dzisiaj pierwszy raz udało się Bajci brzuszek pomiziać

nu sukces

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:
Danusia gratuluje![]()
trawa11 pisze:Ciepła pisze:
Danusia gratuluje![]()
chcialam to nawet na fotce uwiecznić, ale nie pozwoliła. jak mnie zobaczyła z tym aparatem to od razu usiadła i po mizianiu
. Jednak jak potem aparat odłożyłam, to znowu dala sie miziać. No nie wiem ,widocznie ma zle skojarzenia, czy co
Ciepła pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:
Danusia gratuluje![]()
chcialam to nawet na fotce uwiecznić, ale nie pozwoliła. jak mnie zobaczyła z tym aparatem to od razu usiadła i po mizianiu
. Jednak jak potem aparat odłożyłam, to znowu dala sie miziać. No nie wiem ,widocznie ma zle skojarzenia, czy co
Danusia Agatka tez nie daje brzuszka do miziania do zdjecia..
tak wogole to tylko czasami go wystawia,a nie daj boze dotknac kikutka..po zabawie..
moś pisze:nu sukces![]()
![]()
trawa11 pisze:moś pisze:nu sukces![]()
![]()
Brawo Bajcia, brawo trawka- dwa sukcesy: pokazanie i pomyzianie![]()
Danusia Agatka tez nie daje brzuszka do miziania do zdjecia..
tak wogole to tylko czasami go wystawia,a nie daj boze dotknac kikutka..po zabawie..
o dziwo, moje nie reagują wcale ,gdy im kikutki dotykam. no ,a czasem trzeba dotknąć ,aby sprawdzić ,czy cos tam sie nie dzieje. Kiedyś Bazylowi tak dziwnie kikutek sie zaróżowił, wetka nas postraszyła ,ze trzeba bedzie go podciąc , gdyby sie coś dzialo. Ale naszczęscie do tego nie doszlo
. Widać tylko ,ze na samym dole mu futrem nie zarosło ,czasem daje to odgłos ,gdy się na nim podpiera na twardej powierzchni.
Ciepła pisze:
Agata jest wyczulona na swojego kikutka,ale i tak go dotykam..tam ponoc cos zostalo wiecej niz staw..ladnie to zaroslo futerkem,ale jest wyczulone..
Agata jest wyczulona na swojego kikutka,ale i tak go dotykam..tam ponoc cos zostalo wiecej niz staw..ladnie to zaroslo futerkem,ale jest wyczulone..
Nie ma sie co dziwić, w końcu to koty po przejściach, maja prawo się bać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul, Paula05 i 94 gości