Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Marysiu, zdrowiej!![]()
![]()
Wczoraj byłam przez chwilę w 'dziupli', jak tam jest miło, przytulnie, spokojnie... Koty zrelaksowane, zadowolone, aż im się te słodkie pyszczki śmiały. Sonia jak królowa na łóżku... Miluś to cudeńko! Reszta też oczywiście, wszystkie są słodkie, ale najsłodszy jest Marysin osobisty Michał. Zawsze kilka buziaków musi dać.
mawin pisze:Mar9 za Twoje zdrówko![]()
![]()
![]()
Wyślij mi prosze na pw numer konta a wieczorkiem jakieś groszę przeleję na rudzkie kociaki.
Super że z ich zdrówkiem coraz lepiej, widać jak dużo daje opieka domowaw schronisku pewnie by się rozłożyły.
oby tylko łapka Soni się zagoiła i przestała ją boleć.
justyna8585 pisze:Tak tylko pobieżnie poczytałam...
Kocurek będzie miał domek? mogę go ściągnąć z ogłoszeń już?
mar9 pisze:zrobiłam sobie długi weekend i mogłam napaść oczy kotutami, to naprawdę jakaś magia, one praktycznie od razu poczuły się U SIEBIE, a ja tak uwielbiam patrzeć na ich zadowolone mordki, wyciągnięte na całą długość ciałka, brzusiem do góry i tak właściwie to współczuję tym, którzy nie mogą czy nie chcą mieć takich widoków we własnych ścianach
![]()
a już możliwości wtulenia się w ciepłe, mięciutkie i rozmruczane futerko nie da się porównać z innymi przyjemnościami![]()
![]()
![]()
anita5 pisze:mar9 pisze:zrobiłam sobie długi weekend i mogłam napaść oczy kotutami, to naprawdę jakaś magia, one praktycznie od razu poczuły się U SIEBIE, a ja tak uwielbiam patrzeć na ich zadowolone mordki, wyciągnięte na całą długość ciałka, brzusiem do góry i tak właściwie to współczuję tym, którzy nie mogą czy nie chcą mieć takich widoków we własnych ścianach
![]()
a już możliwości wtulenia się w ciepłe, mięciutkie i rozmruczane futerko nie da się porównać z innymi przyjemnościami![]()
![]()
![]()
Dokładnie!
Zdrowie lepiej?
mar9 pisze:Amanda_0net pisze:Ciepłe mleczko z masełkiem, miodem i czosnkiem
![]()
![]()
fuuuuj, to pomaga?
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 171 gości