasz w swoim życiu jeszcze prawdziwą miłość, ale nie dane ci było... :placz:
Bądź szczęśliwa po drugie stronie tęczy, tam nie ma podłych pseudoludzi...

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto sty 11, 2011 21:05 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

Tak bardzo mi przykro, biedna ta koteńka, nie miała szczęścia na dobry dom. MIałam nadzieję że jednak jej sie uda i zazna miłosci w dobrym domu.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Wto sty 11, 2011 21:09 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
Właśnie weszłam do domu i pierwszą czynnością było zajrzenie w wątek... przeczytałam i serce mi pęka, płaczemy z mamą obie, ona przynajmniej nie widziała tych potwornych zdjęć, które ciągle mi stoją przed oczyma. Biedulka mała, oby w następnym życiu zaznała tyle dobroci i miłości, ile tylko się da.

Co do tego babska - jesteśmy winni Pelasi co najmniej kroki prawne. Należałoby sprawę nagłośnić gdzie się da, tak, żeby menda jedna nie mogła się nigdzie pokazać bez worka na głowie. Nie dopuśćmy do tego, by w męczarniach odchodziły kolejne Pelasie...
Właśnie doszłam do wniosku, że szczytem miłości człowieka do kota jest to, że gdy kot obsika Ci nowe fioletowe rajstopy, zaczynasz się z tego śmiać :)

Shirin

Od: Wto sty 11, 2011 11:59

Post » Wto sty 11, 2011 21:13 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

Pelasiu tak mi przykro :cry: kochana koteńko teraz już nic nie boli...

A pseudowłaścicielce, życzę aby gdzieś kiedyś w ciemnej uliczce ktoś ją potraktowal okrutnie...
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Wto sty 11, 2011 21:23 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

Shirin pisze:
sylss pisze:Kurcze jak się widzi ,co się dzieje wkoło nie można pozostać obojętnym....Sama mam 2 koty w domu,w tym jednego z Fundacjii Felis:) No i ciagle dokarmiam jakies w garażu:) No i zdarzyło nam się z p.Kasią z Felisa łowić koty na sterylkę i odłowić również maluszki,które maja teraz domki:)))) A ostatnio uratowałysmy Czopka ,który przybłąkał się do mojej pracy z zerwaną skóra z całego brzuszka...Teraz Czopek juz jest wygojony i szuka najlepszego pod słońcem domku:)

Czyżbyś była z Lublina??? Zakładam, że tak, jeśli piszesz o Fundacji Felis :) Podaj więcej namiarów na kicia, spróbuję rozejrzeć się za jakimś porządnym domem dla niego, opcjonalnie mogę wywiesić ogłoszenie w swoim lokalu, może ktoś fajny się trafi.

Tak jestem z Lublina a Czopek jest na stronie Fundacjii Felis,i na Facebooku u mnie i u Felis:) To cudowny ok 2-3 letni czarny kot,który bez grymasu znosił codzienne wizyty u wetki,kroplówki,odciąganie ropy z drenów....a trwało to prawie miesiąc... ogólnie anioł nie kot:)

sylss

Od: Pon sty 10, 2011 9:27

Post » Wto sty 11, 2011 21:27 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

to straszne Ci "ludzie" ......życzę im tego samego żeby cierpieli bez pomocy bez pomocnej dłoni ......Dobranoc Kociu
Obrazek

krzsztof

Od: Nie wrz 27, 2009 15:43

Post » Wto sty 11, 2011 21:30 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

Pelasiu, bądź szczęśliwa koteńko........[']

Liczyłam, że się uda. Ale wiem, że przynajmniej już nie cierpisz, już nic cię nie boli.

Ostatnio zawsze jest za późno. Czyżby w Nowym Roku zegarki zaczęły chodzić inaczej?
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Wto sty 11, 2011 21:36 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

Jakis zly jest ten Nowy Rok... Juz 2 koty odeszly, choc otrzymaly pomoc...

Ten potwor, co skrzywdzil Pelasie nie zasluzyl na miano czlowieka. POTWOR!
Moje koty: Shona, Jlo, Toffi [*]

Lavanya

Od: Wto gru 14, 2010 22:04

Post » Wto sty 11, 2011 21:40 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

[*] :cry:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto sty 11, 2011 21:42 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

Shirin pisze:
Co do tego babska - jesteśmy winni Pelasi co najmniej kroki prawne. Należałoby sprawę nagłośnić gdzie się da, tak, żeby menda jedna nie mogła się nigdzie pokazać bez worka na głowie. Nie dopuśćmy do tego, by w męczarniach odchodziły kolejne Pelasie...

Zgadzam się w 100% :ok:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Wto sty 11, 2011 21:44 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

Biedne maleństwo ... śpij spokojnie Pelasiu [*]
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto sty 11, 2011 21:44 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

Pelasiu[*]
Wziela cie ze schroniska po to, zeby cie usmiercic :evil: Dlaczego ziemia nosi takich potworow :crying: :crying: :crying:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto sty 11, 2011 21:59 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...

Sylss, już znalazłam namiary na Czopka a stronie Felisa i podałam dalej na FB, widzę, że i znajomi poudostępniali niektórzy. Piękny kot z niego, jak patrzę na te wszystkie bidy, wzięłabym choć jedną gdyby tylko Sheeshka pozwoliła :( Postaram się sklecić z tych info jakieś sensowne ogłoszenie i zawiesić na dniach. Pelasia, mała biedulka zrobiła coś bardzo dobrego - wiele osób, które wcześniej nie wydawały mi się specjalnie przekonane do kotów, naprawdę ruszyło sumienie, zaskoczył mnie odzew wśród znajomych, którzy poudostępniali linki, zainteresowali się aukcją na allegro... oby to wszystko nie było jednorazowym zrywem...
Właśnie doszłam do wniosku, że szczytem miłości człowieka do kota jest to, że gdy kot obsika Ci nowe fioletowe rajstopy, zaczynasz się z tego śmiać :)

Shirin

Od: Wto sty 11, 2011 11:59

[poprzednia][następna]