.... widywałem takie naklejki w Polsce na Acanie i
ale gdy teraz ich poszukasz nie znajdziesz... Powiem więcej nie znajdziesz też składu Orijena i Acany na ich polskiej stronie, dlatego poszukałem gdzie indziej.
Najbardziej miarodajna jest strona producenta, znasz pewnie powiedzenie " Polak potrafi " , wszyscy szukamy oryginalnych karm i pytamy czy coś jest gdzieś po drodze przesypywane, pakowane itd...
Wracając jednak do sedna - przypominam że wątek jest o karmieniu
Pronature Holistic Jeśli starasz się mnie obrażać wysyłając do szkoły żeby mi udowodnić jaką masz w domu świetna karmę to chyba nie o to chodzi
Polecam zapoznać sie bliżej z Pronature, to naprawdę fajny produkt , kupić sobie małe opakowanie i wrócić do rozmowy - inaczej ja mówię o karmach które znam (znam też Orijen/Acana) a Ty znasz tylko jeden produkt i starasz się mnie atakować.
Warto też wziąć worek Pronature Holistic i tam gdzie mi przeczytałeś swoje 75% znajdziesz na
Pronature Holistic Salmon 89% -
to chyba więcej ?
Opisuję tu swoje doświadczenie i jestem ciekawy doświadczenie innych, którzy spróbowali właśnie tej karmy ( innych jak to z kotami pewnie też )
Opinii o smakowitości itd.
Zapraszam więc do dyskusji. Myśle że Pronature Holistic jest bardzo ciekawym produktem, to kanadyjska karma o składnikach klasy organicznej .
A jeśli chodzi o mięso, które powinno być źródłem protein dla naszych kotów to
Pronature Holistic Salmon zawiera go 89%
koty? to przyjemność ...