Moderator: Estraven

rebelia1 i jej TŻ oraz synek Danielek - bardzo dobrze wypadli podczas wizyty i ciocia natasza szybciutko i chętnie wypełniała umowe w sprawie adopcji. Niestety też szybko okazało się że uaktywniła się alergia u Bartka i niestety Bajeczka nie może u nich zostać rebellia1 pisze:Zapewne chyba można - nie jestem lekarzem. W naszym wypadku, co zresztą dziewczyny wiedzą i rozmawiałyśmy o tym także w trakcie wizyty alergia to nie pretekst czy wymysł.Miałam ogromną nadzieję na to, że Bajeczka znajdzie u nas DS.
jessi74 pisze:rebellia1 pisze:Zapewne chyba można - nie jestem lekarzem. W naszym wypadku, co zresztą dziewczyny wiedzą i rozmawiałyśmy o tym także w trakcie wizyty alergia to nie pretekst czy wymysł.Miałam ogromną nadzieję na to, że Bajeczka znajdzie u nas DS.
no szkoda, widocznie dla Bajki inny domek pisany![]()
rebelia1, nie zamartwiaj się, odpocznij już dzisiaj![]()
p.s. dostanę przepis na rogaliki
turkawka pisze:jessi74 pisze:rebellia1 pisze:Zapewne chyba można - nie jestem lekarzem. W naszym wypadku, co zresztą dziewczyny wiedzą i rozmawiałyśmy o tym także w trakcie wizyty alergia to nie pretekst czy wymysł.Miałam ogromną nadzieję na to, że Bajeczka znajdzie u nas DS.
no szkoda, widocznie dla Bajki inny domek pisany![]()
rebelia1, nie zamartwiaj się, odpocznij już dzisiaj![]()
p.s. dostanę przepis na rogaliki
To ja tez poproszę. Idę bo stado świń czeka przy korycie. I kwiczy.

)
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości