Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 09, 2011 16:21 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Pepperek pojechał. Prosimy o kciuki za aklimatyzację :ok: i oczywiście czekamy na wieści od Pepperka :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Nie sty 09, 2011 16:30 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

fiona.22 pisze:Pepperek pojechał. Prosimy o kciuki za aklimatyzację :ok: i oczywiście czekamy na wieści od Pepperka :mrgreen:

Na same dobre wieści :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie sty 09, 2011 18:17 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro sty 12, 2011 16:27 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Mam wieści z domku Peppera :) Kocurek początkowo był bardzo przestraszony, a najbardziej bał się... telewizora 8O Robi jednak szybkie postępy, wczoraj nawet pierwszy raz do niego podszedł ;)

Więcej informacji ma być w mailu, ale to już nie do mnie - albo do Niteczki, albo do Fiony.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Śro sty 12, 2011 17:01 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

:D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw sty 13, 2011 12:39 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Tak trzymaj Pepper!!! :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw sty 13, 2011 12:56 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Witam serdecznie:)
Jestem nowa, dopiero wczoraj przeczytałam z chłopakiem cały ten wątek i się popłakałam czytając ile osób było zaangazowanych, by pomóc tym kociakom:'( W zasadzie, to chciałam Wam Wszystkim podziękować za to, co robicie, bo niektórym pseudoludziskom w głowie pewnie się nie mieści, by ratować tak chore kociaki:( Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła pomóc i ja... A dziękuję, bo dzięki Wam ma teraz w domku urocze kocisko, które dobrze znacie - Pepperka:)
Był bardzo zestresowany, ale dzis już jest prawie normalnie, ma jeszcze małe opory by swobodnie wejśc do dużego pokoju, bo boi sie nadal włączonego TV (może nie podobają mu się te wielkie głowy;)) ale myślę, że to tylko kwestia czasu, bo wczoraj nie odstępował włączonej pralki na krok - nawet podczas wirowania - z ciekawością oglądał krecące się w kółko pranie:))) Wogóle bardzo upodobał sobie łazienkę no i tą nieszczęsną pralkę, wchodzi do bębna i śpi, a wychodzi tylko jak się pojawiam, bo straszny pieszczoch z niego- wiecznie chce głaskania i masaży :DDD...
Mam nadzieję, że pozostała dwójka też znajdzie fajne domki, bo to bardzo fajne ciciuchy:))) Pozdrawiam serdecznie
p.s. jak wkońcu dojdę jak tu wstawić fotkę, to wkleję Pepperka w nowym domku

inka2511

Od: Śro sty 12, 2011 21:32

Post » Czw sty 13, 2011 13:43 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Inka, serdecznie witamy na forum :lol: Miło będzie pogawędzić nie tylko mailowo :ok: Jeśli nie wiesz jak wkleić zdjęcie, wejdź na www.imageshack.us i kliknij Browse. Wyświetli Ci się spis Twoich katalogów - wybierz zdjęcie i kliknij Wstaw. Możesz kilka zdjęć od razu. Potem kliknij Reside i wybierz websites and e-mails. Na koniec kliknij upload i link który Ci się pojawi skopiuj do posta. Podświetl go i znajdź nad polem tekstowym posta ikonkę Img. Kliknij i wyślij posta :ok: Powodzenia.

Albo przyślij zdjęcia mnie - znasz mail- ja wstawię :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw sty 13, 2011 15:31 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Pepper - w nowym domku, dzień 4 :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

inka2511

Post » Czw sty 13, 2011 18:29 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Inka witamy na wątku Radlinków :kotek:
Bardzo dziękuje za relacje i nie ukrywam, że po ostatnich zdarzeniach z próbą przeniesienia do dt nie spodziewałam się aż tak dobrych wieści :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Czw sty 13, 2011 19:16 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Ja również witam :) I powiem, że miałem podobne obawy jak Fiona ;) A tu proszę, aklimatyzacja idzie pełną parą :piwa:
Obrazek

Gem

Post » Czw sty 13, 2011 19:31 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Mam nadzieję, że jeszcze 2-3 dni i bedzie super :) Ma jeszcze opory, żeby wejść do salonu, a głównie żeby podejść do telewizora :) Wieczorkiem dostaje kociokwiku i szaleje na całego :D Dziś już biega jak oszalały maltretując przy tym małego pluszowego pieska i wydając w tym szaleństwie dziwne odgłosy :D
Oby wszystkie biedne ciciuchy i piechy miały wkońcu swój domek :(

inka2511

Post » Czw sty 13, 2011 23:09 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Serdecznie witam Was na forum ! Bardzo chętnie będę czytała wszelkie relacje ze wspólnego życia, nawet próbowałam powiększać zdjęcia Pepperka i szukałam podobieństwa do naszego kicia :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt sty 14, 2011 0:02 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

Ale on jest piękny :1luvu:

Jak się ma reszta? Dług urósł?

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Pt sty 14, 2011 16:16 Re: Kociaki z Radlina-pilnie DT/DS dla Willow i Śnieżka !

zerduszko pisze:Ale on jest piękny :1luvu:

Jak się ma reszta? Dług urósł?

Dług do 2 grudnia to około 2 tysiące. Od 2 grudnia za hotelik Radlinków płacę ja i jakoś sobie radzę, choć lekko nie jest :?

Willow i Śnieżek czują się (jak na nie) nieźle. Tradycyjnie coś tam furczy w noskach, od czasu do czasu oczka zaklejone, ale w ich przypadku to niestety norma. To bardzo miłe koty, od razu dopominają się pieszczot, a Śnieżek wchodzi na kolana ;)
Obrazek

Gem

[poprzednia][następna]