dzidzia pisze:W Sopocie na dworzu jest 3 mczy kociak z mamusią. Pręgusek, podobno bardzo ładny, z tych pręgusków szlachetniejszych. Zdrowy. Karmicielka idzie do szpitala i szuka domu dla kociaka. trezba go trochę zsocjalizować. Jego braciszek jest syjamkowaty i juz znalazł dom.
Czy ktoś ma jakieś wolne miejsce????
po serii stresów które nam zafundowała, je , mizia się, kuwetkuje- mi kamień spadł z serca
a kochani jej nowi opiekunowie nie chcą zwrotu kosztów- zafundowali jej leczenie za 350 zł 

Marlon pisze:Czy wszyscy już wysłali listę tymczasów Sabinie?
Co powiecie na spotkanie 16 stycznia?
Hańka pisze:Nie wiem, jak mogłabym pomócWysłałam maila do jednej przyjaciółki, może i tu ktos zna amatorów pięknych szylkretek? http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 61101.html
Marea pisze:Hańka pisze:Nie wiem, jak mogłabym pomócWysłałam maila do jednej przyjaciółki, może i tu ktos zna amatorów pięknych szylkretek? http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 61101.html
Photos by Marea, ogloszenie by Maria_Kania![]()
Hańka pisze:A skąd ja to, biedny żuczek, mam wiedzieć?
Marea pisze:Hańka pisze:A skąd ja to, biedny żuczek, mam wiedzieć?
![]()
No, nie mozesz
Tyle kocich bid wszedzie wkolo ze psymizmem napawa mnie zakladanie kolejnych watkow na forum, na ktore i tak odzewu brak...
Kicia jest bardzo kochana, miziala sie do mnie, mozna ja nosic na raczkach, wziela sie znikad, przyszla na balkon...Pani Hania mieszka na Zaspie, okolica Zwirki i Wigury, ma kilkanascie kotow w domu, wiekszosc wychodzace, pol dzikie, nieadopcyjne juz starsze wiekiem, sama ledwo daje rade je utrzymac, pomagamy jej z Maria...dokarmia takze koty podworkowe, sterylizuje...Karmi zazwyczaj najtansza karma...i te domowe i podworkowe...
Nie wiadomo czy kicia jest wysterylizowana czy nie, czy domowa, czy podworkowa, ma jakby naciete ucho, ale ciezko okreslic czy to po sterylce, przydaloby sie usg, ale to koszta, na ktore Pani Hani nie stac...
Zrobilam ogloszenia, i liczymy ze znajdzie sie ktos kto da kici domek albo choc zainteresuje sie jej losem....
Hańka pisze:Marea pisze:Hańka pisze:A skąd ja to, biedny żuczek, mam wiedzieć?
![]()
No, nie mozesz
Tyle kocich bid wszedzie wkolo ze psymizmem napawa mnie zakladanie kolejnych watkow na forum, na ktore i tak odzewu brak...
Eee, czy na pewno piszesz o kotce z tego ogłoszenia? Tam jest mowa o kotce kupionej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości