P-ń dom na sprz.-Łaciak- dziś jedzie do DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 14:11 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

Nie ma :cry:
Zabrakło jednego dnia ... tylko jeden dzień dzielił ją od wyczekanego domku :cry:

Kiciu, gdzie jesteś???????
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob sty 08, 2011 14:13 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

Kiciu wracajjjjjjjjjjjjjjj :(
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Sob sty 08, 2011 14:50 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

A jedzonko znika ze szklarni ? żadnych śladów jej obecności ?

Niech to szlag ...... :cry:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Sob sty 08, 2011 15:55 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

Byłam przed chwilą znów - jedzonko nietknięte ...
Trochę znika, ale jeszcze Łaciak przychodzi przecież.
Pojadę jeszcze o 18.
Zaczynam tracić nadzieję :(
Tak długo czekała ...
Obrazek

Avian

Post » Sob sty 08, 2011 20:31 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

Wieczorem miseczka była pusta, ale to pewnie Łaciak ....

Też czuję, ze będę miała problem ze złapaniem go.
Myślę nad klatką-łapką. Tylko pytanie, czy dobrze myślę?
Bo chodzi o to, że on przychodzi o dowolnych porach, a ja tam jestem dwa razy dziennie ... I tak sobie pomyślałam, żeby zostawić jedzonko w tej klatce koło południa i po paru godzinach pojechać zobaczyć, czy "ktoś" się skusił.
Myślicie, ze taki plan wypali? Czy kocio nie rozniesie tej klatki, jak będzie musiał w niej posiedzieć parę godzin? Czy sobie nie otworzy przede wszystkim, bo drugi raz nie wejdzie, to mądry kocur.

Swoją drogą, pytanie, czy w ogóle wejdzie do klatki :roll:
Najlepiej jakby ktoś tam siedział cały czas i czekał na niego, ale to ciężkie do zrealizowania :?
Obrazek

Avian

Post » Sob sty 08, 2011 22:51 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

Niestety nie znam odpowiedzi na to pytanie, ale mam nadzieję, że sie uda cokolwiek wymyślisz - za kotki :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Nie sty 09, 2011 12:15 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

Zastanawiałam sie, jak złapać Łaciak, a on zrobił mi niespodziankę - dzisiaj rano pojawił się akurat jak przyszłam i grzecznie sam wszedł do domu 8)
Już go nie wypuszczę - zabieram go dziś do klatki do siebie, będzie czekał na dom u mnie 8)

Kici nie ma ... mama jutro chce obejść sąsiadów i poprosić o przejrzenie garaży i szopek ...

Łaciak z dzisiaj, śliczny jak zawsze :D
Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Nie sty 09, 2011 16:34 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

Mocne kciuki za znalezienie się kici . :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Nie sty 09, 2011 17:33 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

Śliczny kotecek :1luvu:

Kicia do Izy ale już :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Nie sty 09, 2011 18:18 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

Łaciak już u mnie, ufff, tego się nie spodziewałam - poszło łatwo.
Ciekawe, czy pozna Rudą Mendę - znali się przez 3 lata i niekoniecznie lubili ;)

Teraz tylko Kicia została w na starych śmieciach .... tylko gdzie ona???
Będę jeździć, zostawiać jedzenie i czekać ...
Obrazek

Avian

Post » Nie sty 09, 2011 19:17 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

Śliczny Łaciak i nieco zdziwiony :D :kotek:

Kciuki trzymam za Kicię :ok: mocne i nieustające :ok: :kotek:

kwinta

Post » Pon sty 10, 2011 9:03 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

Kiciu, gdzie jesteś...
trzymam mocno za szybki powrót :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Pon sty 10, 2011 17:51 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

JEST !!!
Jest Kicia :D
... tylko domek już wziął innego kota :roll:
No ale widocznie tak miało być.

Dzisiaj mama poszła do sąsiadów poprosić, zeby zajrzeli do garaży i szop, jestem pewna, że właśnie to pomogło.
Pojechałam po pracy - Kicia już czekała przy furtce :D
Strasznie się cieszyła, biegiem zaprowadziła mnie pod drzwi, wbiegła do domu i zaczęła sie tarzać na dywanie :lol:
Nie wiedziała, ze szczęścia co najpierw robić - jeść, tulić się do mnie czy biegać po domu :D
Zostawiłam ją do jutra w domu z jedzonkiem, niech odpocznie w normalnych warunkach.
Uspokoiłam ją przy okazji, że jej "chłopak" Łaciak jest bezpieczny u mnie ;)

Łatucha grzecznie śpi w budce w klatce - jakby kota nie było 8) Zażera się dobrym suchym i odpoczywa :D
W nocy trochę popłakał, pewnie mu się zatęskniło - ale jak do niego zwlokłam się z łóżka, okazało sie, że gaduli przez sen :lol: Dzisiaj nawet trochę piórkiem się pobawił :D Ma mięciutkie futerko, kochany mój Łaciak ... nareszcie bezpieczny :1luvu:
Obrazek

Avian

Post » Pon sty 10, 2011 19:10 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

:dance: :dance2: :dance: :dance2:

Iza - jak ja się cieszę :D bardzo, bardzo się cieszę :piwa: :)

Niech Kicia się wyśpi w babcinym łóżeczku, naje do syta i nacieszy z powrotu na swoje podwórko.

Hurra !! :kotek: :D

kwinta

Post » Pon sty 10, 2011 19:10 Re: P-ń/Luboń dom na sprzedaż - Kicia Bezogonka bez domu :( s.10

Avian pisze:JEST !!!
Jest Kicia :D
... tylko domek już wziął innego kota :roll:
No ale widocznie tak miało być.

Dzisiaj mama poszła do sąsiadów poprosić, zeby zajrzeli do garaży i szop, jestem pewna, że właśnie to pomogło.
Pojechałam po pracy - Kicia już czekała przy furtce :D
Strasznie się cieszyła, biegiem zaprowadziła mnie pod drzwi, wbiegła do domu i zaczęła sie tarzać na dywanie :lol:
Nie wiedziała, ze szczęścia co najpierw robić - jeść, tulić się do mnie czy biegać po domu :D
Zostawiłam ją do jutra w domu z jedzonkiem, niech odpocznie w normalnych warunkach.
Uspokoiłam ją przy okazji, że jej "chłopak" Łaciak jest bezpieczny u mnie ;)

Łatucha grzecznie śpi w budce w klatce - jakby kota nie było 8) Zażera się dobrym suchym i odpoczywa :D
W nocy trochę popłakał, pewnie mu się zatęskniło - ale jak do niego zwlokłam się z łóżka, okazało sie, że gaduli przez sen :lol: Dzisiaj nawet trochę piórkiem się pobawił :D Ma mięciutkie futerko, kochany mój Łaciak ... nareszcie bezpieczny :1luvu:

Jessoo, jak się cieszę :D
Iza, wyobrażam sobie, jak Tobie spadł kamień z serca.
Łatucha, trzymaj się.
Iza jesteś, no.... Nie będę się roztkliwiać 8)
Ty wiesz.
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

[poprzednia][następna]