a chciałam jeszcze powiedziec, że Karolinka pięknie zapozowała do zdjęcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:hehe
a chciałam jeszcze powiedziec, że Karolinka pięknie zapozowała do zdjęciaszyjkę wyciągnęła jak modelka
Ja-Ba pisze:Ja Felka i Okruszkę muszę systematycznie "podmywać" czyli wycierać husteczkami dla niemowląt. Mają długie futro przy ujściu cewki moczowej i mocz się im tam osadza. Na dokladkę są grubasami i mają problem z robieniem toalety.
Czasem mają problemy z pęcherzem ale nie zauważyłam zależności.
Mocz na wszelki wypadek złapać - jak najbardziej
JaEwka pisze:Edyta to hipochondryczka... ale taka od kotów![]()
cynamon i wanilia pisze:Gibutkowa, a nie zrobiłabyś bransoletki dla babci na Dzień Babci w ramach bazarku jakiegoś? babcia ma konkretne oczekiwania, które mogę na pw opisać, jeśli byłabyś zainteresowana
Gibutkowa pisze:Wczoraj nie złapałam a dziś zdycham po imprezie i chyba mnie też przewiało i jeszcze okres także trzy w jednym. Grzeję się w łóżku z książeczką i nie złapałam Miecia w kuwecie. Z resztą Ciulski ze mną w łóżku śpi
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Wczoraj nie złapałam a dziś zdycham po imprezie i chyba mnie też przewiało i jeszcze okres także trzy w jednym. Grzeję się w łóżku z książeczką i nie złapałam Miecia w kuwecie. Z resztą Ciulski ze mną w łóżku śpi
Oj Edyta coś ta twoja głowa ostatnio zawodzi![]()
Ja tam nawet kaca nie miałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości